Erdal Beşikçioğlu olabilir.
Bir delinin hatıra defterinde muhteşemdi. Oyun sonrasında tanışmak isterdim fırsat olmadı...
Ya sen?
Erdal Beşikçioğlu olabilir.
Bir delinin hatıra defterinde muhteşemdi. Oyun sonrasında tanışmak isterdim fırsat olmadı...
Ya sen?
son zamanlarda, ceyda düvenci'nin hastasıyım, kadını görmezsem, içim sıkılıyor sanki, günlük program yapıyor da, günlük neşe kaynağım oluyor kendileri. onunla tanışmak isterdim, pozitifliğini seviyorum.
Bir delinin hatıra defterini izledikten sonra şey hissetmiştim, sanırım adam gerçekten deli ve seyirci karşısında olmadığı zamanlarda normal insan gibi oynuyor
ya nasıl bir performans değil mi... insan büyüleniyor. kesinlikle adam deli. sana katılıyorum
aynen.
Cevap
23Cevap
gal gadotla tanışmak isterdim
A bre kuzim o nedir?
Hollywood aktrisi
Hıımm pekii
Vatan şaşmaz, İpek Tuzcuoğlu, Alex, Perihan Savaş, İsmail Türüt, Hülya Polat, Melike Öcalan, Mondragon, Galatasaraylı Sabri, Selçuk, Tugay, Şeref Oğuz, Vahhap Munyar, Hakan Güldağ, Fenerbahçe'li Bülent, Aziz yıldırım, Vahe, Metin Uca, afını hatırlamadığım bir kaç ünlü ile daha tanışmıştım ama Rıvan, Barış Manço, Neşet Ertaş, Cüneyt Arkın ile tanışmayı çok isterdim.🙂
tanıdıklarım var çokta büyütmeyin onlarda etten kemikten çok da şaaapmamak lazım :D
Hahaha büyütmüyorum. Sadece beğeniyorum o kadar
hepsi göründüğü kadar özel değil benim var 7-8 kişi güzel adamlarda var içinde ama :D
Hıımm pekii
unlu bir futbolcu olacakdim hayatimi karartan bir anim oldu
Anladım. Hayat devam ediyor.. Daha güzel kapılar açılsın..
umarim kapilar acilir kapanir yeni gunler guzel olur insallah tek istedim evlenip sakin bir hayat yasamak artik
Evlilik bence de güzel. Hayırlısı olsun.
En sevmediğim şey ünlü dediğimiz şu sözde sanatçı grubu insanlığa en zararlı kesim bunlardan çıkıyor sevilecek ve örnek alınacak kimseler değil
Yilmaz Erdoğanla bide Ali Sunal ile cok isterdim.. bi sohbet edip cay icmek😌😌👏🏼👏🏼👍👍
Okan Bayülgen ve İlber Ortaylı gibi birileri ile arkadaş olmak isterdim.
Yanına yaklaşılmıyor ünlülerin maşallah, nasıl tanışacaz ki:))
Mine tugay diye bir ablamız var o ablamızla çay icmek isterdim
hayır !
sadece Mustafa Kemal ATATÜRK ile tanışmak isterdim.
Istemezdim bi faydasi olmazdi cok unlu gördüm alis verise geliyolardi
Türk bi ünlü yokta yabancı ünlülerden var
kim?
Ünlü bir avukat var. adını hatırlamıyorum onla😂
Kezban Hatemi mi?
Yok eyvallah reis
Bilemedim onu
😂 😂 😂
Morgan Freeman la tanışmak isterdim
Cem Yılmaz
Evrim Balıkçı
Serpil Ciritçi
Reynmen veya Semicenk :D
Tanışmak mı onlar beni tanıyor
Belki Miranda Kerr olabilir
Serdar Ortaç yıldız tilbe ve sergen Yalçın
Seninle
Teyzecim ben ünlü değilim.
KS de unlusun
Sayılmaz o
kimseyle
Nejat abi iyidir
Adele ile
Kimse
Hayır
Yıldız tilbe
Alex'le.. 😄
De Souza mı?
Evet. 💛💙
Hıımm pekii 🤭👍
tuncel kurtizzzz
Oooo büyük üstad... Rahmetlinin sohbeti çok keyifli imiş. Kısmet değilmiş
Ah o Ezel'deki hali tavrı sesi dupduru oyunculuğu...
Takıldı aklıma kaldı...
Behzat Ç de güzeldir ama. Ben iki kere izledim. Çok severim!
Behzatı severim. Arıza bir karakter. Gerçek yaşamda bana çok uzak, dizide olunca çekici bir tip. Oyunculuk harika. Senaryo da akıllıca
"Dünyanın ekseni kaydı behzat 12 cm yerinden oynadı, sen bana 1 cm bile yaklaşmadın." "biz de mutsuz olalım ne var. Ben seninle mutsuzluğa da varım" bunlar nedir ya... Nasıl güzel anlatım
kesinlikleee döktürmüş.
Behzatı kendisi çekici... Her türlü izlenir yeniden baştan sona.. Ben kesinlikle tekrar izlerim ama üstünden geçsin biraz daha...
Bi içki içmişlerdi ama alkol oranı dehşet... Hepsi yamuldu. Adını bilecem mavi bişeydi
Hayalet getiriyor onu arkadaşı freeshoptan getiriyor
Hayırlısı olsun o zaman.
Burak yörük ile bı gece geçirmek isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?