Bir travestinin doğallığı savunması hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Doğru yolda degilim ama, yol nasıl güzel nasıl güzell demek istemis galiba😅 travestinin dogalligi savunmasi bi katilin ben masumum demesi kadar sacma bana göre :))
Cok iyi yaaaa 🤣
😂😂😂
Görüş
4Görüş
Travesti olması da zaten doğal hormonal dengesizliginden kaynaklanıyor zaten. Yani doğalliktan bahsetmesi gayet doğal 😉
Hormon tedavisi gorebilir dogal haline kavusabilir
Savunabilir hee diyeceksin ki erkek kadın olmus demek ki ona da o daha doğal geliyor.
Başka sorun var mı?
Sanane travestinin neyi savunduğundan
Ayrıca içinden kadın olmak geldiği halde erkek gibi davransaydı bu daha sahte olurdu
Duygular icin illa sekil mi degismesi lazım
Onun buna ihtiyacı varsa, hissettigi ve olduğu gibi görünmek istiyorsa yapar.
Dini çerçeveden bakmaya çalışsak bile senin tutumun yanlış. Sen ancak günahtan nefret edebilirsin günahı işleyenden nefret etmek kibirdendir.
Kaldı ki bu insan inançsız da olabilir yaşam tarzını senin ideolojine göre şekillendirmek zorunda değil kimse
Ben cevresel faktor olarak degik kendi fikrim olarak ta buna karsiyim. Eger bireysel hissiyata gore toplum hareket edecekse buna gore reklamlarida yasaklasinlar. Zira reklamcilik tesvik etmeye yonelik insanlarin kendi duygu dusuncelerini etkileme mucadelesi kismina giriyor.
Kendi yorumuna muhalefet eden bir eşkal 🤣 neyi isteyip savundugunu bile bilmiyorsun ama hala tartışıyorsun 🤦♂️
Sacmalik gibi geliyoe 😄
🤣🤣🤣 Savunucu var bi tane
Aman savunsun dursun knka
Doğallık derken
Organik oldugu gibi sonradan degisime ugramamak gibi seyler
Onun doğallık derken neyi kast ettiği önemli
En İyi Görüşler