Aile & Toplum Yakın arkadaşınla aynı dövmeyi yaptırır mıydın? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaptırmazdım. Sonuçta sonsuza kadar taşıyacağım bir şey, iyi düşünmek lazım Yaptırırım ya nolucak? En kötü anı kalır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yakın arkadaşınla aynı dövmeyi yaptırır mıydın? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayır sadece ben istiyorsam yaptırırdım 0 0 Yorumla
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Dövme yaptıracaksam sadece bana özel olmalı. Ve kelime falan yaptırmam, sembol veya resim olabilir o zaman yaptıririm 0 0 Yorumla
ozgeeearas Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Asla kocamla bile yaptırmıyorum arkadaşta ne ama oğlumla yaparım 💐 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sonsuza kadar taşıyamazsın. Ölüm var zaten. Ölene kadar da taşımayabilirsin sildirebilirsin. Dövme bence gereksiz. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Kendi dövmemi yaptırırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaptırdım, şu an ikisiyle de konuşmuyorum ama çok da pişman değilim ufak bir şey zaten 0 0 Yorumla
ilaydaaaanur Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Dövmeyi severm olabilir sorun etmem 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır, özel olsun isterim.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Basit güzelse yaparım 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kimseyle aynı dövmeyi yaptırmam.. 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı. Yaptırmam. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaptırmam 0 10 Yorumla ghjbhkn +1 yıl Büyük konuşma yahu. D Yorumla Dropaline_ +1 yıl Büyük konuşmuyorum ama dostluklarımın sonsuza kadar sürmeyeceğini düşünürsek gereksiz bir macera olur Yorumla ghjbhkn +1 yıl Ben senin kadar akıllı değilim galiba 😃kocanla yaptirirmiydin dövme. d Yorumla Dropaline_ +1 yıl Ya niye birileriyle illa ahaha paşa gönlüm isterse yaparım kocam da kalıcı değil djfjfj Yorumla ghjbhkn +1 yıl Wow evlimisin bekarmi😃 Yorumla ghjbhkn +1 yıl ? Yorumla Dropaline_ +1 yıl Evliyim iki de bebem var Yorumla ghjbhkn +1 yıl Hey maşallah Allah bebelerini sana bağışlasın Yorumla Dropaline_ +1 yıl Amin teşekkür ederim Yorumla ghjbhkn +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır sadece ben istiyorsam yaptırırdım
Dövme yaptıracaksam sadece bana özel olmalı. Ve kelime falan yaptırmam, sembol veya resim olabilir o zaman yaptıririm
Asla kocamla bile yaptırmıyorum arkadaşta ne ama oğlumla yaparım 💐
Sonsuza kadar taşıyamazsın. Ölüm var zaten. Ölene kadar da taşımayabilirsin sildirebilirsin. Dövme bence gereksiz.
Arkadaşlık kavramına inanmıyorum
Pişti olmak istiyorum
Kendi dövmemi yaptırırım
Olsaydı yaptırırdım
Yaptırdım, şu an ikisiyle de konuşmuyorum ama çok da pişman değilim ufak bir şey zaten
Dövmeyi severm olabilir sorun etmem
Hayır, özel olsun isterim.. Keyifli geceler..
Dövme sevmem yaptirmam
Basit güzelse yaparım
asla kocamla bile yapmam.
Kimseyle aynı dövmeyi yaptırmam..
Herkesin zevki farklı
Asla vucuduma dovme yaptırmam
Yaptırmam.
Yaptırmam hayır
Hayır
Hayir
Hayır
hayır
Yaptırdım ben ama sonra ben değiştirdim 😃
Yaptırmam
Büyük konuşma yahu. D
Büyük konuşmuyorum ama dostluklarımın sonsuza kadar sürmeyeceğini düşünürsek gereksiz bir macera olur
Ben senin kadar akıllı değilim galiba 😃kocanla yaptirirmiydin dövme. d
Ya niye birileriyle illa ahaha paşa gönlüm isterse yaparım kocam da kalıcı değil djfjfj
Wow evlimisin bekarmi😃
?
Evliyim iki de bebem var
Hey maşallah Allah bebelerini sana bağışlasın
Amin teşekkür ederim
Rica ederim
Hayır
Ne gerek var