Bazen evet bazen hayır yani ailem torun sevmek istiyor gerçi bende anne olmak istiyorum hemde çok güzel bi anne olmak istiyorum evlatlarıma eşime ailesine güzel anlar yaşatmak isterim ama bi yandan da korkuyorum yani onca sorumluluk bilmiyorum açıkcası
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben çok üzülüyorum hatta kahroluyorum çünkü bu yaşıma geldim 2 kişiyi sevdim birincisi 13 yaşında oldu 7 sene bekledim onu sevdim gitti başkasıyla evlendi sonra 2 ci kişi çıktı karşıma 10 yılda onu sevdim bekledim oda beni istemedi başkasıyla evlendi şu an 34 yaşındayım 6 yıl sonra menopoz falan olurum yani sizin anlayacağınız 7 yıl bekledim olmadı 10 yıl bekledim olmadı 6 yıldamı evlenicem çocuk yapıcam 6 yıl sonra 40 yaşında oluyorum menopoz o yaşlarda oluyor insan yani çocuk yapma şansından kalmıyor evlensen bile tam olarak aile olamıyorsun anne olamadıktan sonrada ne manası var 40 yaşından sonra evlenmenin oyüzden bunları düşündükçe canım yanıyor kahroluyorum ağlıyorum sürekli
00 Yorumla
+1 yılüzülecek bir şey yok. toplumumuzun evlenmeyen insanlara önemli bir şey kaybetmiş gibi bir algı yaratması bu duygunun en büyük sebebidir. evlenmeyen kızlara kullanılan ‘evde kalmış’ tabiri de bu nedenle büyük bir saçmalıktır. bizim coğrafyamızda olan, büyü-evlen-çocuk yap-öl, döngüsünü herkese aşılaması zavallılıktır. insanlar hayatlarına kendileri de devam edebilir, evlenmek gibi bir zorunlulukları yoktur ve bu ayıplanamaz.
ha eğer duygusal olarak üzülüyorsan/boşluk hissediyorsan o zaman diyecek bir şeyim yok, üzgünüm.00 Yorumla
Yoooo, kadınsız bir hayat çok güzel.
Karşı cinsi etkilemek için olmadın bir insan gibi davranmak yok, etrafta kokan iğrenç parfümler yok, varis olacak kadar dar giyilmiş pantalonlar yok, vıcık vıcık kremli eller yok, her şeye gülen ince sesler yok, yerlerde dökülmüş uzun saçlar yok.
Bu listeyi daha fazla uzatırdım da neyse.
Berkarlık en iyisi. Sanki evlenenler ölmüyor.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır artık üzülmüyorum hiç bir şeye
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendim ayrıldım mutlu olmadığım için çabaladığım şeyleri yakalayamadığım için üzüldüm evet insan hayat arkadaşı aile kurmak çocuk sahibi olmak ister ama doğru niyetlisi çıkmayınca yapacak bir şey yok maalesef
10 Yorumla Evlenemediğim için değil, zaten evlenmek için eş aranmasını doğru bulmuyorum. Ama benim için doğru olan insanla karşılaşır mıyım, gerçekten vermeye hazır olduğum emeğe sevgiye değecek biri olur mu hayatımda diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvlenemediğim için üzülmüyorum, daha zamanı var. Beni üzen evlendiğim insanı ya sevemezsem, aklım geçmişte kalırsa korkusu. Bu yüzden evlenmek istemiyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSaygıdeğer hanımefendiler benden kaslı benden uzun boylu ve benden zengin erkekleri beğenip onlarla evleniyorlar. 😊 Ben de onlara sevdikleriyle mutlu evlilikler diliyorum. 🙏
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsim var param var evim var arabam var sevgilim var seviyorum seviliyorum her türlü duyguyu ailemden arkadaşlarımdan sevgilimden alıyorum hayatımda eksik bir şey yok. Bir gün çocuk istersem ve sevgilim de isterse evleniriz
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zaman zaman imrendiğim oluyor… ama olacak gibi olmasındansa olmaması daha iyi… hayırlı güzel insanlarla karşılaştırsın isteyen herkesi…
10 Yorumla
+1 yılEvlilik nasip tabiki evlenip bosanmak da istrmiyorum tek kisi benim hayatimin son nefesim olsun istiyorum
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeç kalmışlık hissi var. Ama yazgımı omu ak nasip olduğu için geleceğe yönelik umutsuz değilim.
10 Yorumla Küçük çocukları ve beraber dışarı çıkmış birbirine destek olan evli insanları gördükçe üzülüyorum.
20 Yorumla
+1 yılHayır şu an evlenmek gibi bir düşünce içerisinde değilim
20 YorumlaYalnızlık en büyük ödül bazen ceza gbi dursa da başkası olmaması hayatnda en güzeli
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılİçten içe üzülmüyorum desem yalan söylemiş olurum.
Ama yanlış bir evlilik yapıp iki tarafı da mutsuz edeceğime kalkış miyorum.
Gerçi evlenmem için 2. Kişi de yok birazda bu yüzden.
Bana güzel bakacak o 1 çift gözü maalesef ki bulamadım.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet üzülüyorum. Devlet büyüklerimiz sağ olsun gençlere iş imkanı vermiyor, kolaylastiracaklari yerde zorlaştırıyorlar bundan dolayı da evlenemiyoruz.
30 Yorumla
+1 yılOlsa iyi olurdu. Takmıyorum hayat geçip gidiyor çok fazla yükümlülükler var idealler var pek düşünecek vakit olmuyor. Evliliğin hayırlısı genç yaşta olanı bence. Hazır kimse asüfte değilken.
10 YorumlaYok ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum :D Sen kaç yaşındasın ki şimdiden üzülmeye başlamışsın?
10 Yorumla
+1 yılEvet ğzülğyorum sarılıp uyumak varken şu an biz anca yastığa sarılıp uyuyalım 🤦🏿♂️
11 Yorumla- +1 yıl
Sen peki yaş kaç ğizli
Her şeyin belli zamanı var bence, o yüzden çok üzülme. Hayırlı bir zaman diliminde olur umarım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yıl46 yaşındayım hiç evlenmedim Nasip değilmiş belkide istiyormuyum evet fakat zaman gösterecek belkide
10 Yorumla
+1 yılevet ama artık hayal bile edemiyorum evlenmeyi geçti artık
10 Yorumla
+1 yılEvlenemediğimiz değilde evlenmwdiğim için üzülüyorum
10 YorumlaMutsuz evlilikleri, birbirini aldatanları gördükçe üzülmüyorum
10 Yorumla
+1 yılDaha var evlenmeme ama bana göre kimse yok şu an takılıyorum sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evlendiğim için üzülüyorum 😀😀 yani pişman değilim ama erken evlendim diyorum bazı zamanlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 24 yaşındayım ve üzülüyorum günümüz şartları evlenmek çok zorlamış aldatma ihanet insanı korkutuyor evlenip sevmek sevilmek baba olmak ama işte...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenemediğim için üzülecek vaktim olmadan nikahı bastım. Bazen evlendiğim için üzülüyorum. Biraz daha bekleyebilirdim falan diyorum sjsjs sen yeter ki üzülecek bir şey ara.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenemediğime değil de kalbime mukabil bir kalbi henüz bulamamış olmak bazen üzüyor.. Sonra fahiş fiyatlar aklıma gelince kalsın diyorum..
00 Yorumla Üzülme güzelim ya herseyin zamanı var şu hayata demeki zamanı degil
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok üzülüyorum valla çevremdeki herkes evlendi bir çoğunun hatta çocuğu var keşke bende hayırlısıyla evlenebilsem yakın zamanda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBırak evlenmeyi bana senden hoşlanıyorum diyen bile olmadı
231 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@gizemnnn alistim artık skskskakak
Cevap sahibi+1 yılBende de öyle sosyal değilim olamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBirde utangacim kızlar utangaç sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılİlk defa bunu kabullenen kız çıktı pic seviyorsunuz sjsjksksk
Cevap sahibi+1 yıl@beyzaaaw kız doğru söylüyor hiç kusura bakmayın
- +1 yıl
Hayır doğru söylemiyor benim çıktıgım erkekler çok düzgündü. Kızlar korumacı cesur erkeği severler sen utangaç oldugun içinn öyle demişlerdir * cesurluk ayrı. kızlar kendini güvende hissettiği erkeği severler onlar ve sen kadını yönetmesini bilmezsen kadın seni yönetir fşwöcşqöxöq
Cevap sahibi+1 yılErkekler demenden belli ok
Cevap sahibi+1 yılDuzgunlerdide niye ayrıldın veya niye bıraktılar kskskskakk
Cevap sahibi+1 yıl@gizemnnn yemin ediyorum reelde seni tanısam seninle takılırım en azından gerçekten açık sozlusun
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
turkiye izine geldim kizlar zengin erkek icin geberiyor be hepsi almanci erkek icin makyaj yapmis erkek tavlamya calisiyorlsr güzel arabasi olan erkekin dibien düstüler sen ne analtiyorusn nedne ozmn genelevine gitmis her boku yemis erkeki koca diye evleniyorunuz neden aldatan erkeke sans veriyorinuz düzgun erkek ariyorsanuz neden cvp verebilcekmisin bakire olmayan evli erkeki dahi kabulediyorunuz bos yapma
Cevap sahibi+1 yıl@gizemnnn tamam kanka boş ver bundan karakterlisi yok takma ne dersen boş.
- +1 yıl
Almancı erkek ne alaka lan kızlar kendileri için süslenirler bu 1 her kız bir degil başka ülkelerdede genelevde çalışan var ayrıca kimse 4 4lük degl zengin isteyen kızlarda var doğrudur istemeyende var mesela ben gibi. Ben hiç bu Ava çıkmadım birçok kızda çıkmaz eminim boş yapmayın siz kimi ezmeye çalışıyorsunuz? Erkeklerde bakirelik denen bişey yoktur. Bakirelik bir zardan ibarettir. İnsan sevince de kimle ne yaşadıgının önemi yok senden önceki hayatı hiçte seni ilgilendirmez ya da beni. Aldatan erkeğe hiçbir şans vermedim daha ne anlatıyorsun ya? Genelde beni aldatmayan insanları tercih ettim ve yanılmadım zaten siz kendi adınıza konuşun 🥰
Cevap sahibi+1 yılSeni kim parasıyla mutlu etti bu kadar mutlusun
Cevap sahibi+1 yılTamam inandım
Cevap sahibi+1 yılYa tamam sensin
Cevap sahibi+1 yılBir şey yok konu kapansın
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Evlenemediğim için değil de gerçekten sevilmediğimi bilmek ailem dışında tabi üzüyor..
10 Yorumla
+1 yılSevgiliyi bile beceremiyorum evlenmeyi asl Allah korusun
01 Yorumla- +1 yıl
Asla*
+1 yılSevgilim olmadığı için ama gerçekten bir kızı sevmemediğim için üzülüyorum
00 Yorumla
+1 yılYoook üzülmüyorum ama iş hayatın arkadaş ortamın çok çok önemli
01 Yorumla- +1 yıl
Birde artık çoğu insan 30dan sonra evleniyor
- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk büyütmeyi dğşünüyorsan geç kalınmışlık üzer değilse boş ver
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evlenmiş olmak için evlenmem. O yüzden hayır üzülmüyorum.
00 YorumlaEvlenmek mantıksız bır davranıs bekarlık sultanlıktır.
00 Yorumlaevlencek insan yok cogu insan buluyor birni moralim bozuluyor
40 Yorumla
+1 yılYani bilmiyorum karmaşık bazen iyi ki evli değilim diyorum 😂bazen de acaba evlenseydim nasil bir hayatim olurdu diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılEevt cok uzuluyorum bende yasin kac
11 Yorumla
Soran+1 yıl25
+1 yılTürk erkekleri Antalya'ya gelen yabancı kızlarla evleniyor artık Türk kızları bekar kalacaktır bu gidişle
10 Yorumla
+1 yılYaşın kaç üzülüyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
Her gece tek yatmak kötü değil mi sevdiğinin koynunda olmak varken
Soran+1 yılsadece o değil çevremde herkes evlendi 19 yaşındaki kuzenim bile nişanlanıyor
- +1 yıl
Yok be yaşın çok büyük değil çıkar birileri karşına ama beğenmek anlaşmak önemli işte
Soran+1 yılyaşla ilgisi yok çevremde bekar kimse kalmadı bütün arkadaşlarım çevrem akrabalarım hepsi evli
- +1 yıl
Evlenenler hepsi mutlu mu sanki öyle düşünme önemli olan doğru insanı bulmak seni mutlu edecek
Aksine sevinmelisin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılkız babası olma fikri arasıra aklımı karıştırsada kendi seçimiimiz sonuçta üzmemeli 😅
20 YorumlaBazen çok kötü gaza gelip üzülüyorum sonra toparlıyorum geri
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzülmekten ziyade artık isyan ediyorum çünkü bu benim bir insan olarak en doğal hakkımdı ama Allah bu hakkı bile bana tanımadı
10 Yorumla
+1 yılEvet üzülüyorum yaş ilerledikçe daha da çok üzülüyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlileri gördükçe evli olmadığım için şükür ediyorum
10 YorumlaEn son üzüleceğim şey olur bir insan evlenmedigi için neden üzülür ki
10 Yorumla
+1 yılEvlilik için üzülmüyorum 25 yaş evlilik için erken. Ama en azından doğru kişiyi bulmak isterdim
10 Yorumlaİnsan ister istemez üzülür kim istemez ki karşına düzgün Bi insan çıkmasını ama olmuyor işte
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAksine ne kadar mantıklı bir karar verdiğimi fark ediyorum..
00 Yorumla Hayır ama hiç sevilmediğime üzülüyorum
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Nıye evlenemeyesınkı bu dert edılecek son şey ya evlılık iğrenç çünkü tahmın edebılıyorum
00 Yorumla
+1 yılBen tam tersi evlenirsem üzülürüm 😂
20 Yorumla
+1 yılHayırlısını bekliyorum:))
Bundan sonraki tavrımı da söyleyeyim: Ben kralım kraliçe olmak isteyen gelsin 😂😂😎00 YorumlaAklım evlenme yapma öyle bir hata diyor bende mantığını dinliyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılYookk böyle daha mutluyum hatta
10 Yorumla hem evet hem hayır
10 YorumlaAy bi üzüldüm şimdi
10 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem