Koskoca kız ufacık bir çeyrek altın düşürdüm diye sokak ortasında affedersiniz eşek gibi anırıyor ayıp değil mi?

Bugün çarşıda bir kız gördüm görsen yırtılıyor Ben de bir şey oldu sandım herkes toplanmış etrafına neymiş efendim bir çeyrek altın varmış yanında düşürmüş görseniz bir tarafını yırtar gibi ağlıyor ufacık bir çeyrek altın ya ayıp değil mi sokak ortasında Ben geçen sene 13 gram künyemi düşürdüm de böyle yırtılmadım sanki sen o zaman bağırınca altın gelecek geri Ben şahsen çok ayıpladım ayıp değil mi senin bu yaptığın diyecektim ki telefon kaldı arkadaşım bekledi yere gelmiş hadi dedim vakit kaybetmeyeyim siz ne düşünüyorsunuz

Güncellemeler
+1 yıl
Üzülmesine bir şey demiyorum arkadaşlar Ben de üzüldüm künyemi kaybettiğim zaman elimden ayağımdan can gitti hatta yüzüm bembeyaz oldu bir su içtim eve zor geldim �yi de orada ciyak ciyak bağırma ile giden geri gelmiyor rezillikten başka bir şey değil
Koskoca kız ufacık bir çeyrek altın düşürdüm diye sokak ortasında affedersiniz eşek gibi anırıyor ayıp değil mi?