Üniversite kazandım başka şehirde. Ev tuttum. Ev sahibi rastgele ev arkadaşı buldu haliyle. Ben 21. Bunlar 18inde. Ergen yani.
İkisinin sevgilisi var. Bunlardan biri; tutturdu." Akşam sevgilim gelecek, evde kalacak" diye. Ben de rahatsız oldum. Çünkü; bulunduğumuz yer küçük bir ilçe. Ve komşular çok lafçıymış. Adımız çıkabilir yani. Ki ev sahibi, kesinlikle bu durumun olmamasını ilk başta uyardı zaten.
Kızla kötü olmamak için; "bak adımız çıkar, gören olursa ne deriz, ev sahibi görebilir vs" dedim. Ama tınlamadı. İstemediğimi hareketlerimle de belirttim. Direkt yüzüne "istemiyorum" demedim ama rahatsız olduğum her haliyle belli yani.
Diğer arkadaşlarıma söyledim. Sevgilisi olan: bana hak verdi ama sevgilisi olduğu için, diğer tarafı haklı gördü.
Sap ve oda arkadaşıma söyledim. O da: kötü olmayalım, odamızı kitleriz, çıkmayız odadan dedi.
Sizce ben ne yapacağım? Çok ortada kaldım. Ve çok rahatsızım. Gece olduğu için. Ki ev sahibi; ben taşınırken bile kendi babamı evde istememişti. Siz düşünün yani.
Çok dert edindim yanlışlıkla aileme söyledim. Onlar da; beni okulu dondurup, almaya geleceklerini söylediler. Ki burası kalacak yer olmadığı için, tek şansım bu ev.
Sizce ne yapmalıyım?
Ev sahibine söylemeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar