Bir insan kendini okumuş erdemli olarak tanitsada kibiri egosu olduğu müddetçe onu essek yapmazmi

Bir insan kendini okumuş erdemli olarak tanitsada kibiri egosu olduğu müddetçe onu essek yapmazmi
Evet var öylelerini çok görüyorum çevremde çok var ülkemizde de maalesef o kadar çok var ki şöyle düşün bir eşek düşün sırtına altın semer vur ama eşek yine eşek ya da Bülbülü altın kafese içine koy, yine dışarı çıkmak ister yani bazıları kitapla parayla olmuyor
Ne demişler eşeğe altın semerde taksan eşek yine eşektir.
İnsanın kişiliğiyle alakalı bi durum bu ne kadar okumuş olursa olsunn kendi kişiliğinde böyle bir durum söz konusuysaa profta olsa boş yani bunun eğitim hayatıyla alakası yok :)
Bu okumuş insanlarla derdiniz ne ya. Okumamışlarda da aşağılık kompleksi oluyor ona bakarsan bir şey diyorsun bana cahil mi demek istedin diyor. Bir çok örneğini gördüm.
orada bazıları için diyor farkındaysanız sizde o bazılarından birisiniz sanırım burada Allaha şükür cahil birisi olarak bu soruyu paylaşmadım ben hanımefendi ama siz baya bir üstünüze alındınız bu essek kelimesiniki rahatsız oldunuz
Güzel cevap
Siz madem kültürlüsünüz neden bu tür ifade kullanıyorsunuz. Eşeklik demek de cahillik.
Vallahi tebrik ederim sizi bana gösterdiğiniz bu tepkiyi sayın cumhurbaşkanımiz siz bayanlar için ve okumuş bir sürü rektöre doktora meydanlarda türlü hakaretler ederkende sesinizi çıkarmış olsaydınız keşke
Teşekkür ederim 😄
Sanırım siz muayyen gününüzdesiniz ondan biraz gergin gördüm sizi
Gayet sakinim. Siz antropozda falan olabilirsiniz ama 😂
Yooo ben gayet sağlıklı bir kişiyim o konuda hiç şüpheniz olmasın
Hiç öyle görünmüyor konuşmalarınızdan. Gergin, sinirli, kafaya takacak bir şey arayan yaşlı sendromu
Valla kusura bakmayın ama sabah sabah 1x per olup ne mezunusunuz bilmiyorum ama okurken bayag stresli dönemlerden geçmişsiniz sanırım bayag bir içinize oturmuş bu soruki hemen sazan gibi atlayıp savunmaya geçince kimin kafaya taktiği kimin gergin olduğu ortaya çıkıyor ayrıca orada yazan yasa fazla takılmayın bence sonra sükutu hayale ugrarsiniz
Ne mezunuz bakalım
Ben de eğitimiyle çelişkili davranışa sahip insanlar gördüm. Hatta çok çok üst düzeydi bunlar. Ama hiçbir zaman eşekliği baki kalmış gibi bir şey geçmedi içimden. Kendini yeterince geliştirememiş ya da insanlığa kendine saygısı yok gibi şey düşündüm
Peki bu üst düzey insanlara tepkiniz ne oldu o dönemlerde sustunuz içinize mi attınız bu tür davranışlarda bulunduklarında
İddia ettiği şeyin aksini kanıtlayarak, bir daha ya egosuna fazla kapılması gerektiğini söyleyerek
Demekki sizde susmayıp tepkinizi verebiliyorsunuz bu egolu insanlara peki yazının açıklama kısmında egolu kişiler yazıyor orayı okudunuzmu yoksa sadece soru başlığını okuyarakmi bana sardiniz
Hep okumuşlara sarmışsınız. Cahil ama her şeyi ben bilirimcileri de ekleseydiniz. Bu kulaklar bir lisans mezunununuz profu cebimden çıkarırım dediğini duydu 😄
Allaha şükür kimseyi cebimizden çıkartma gibi bir niyetim yok ayrıca kimseye sardığımda yok ama sanırım sizin çevrenizde bayag bu tarz insanlar çok herhalde bu sizde oldukça depresif bir hal almış
Kendi cahilliğini anlamayıp millete akıl vermeye çalışanlarla dolu benim çevrem de. En iyisini onlar biliyor. Koca parası yemek marifet, evlenmek üst düzey bir başarı, eğitimine devam etmek kendine yazık etmek, hmm evlenmedin mi, kendine yazık ediyorsun gibi gibi. Eğitim seviyemiz arasında uçurum olan biriyle arkadaş olmak istemediğim için cahil demekle suçlandım
Anladım bu kadar bilgili üst düzey donanımlı bir bayanın bu sitede ne işi olduğunu sorsam
Spesifik bir amacım yok.
Avcı gibi gördüm sizi birilerinin açığını kollayan bilgi birikimle bir ezme çabası içinde olmak. Gibi
Öyle yansımış olabilir 😄
Hoş bana sokmezde kendi ayarinizdan aşağıda insanlar için zor bir durum
Okumuş insanlar için hayvani tabirler kullananları sevmiyorum.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil bende sabah beri sizin ukala yazılarınızı sevmiyorum ama size değerli vaktimden vakit ayırıp cevap vermek zorunda kalıyorum
Teşekkür ederim, nezaketiniz için 😄
Rica ederim bence siz benim böyle kıl tüy sorularımı takip edin hem siz stres atmış olursunuz hem bende sizle vakit geçirmiş olurum
İyi fikir bak bu 😄
Bencede 👍
Yazım yanlışlarınız var onları düzeltelim. Soru ekleri yazılır. Kibiri değil kibri orada ünlü düşmesi olması lazım
Hanımefendi burada dil dersinden sınava girecek değiliz kafamıza göre takılıp biraz vakit öldürmek amaç yazılım hataları şunlar bunlar boş işler bunlar soruyu sorar geçerim burada Allah aşkına kaç kişi nokta, virgül, ünlem, o bu şuna dikkat ediyor bosverin sizde takılmayın bunlara anı yaşayın tadını çıkarın
Eee eğitimlisiniz ya ondan dedim 😂
Hee burada eğitim nokta ile virgüle kadar geldi yani siz hiç eczacılık okuyan birine denk gelmemissiniz demekki 🤣🤣🤣🤣
Yok denk geldim daha
Yok denk geldim daha ( burada yazan kişi ne anlatmak istemiş) 🤣🤣🤣🤣
İç dünyasını 😅
Güzel. 😜😜
🙋♀️
Evet bazıları eşek kalmaya devam eder. Zaten okumakla ilgisi yok bazı şeylerin.
Cevap
1Cevap
Evet katılıyorum zaten kitap okumak ya da universite bitirmek cahilliği almaz.
Bu böyle zaten yeni mi anladınız illa başınıza mı gelmesi lazım inanması güç olabilir ama gerçek
Kesinlikle öyle bu tarz insanlar çevremizde okadar çok var ki..
Eşeğe ayıp etmişsin..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?