İşten nasıl ayrılacağım?

1 hafta önce bir ofiste asistan olarak işe girdim. Her şeyi ben yapıyorum patronun kahvaltısı, yemeği, bilgisayar işleri, çaycılık, temizlik. Patronum sümüklü peçetesini bile atmak için beni çağırıyor. Yaptığım hicbir şeyi beğenmiyor. Temizliyorum temizlemiyomuşum gibi davranıyor sürekli bir yerleri kontrol ediyor. Ofiste hayvanlar var onlar la da ilgilenmemi istiyor. Sürekli yemlerini takip etmek zorunda kalıyorum. Kalkıp su bile içmiyor benden istiyor. Kendi evinin alışverişi için beni gönderiyor aldiğimi da beğenmiyor. Yerleri paspaslıyorum sürekli dişinden çıkan yemekleri tükürüyor, balgamını çıkarıyor. Üstünü benim yanimda degistiriyor çıplak. Deneme süresi bahanesi ile haftaliğimi da keserek veriyor sigorta zaten gok maaş da asgari ücret bile değil. Çıkış saatimde sürekli bir iş çıkarıyor. Zaten bakkal defteri gibi hesap tutuyor. Kendimi geliştirebileceğim hiçbir şey yok. Benim yaptiğim tabloyu beğenmeyip çizelge için öğretsin diye birini çağırmış tam çıkış saatimde ben de planım olduğunu söyleyip çıktım. Bana misafirin yanında bir daha plan yapma dedi. Ben kendimi sürekli buraya göre ayarlayamam desem de anlamıyor. Ayarlamak zorundaymışım. Sürekli senin işletme bilgin yok diyor ama sonradan görmenin teki kendi de bilmiyor. Paraya ihtiyacım var ama böyle insanlara da muhtaçmışım gibi hissettirmek istemiyorum. Sabretmeli miyim yoksa yarın gidip anahtarı teslim edip ayrılmalı mıyım? Ne söyleyeceğimi bilmiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Annem işten ayrılsam sinirlenir mi diye düşünüyorum. O mutlu olsun diye psikolojim bozuldu 1 haftada.
İşten nasıl ayrılacağım?