Seferberlik İlanından Sonra Rus Kadınlar Konvoy Konvoy Türkiyeye Gelmeye Başladı?

Moskova İstanbul uçuşları 50 bin tl oldu. Dört gözle bekliyorum rus kadınlarını. yanlış anlaşılma olmasın. onlardan birilerinden faydalanma gibi bir niyetim yok ama bizimkiler o fıstıkların sıfır triple birliktelik götürdüklerine şahit olup bacım biz türk erkeğinin kıymetini bilmiyormuşuz demeleri için ve papuçlarının dama atılıp koca için yanıp tutuşmalarını ölmeden görmek için istiyorum. içimin yağları eriyecek yeminle.

yaşasın rus dişisi. erkeğiylede iyi anlaşırım ben. ben de sağlam içiciyim. birkaç votkacı bulup akşamları takılırım. sağlam arkadaşlıklar yaptım mı belki bacılarını falan ayarlarlar bana:)

Son not Turk erkeklerine. Biraz daha sabır arkadaşlar. az kaldı kurtuluyorsunuz şu cinselliğin afrikası olan ülkede egoları şişirilmiş orta halli kızların triplerinden, kavgalarından, dırdırlarından, dominantlığından. az kaldı azzzz

Seferberlik İlanından Sonra Rus Kadınlar Konvoy Konvoy Türkiyeye Gelmeye Başladı?