Miras yüzünden abilerimin bana düşman olması?

Başta söleyim bu siteyi kullanan biri bile değilim çok çaresiz kaldım benim bu hayatta tek aşkım babamdı annem çok genç babam 2 evlilik yapmiş bi rahatsızlık geçirdi yaşlıydı babam bakamam diye bıraktı gitti sonra abilerim bakar dedim işlerini bile babam kurdu sonra eziyetlerine şahit oldum okulumu bıraktım 6 yıldı okulum 19 yaşindayken bu olay başima geldi uzak şehirde okuyordum puan ve bölüm durumundan ötürü ben geleceğimi yaktım bıraktım babamı aldım hem işte çalişip hem baktım okulu bıraktığım için kendi paramı kazanmak istedim a101 e girdim babam bu durumdan çok rahatsızdı ama çok hastaydı babam sırtını bile yıkıyordum yemek yapardım ocakta al ye derdim ben gelmeden yemezdi arkadaş gibiydik abimler hiç arayıp sormadı bile çok kızdılar geleceğini yakma diye sonra babamın maddi durumu yüksek bu bnim umrumda değildi ehliyet aldım babama bakarken lazım oluyordu arabaları üstüme yaptı neden diye sorduğumda kendi üstüne de olup kullanabilirdim olsun dedi bir gün anlarsın dedi 21 yaşinda bana dedi ki ölmeden önce sana bi vasiyetim olacak dedi çok korktum bni bırakıp gitmez diye düşündüm bir yıl geçti 22 yaşindayım mal ve servetinin % 90 ını üstüme aktardı ben asla istemedim yemin ederim o öyle istedi bir ay önce ise sabah odasına girdiğinde vefat ettiğini gördüm bn her gece kabuslarla uyanıyorum ailem düşman bna dava açıyolar yarısını alırız diyolar mesele miras değil bn napacağim bundan sonra lütfen yardımcı olun 😔

Miras yüzünden abilerimin bana düşman olması?