Hafızanda yer edinen kötü bir anın var mı? Varsa nedir?
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
2015 Yılında İstanbul üniversitesinde okuduğum sırada okulda yapmama gereken işler vardı ailemde yazlıktaydı. bende alarm kurdum sabah okula gideceğim işimi halledeceğim başkada bir işim yok. Sabah oldu telefon 1 alarm eteledim 2 alarm erteledim 3 alarm çaldı komple kapattım yarın giderim dedim uyudum. Saat 3 civarıydı kalktım sanırım gecede geç yatmıştım. Telefona baktım cevapsız çağrılar var dedi ararım biraz sonra televizyonu açtım veznecilerde patlama olmuş. Beyazıttaki girişte çalışma vardı otobüste aksaraydan yukarı çok yavaş çıkıyor diye 6-7 aydır veznecilerden gidiyorduk eğer ben alarma kalksam hadi gidip işimi halledeyim desem büyük ihtimalle şu an bu gönderiyi atamıyor olacaktım alarmımın çalıp hazırlanma ve oraya varma sürem +- 5 DK tam o sürede orada olacaktım.
Yaaaa kötü olmuş.. Geçmiş olsun 🙏🥀
Bu benim ilk vukuatım değil Sultan ahmet patlamasından 1 gün önce aynı saatlerde aynı yerde dikili taşlardaki hiyeroglifleri tercümeleri ile hangisinin hangisi olduğunu tartışıyorduk.
Verilmiş sadakan varmiş o zaman.. 🙏
Kötü bir anım yok
Güzel 👍🥀
Rica ederim🥀🥀🙏
Evet var
Söylemek ister misin?
Cevap
6Cevap
Yaradılışım 😭😭😭😭😭 Allah beni çirkin yaratırken neden diğerlerini yakışıklı beni Türkiye'de dünyaya gelmemi sağlarken neden diğerleri Kore'de doğuyor sevmiyorum bu hayati
Kader.. Yapacak bişey yok
Hafızamda kötü anılarım çok yer edinmiştir zaten
Anı çok kötü anı daha çok hangisini anlatayım
Hangisini istersen.. 🥀
Yok, geride bıraktım olumlu duygularla
Güzel 👍🥀
Var hiç atamıyorum
Söylemek ister misin?
Burdan olmaz
Sen bilirsin sorun değil umarım en kısa zamanda hafızandan silersin🙏🥀
Yoktur
Güzel 👍🥀