Bana bulamazsın boşanmış bulursun ancak diyorlar. Bu doğru mu?
Bu arada güzellik, eğitim ve maddi olarak her yönden iyiyim. Yani dezavantajlı tek yönüm yaşım. Yaşımı da hiç göstermiyorum.
Bana bulamazsın boşanmış bulursun ancak diyorlar. Bu doğru mu?
Bu arada güzellik, eğitim ve maddi olarak her yönden iyiyim. Yani dezavantajlı tek yönüm yaşım. Yaşımı da hiç göstermiyorum.
38 yaşında hiç evlenmemiş bekar kadın olabiliyorsa 38 yaşında hiç evlenmemiş bekar erkek de gayet bulunabilir ama önemli olan o mu sadece huyu suyu önemli değil mi mesela
38'ine dek bekleme sebebi '' kafama göre birini bulamadım '' değilse, karşınıza öyle talipler gelir...
Ama kendinizi geliştirir, kafama göre birini bulamadım, arıyorum diye bakarsanız olaya, denginizi bulabilirsiniz. Bilemiyorum. Ben kendimden büyük istemezdim, 34'ümdeyim mesela.
Cevap
18Cevap
bulabilirsinde nadir o yasta bekar erkek az asıl sorun şu ki o yasta bekar erkek bulmak degil bulsanda yuzde 99 u evlenmez o yasa kadar evlenmeyen erkeklerin nerdeyse tamamı evlilik dusunmez
Neden
Kırılmayacaksanız direk size gerçekleri ve bu konudaki fikirlerimi açıklayabilirim.
Söyle
30 yaşının üstüne çıkmış kadınlar için evlilik çok zor olabilir çünkü o yaşta ya da daha büyük erkekler çoğunlukla dul olurlar. Olmayanlar için ise yüksek oranda karı kız peşinde olup hovardalık yapan tiplerdir. Nadiren de olsa kariyerine odaklanıp o yaşlara kadar bekar kalan erkeklerde mevcut ama onlarında kriterleri çok yüksek oluyor ve bir kadına nasıl davranılacağını doğal olarak bilmiyor. Bu durumda size tek bir çıkar yol kalıyor kendinizden küçük biriyle ilişki yaşamak ya da evlenmek benim naçizane görüşlerim bunlardır hanımefendi.
Yüksek kriterleri karşılayamayacağımı nerden çıkardın?
Kusura bakmayın doğru bir cümle olmamış baktım şimdi benim kastettiğim ince eleyip sık dokuyorlar yani gözünün üstünde kaş var deyip insanları eliyorlar zaten o yüzden onlarında evlenip yuva kurmaları zorlaşıyor çünkü belirli bir hayat standardına yükselen insanlar evlilik konusunda çok titiz davranıyorlar halbuki bu niyetle hareket eden birisi ufak tefek uyumsuzlukları görmemeli ufak tartışmaları büyütmemeli yani kısacası bu durum sizinle değil karşı tarafla alakalı aslında bunu demek istemiştim.
bulursun
ben hiç evlenmedim mesela :)
başka tanıdığım da var
Hadi yaa valla mı? Ne iş yapıyon sen ve tanıdıkların?
öz<el şirket idari işler ben
Neden 38e takiksin anlamiyorum yas neden onemli. Mesela 21 yasindayim Ben. Beni istemez misin?
Çoluk çocukla işim olmaz
iyi ssen bilirsin yaslılarla takıl
Bulabilirsin belki vardır illaki bir yerde ama bulabilirmisin ne zaman bulursun meçhul :D
38 yaşına girince haber ederim knk 😄
Kendimden küçüklere bakmıyorum kanka
İşine gelirse
valla bizim ABİ VAR ÇOK İYİ İNSAN TANIŞTIRAYIM :d
Ne iş yapıyo 😂
Kısmet nasip neden olmasın ki
Bulursun neden bulamayasın
Benim ama ben herhangi biri değilim
Ne iş yapıyon
Burdan mi yazacagim
Devlet sırrı mı?
Gizli değilim ama tek kriter meslek mi? Gel ozelden konusalim
Ozelden cv yollayayim sen bir düşün
Anlalıldı meslek yönün falso, ondan bu kadar dolanıyorsun konuları
Hayır efendim haberleşme elektronik bilsiim yoneticisim size ne lazim?
Ozel konular ulu orta yazilmaz malum
O ne öyle yaa bu insanların ne olduğu tam anlaşılmayan cafcaflı meslek ismi uydurmalarına hastayım 😂
Bilgi işlem departmanı şefi misin? O bile değilsindir
Lütfen biraz kibar olur musunuz , yazarsınız duzgunce ispatlarim
Anlasilan siz ciddi degilsiniz, ama hic hos degil bu sekilde davranmaniz.
Öyle erkekler var ama orijinal mi meçhul.
Orjinal derken?
Yani evlenmemistir ama cinselliği yaşamıştır. Evli gibi hayat sürdüyse orijinal değildir.
36 yasinda arkadaşım var bekar
Ne iş yapıyor neden evlenmedi
Düzgün biri çıkmadı hep aldatildi
Bulursun evde kalmış bir sürü adam var
Eee gel biz tanışalım belki arkadas oluruz
Ben varım bakirim de ama evlenmek istiyorum artık
Tabiki bulursun neden bulmicaksin
Kuzenim var 😂😂😂
Var var
Zorr.. hatta bulamazsın.,
Dolu bulursun
Buldun bile