Selâmm 🧚🏻
Kâbus gibi bir haber okudum. Maroon 5 grubunun solisti karısını 2 yıldır aldatıyormuş ve yakında doğacak olan çocuklarına da sevgilisinin adını koyacakmış kiiii olay ortaya çıkmış 🫥 mükemmel zamanlama diyorum 😳

Selâmm 🧚🏻
Kâbus gibi bir haber okudum. Maroon 5 grubunun solisti karısını 2 yıldır aldatıyormuş ve yakında doğacak olan çocuklarına da sevgilisinin adını koyacakmış kiiii olay ortaya çıkmış 🫥 mükemmel zamanlama diyorum 😳

Çocuğumun ismini değiştiririm, o adamı tazminat talebiyle boşar altındaki çamaşıra kadar alırım ve bir daha çocuğun yüzünü göstermem.
Cevap
5Cevap
Evet ayrılırım hatta
Sadece çocuğun ismini değil o eşi de değiştiririm sonra gider dava açıp çocuğun soyadını bile degistirmek için uğraşırım
Bi sen anlamışsın soruyu biliyor musun?
Olabilir ☺️
Kadının aşkıyla gösteriş yaptığı paragraf aramızda sorun var diye bağırıyor..
Adı koyarken aklıma neden gelmemiş.. :/
Baştan koymam..
Nereden gelecek ki aklınıza eşiniz isim önermiş siz o ismin kime ait olduğunu henüz bilmiyorsunuz ve beğenip koymuşsunuz
Ben beni aldatan kişi olarak okudum soruyu.. Sorry..
Hem çoğun adını değiştirirdim hem de eşimi..
Çocuğun ismi de değişir soy ismi de...
Evet ve ayrılırım
Valla gebersin gitsin benim hayatımdan derim
Tabiki değiştiririm
eşimi bırakırım çocuğun ne günahı var...
Çocuğu çöpe atar mısınız diye sormadım abi adını değiştirir misiniz diye sordum ya of
verdiğim cevap aslında cevaplıyor çocuk yaşını almış belli bir alışmışlık var ben tercihi ona bırakırım istemiyorsa değişmem ne yapalım aldattığının adı ali diye bütün aliler kötü mü :)
Ay kabus gibi
Değiştiririm tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?