Rtüel adı altında yapılan şeyleri deneyen , ilginç bir tesadüfü olan var mı acıba?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır inanmıyorum
Hayir bence enerji diye bir şey var amma şoyle inanmadigin bir enerjiyi kabul etmezsinde ritüel sadece insani görsel olarak inançla tatmin eder
Enerjiyi birtakım figür, desen, benzer ürünlerle harmanlayıp gerçekleştirmek değilmidir zaten rtüel.
O zaman büyüyede gerek yok. enerji ile karsındakine istedigin belayı bulaştır?
Bilmem çok iygilenmiyorum bu konularla sadece pozitif düşün iyi şey olur bence bu doğru
Ben negatif insanların isimlerini, olayları, olumsuzlukları hiç bir zaman üstünde durmam zihnimde cevremde barındırmam ki 😁 yapım bu güler geçerim. ama yinede olumsuzluklar beni bulur. PSİKOLOJİM çelik gibide başa cıkabiliyorum işte.
Hmm iyi yapıyorsunuz
teşekkür ederim 🙏 olması gereken bu bence. hayat yeterince stresli kendini tasıyamayıp beni yıpratan, yoran, hiç birşeyle işim olmaz sizinde olmasın. elin tutmak yardım etmek farklı , kendinizden ödün vermeniz farklı.
Evet öyle teşekkür edirem
Rica ederim 🤗 ben teşekkür ederim sizinde derin bilgileriniz olduğunu farkettim konuştuğumuz konularda. eksik olmayınız
☺️👍🏼
ritüele değil duaya inanırım
İsyan değil ama inanmayabilirsin ; ettiğim hiç bir dua kabul olmadı. her şey üstüste geldi hep. Yine ediyorum. ama kabul olacagı inancını yitirmişim
evet bazen olabiliyor
Neden olabilir? Tövbe ettim kaçkez?
duanın neden kabul olmadığını hiç kimse bilemez ki
Diyorsunn. Peki kalp gözü acık hocalar kişilerin geçmişini nasıl okuyabiliyor. ? Zıt ancak manyalite aynı anlayabilirsen
hadimleri var ama onlara asla itibar etmemek gerek sadece geçmişi bilebilir geleceği gaybı allah cc başkası bilemez
Tabiki gaybı sadece allah bilir. onu biliyorum
Duanın zamanı ve dua ediş şeklide önemliymiş.
Kuran okurum ama namaz kılamam. Mesela allah inancım ibadet etmememe ragmen cok derin ben öyle düşünüyorum.
İnsanları kırmamak, insanlar hakkında kötü düşünmemek gibi davranışlar
namaz kılmak farz ı ayn ama terk etmek büyük günahlar arasında
İnanmıycaksın cocukken sabah namazına gidersim bir hoca bir ben olurdum , diğer vakitlerde gitriğimde namaz dönüşü kadınlar adamlar belkide sevdiklerinden mahallede hoca diye dalga gecerlerdi. Büyüyünce her şey değişiyor maalesef.
benim için hiç bir şey değişmedi
Umarım değişmezde. Her insan sıkıştığı zaman ellerini acıp yalvarıyor allaha ama maalesef insanız keyf-i alem yaparken , her şey yolunda iken. Gafletle unutuyoruz
Hayır,
İnanmam
İnanmam, inanan insana saygı duymam
İnanırım ama yapmam.
Sanırım büyü gibi haram dimi? Merak ettiğim sudur? Acıba oluyor mu tutuyor mu?
Ortalikta çok fazla asilsiz şey var ama buyu gunah degil sadece, sonsuz cehennemlik eden bir şey. İnsan iradesine etki etmek haram ve cinler vasitasiyla insan enerjisine etki edilir. Çekim yasasi falan ayri ama direkt bir insana yonelik rituel yaparsan cok buyuk kirli bir yol.
Cin ve büyü hakkında baya bilgim var. Meraktan baktım sadece ve bircok hikaye dinledim. Katılıyorum. birde büyünün ters tepip kişi ve ailesinide bitirme riski var.
Ayrıca kişi iradesine etki demişken.. , telekinezi parapsikolojik konularda günah mıdır? Hipnoz gibi. sonuçta etkileyip hükmediyorusn dimi
O kadarını bilmiyorum ama telekinezi de bir varlık enerjisi, büyü vs yok insanın zihin enerjisi söz konusu olduğundan günah değildir bence. Kötüye kullanmamak gerekli tabi
Her hangi bir parapsikolojik yeteneğin olduğunu düşünüyormusun peki? Mesela önsezi görmeden , biri hakkında anlık doğru tahminler yüzdelik oranla.
Mesela kolunda bandaj gibi bir şey var,
ya da ayak tırnaklarınd pembe oje?
Evet ben paranormal, doğa üstü olaylar da 12 yaşından beri yaşıyorum zaten. Önsezilerim kuvvetlidir, insan sarrafı gibi bir şeyim. İnsanların kişiliklerini yüzlerinden okuyabiliyorum.
Beni okuyabilirmisin?