Hep beraber dua etsek kış görmeden direk ilkbahara geçiş yapar mıyız? 😁
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Valla size beddua ederim öyle bir şey yapmayın sakın. Kışı yaşayalım
Kışı yaşayıp ne yapacaksın? Kaban giymek bile ayrı bir yük valla. Benim kabanda ağır omzumda yük taşımak istemiyorum. 😂 Bunun soba çilesi var bide. Hepsini geçtim soğuk alıp hasta olacağız 😭 yok yok gelmesin kış 😂
Kaban giymiyorum valla tişört ceket devam bişey olmaz soğuk hava iyidir
Ben bilhassa kalın kaban aldım üşümeyeyim diye. Allah'ı var üşütmüyor ama çok ağır. 😂
Kanki yok be soğuk olsun kar ⛄️ ❄️ yağsın biraz üşüyelim
Kar yağsın ama yazın yağsın. Erimesin ve soğuk olsun. Kırmızı da yağabilir ama beyaz da olur 😂😂
Çok iyi, cuk diye oturmuş soruya😂😂
Biraz öyle oldu
Belâmızı mı bulalım istiyorsun? Kış olmadan yaz olmaz. Olan yazdada kıtlık, sıcaklık kol gezer
Yazında yağmur yağsın ama ılık ılık yağsın ve bolluk olsun. Çok aşırı sıcak olmasın. Bela falan da bulmayalım.😂
Ah ah 😂 Keşke
😂😂
Doğanın bi düzeni var galiba reis ya yoksa bize ızdırap olsun diye koyulmamıştır kdndkd
Tabi ki bir düzeni var ama insanoğlu düzen falan bırakmadı zaten. Kışı pas geçelim biz. Ne bileyim uyusak uyansak ilkbahar gelmiş olsa keşke. Üşüyorum ben. 😂
Kış uykusu diyosun😂 hadi o zaman haber salalım fkdjd
Kış uykusu da demeyelim biz ona. 😂😂
Onlar da baharın ılıklığıyla açıyorlar gözlerini 😂
Ama biz onlar gibi değiliz. İnsanız sonuçta 😂
Ha ben uyanamam dersen sen uyu ben uyandırırım😂
Ahahah yok biz insan gibi günlük uyuyalım bence 😂
Bu kadar kişi toplanıp dua etmek yerine seni domimiğe gönderelim bence yaz kış derdi yok😂
Yok olmaz ne işim var yaban ellerde 😂
Sen de hiçbir şeye yanaşmıyorsun jdnd
3 mevsim olsun, kış literatürden çıkarılsın istiyorum. Yazın da yağmur yağsın bol bol ama ılık yağsın istiyorum. Kar kışın serin serin yağsın ama bir şekilde erimesin istiyorum. Hatta birde kırmızı yağarsa tadından yenmez ama beyaz kar da olur ona da razıyım. 😂 Çok şey mi istiyorum? 😂
Erinmeden yazmış bi de ya 😂kendinle çelişmişsin hem kış olmasın hem de kışın kar erimesin demişsin fjmsndjs yağmur ışık nasıl yağıyor 😂duş almak için ideal sıcaklık olsun diyosun kxkskdms
Yoo bu çelişki değil istek sadece. Sonuçta Rabb'im istedikten sonra olmayacak şey yok. Yağmur soğuk yağıyor ürperiyorum ben ılık yağsın 😂
Doğru Allahın hazinesi büyük bize de bunu versin😂 bunlar olursa sizin orada beni de çağır 😂
Olur haber veririm 😂
Peki jdndkd
Bu kadar mı yazı seviyosynuz ya tabi siz Adanalı değilsiniz sorryyyy
Adanalı değilim ama benim memlekette sıcak. Her türlü kış olmasından iyidir. Kış tam bir eziyet. 😂
Allah'ım bir an önce gelsin kış 😂 dün ilk yağmur yağdı utanmasam bot giyicem
Hayır Allah'ım bir an önce geçsin gitsin kış ilkbahar gelsin. 😂 Ben polarlarımı giymeye başladım bile üşüyorum😂
Bot giymeyi özledim montlarımı özledimmm kombin yapcam hepsi şimdiden aklımd a😂
Ben çok üşüyorum diye kalın mont almıştım çok ağır. Çizmelerimde çok ağır nasıl taşıyacağım? Kendimi kışın amele gibi hissediyorum 😂😂
İşte iki tip kız var 😂 biri yorgan gibi kalın montla gezen diğeri göbeği açık mini etek giyse bile bir gram üşümeyen 😂
Peki göbeği açık giyip de üşümeyen kızların neden üşümediklerini düşündün mü hiç? Çünkü benim gibi kızlar onları görünce onların yerine de üşüyorlar. 😂😂
Ahahahah ay kız çok güldüm
Ahahah yaşadığım dram bile birilerini güldürebiliyorsa ne mutlu bana 😂😂
Kışı pas geçersen yaza aç ve susuz kalırsın
Yazın yağsın yağmur ılık ılık bolluk bereket olsun 😁
Keşke ya acayip soğuk.
Ben üşüttüm galiba 🙈😂
Dua işine inanmam