Dürüst olalım ah aldinizmi ya da ah ettinizmi ve ne için neden
İlk cevabı ben vereyim
Ah aldım ve geri gidip helallik istedim elimden geleni yaptım can ciğer olduk ve ahta ettim umarım adalet yerini bulur diyorum peki ya siz?
İlk cevabı ben vereyim
Ah aldım ve geri gidip helallik istedim elimden geleni yaptım can ciğer olduk ve ahta ettim umarım adalet yerini bulur diyorum peki ya siz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet aldım. ah etmedim çünkü edince bir şey olmuyor zaten
Bence oluyor bir düşün derim
Hayır olmuyor. öyle olsa kötüler mutlu olmazdı
Beddua almadım veya yüzüme söylenmedi ama benim ahım var.
Bu dünyada olmazsa 'ahiret'de.
Öyle sevgili falan değil.
Insllh adalet yerini bulur Allah büyük 🙏🙏🙏🙏🙏
Amenna...
Mevlana derki: ezilsende ezme üzülse üzme ah alsanda ah etme der sende vijdanlı birşsin tebrik ederim
Evet dayanamadım ve kardeş olduk iyi ki helallestim çünkü yerine kendimi koydum
Empati yapmasını bilen kalbi temiz bir kişiliğin var
Teşekkür ederim sizde çok değerli bir insansınız keşke herkes birbirini anlasa dünya çok güzel olacak
Hiç kötülük düşünmem yardımseverim yetişme tarzım iyilik güzellik sevgi saygı üzerine insanı insan yapan kalp gğzelliği doğru iletişim
Evet bende bu sekilde yetiştim ama istekli insanlara acımam garibana fayda sağlarım ama istekli ve kendini bir halt sanani ezerim uğraşırım ve beddua bile ederim acimam
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste kul hakkı ödenmaz ne oldu size ben neler gördüm kız arkadaşını aldatan bakiereliğini bozan gatra hamilw bırakıp başkasıyka evlenen acı uzdırap içinde olan yakınlarım bile var
Yaa gerçekten Allah yardım etsin neden gelip helallik istemiyorlar ve neden kendileri yasamicakmis gibi sürekli böyle kalacaklarmis gibi davranıyorlar neden oysaki Yüce Allah'in adaleti gazabı o kadar dehsetliki ah bir bilseler yüce Allah çok adaletli bir Müslüman bir kafirin hakkını yesin o muslumandan o kafirin bile hakkını soruyor Yüce Allah
Aynen öyle Allah kul hakkı ile gelneyin buyuruyor hekalı helal haramı garam bilirim helal kazanırım yardım edem naddiyatım iyi yardım ettikçe Allah daha çok veriyor öğrencilere burs vermeyi düşünüyorum ama burafan güvenilmiyor gerçi ihtiyaçı olan vardır ama tanınayınca yakınkara veriyorum
Allah size daha çok versin insllh ne güzel Allah'im sizin gibilerle karşılaştırsın insllh amin ha ayrıca doğru diyorsunuz burada kimseye güvenilmez yardım ister gider sevgilisiyle yer içer
Yalnız istekli insanlara acımam dediniz ya orasını ankamadım cibsellik yönünümü kast ettiniz
Hayırr sansürlenmiş sanirim azzzzzzzzzzzginnnnn insanlara acımam yani kendini bir halt sanan
Anladım egolu üstten bakan kişiler bende o ego yok işte hiç gurur yapmam tek pişmanlığım hiç kız arkadaşım sevgilim olmadı hiç öpüşmedim içimde tek uhde bu var açıkca itiraf edeyim kusura bakma utangaç biriyim bellki bu yüzden elime kız eli değmedi sevişme zaten olmadı
Olsun en guzeli bu bende aynı şekilde ilerideki helal olan esimize saklıyoruz demekki kendimizi
Senindemi sevgili yok öğrencimisin nerelisin bu devirde bakir ve bakirw kalmak çok önemli ben Ankara dayım kapalı kızlar bile açıkta parkta sevişiyorlar hayret edşyorum yanlış anlama lütfen erkwkkeri vaştan çıkarıyorlar ben neler görüyorum üni yanında oturuyorum
Birisinin ahını aldım mı biliyorum ama ah ettim
Insllh adalet yerini bulur Allah büyük 🙏🙏🙏🙏
Amin inşallah
Başka biriyle aldatı bide ölürüm biterim senin için diyodu yalan bunlarin hepsi
Çok üzücü 😪😪
Ah ettiğim bi kişi oldu ama ah almadım
Insllh hiç almazsiniz
İnşallah
Almışımdır etmişimdir de
Anladim
Aldım halada ediyor gazinoya düştü bana ah ediyor
Peki helallik diledinizmi?
Yok benle evlenmedi diye sonrada konuştuğu adam düşürdü benden biliyir suçun olmadigi halde
Anladim sizin üzerinize atıyor yani dogrumu
Aynen
Anladim ozaman sizin suçunuz yok ve insllh adalet yerini bulur umarim🙏🙏🙏🙏🙏🙂🙂🙂
Sen hangi dünyadasin senin gibi insan kalmadi
Kimseden öyle bişe aldığımı bilmiyom hatırlamıyom
Ne güzel olmazda insllh
İnşallah tek gözlükız
😅😅
Hemen değişmiş 😦benden ötürü mü
Haha hayır be foto Google gördüm sevdim
Ha kendi gözün değil.
Pardon. iyi böyle de yırttın 😛
Ah ettim bende ahi tuttuğu duydum
Beter olsun
Gerçekten tutuyor ben canım öyle yaktılar ki ağladım geceleri uyumadim sinir krizi geçirdim bilirim ben amin beter olsun gün gün beter geçsin iki yakası bir araya gelmesin
almamisimdir
En güzeli
Aldım🙄
Peki helallik istedinmi
Hayır 🙄
Ettim..
Umarim adalet yerini bulur 🙏🙏👏 insllh
Umarim 🐭