Universitede yanlız kaldım yardım edin?

Aydınlıyım akdeniz universitesini kazandım okul dün başladı ve hiç arkadaşım yok herkes yakın arkadaşıyla aynı yerleri yazmış hazırlık sınavina bile birlikte geldi millet benim şehirde 1 tane bile tanıdığım adam yok yurtta kalıyorum oda 3 kişilik odada benim dışımda sadece 1 kişi var oda cok asosyal kendini begenmiş biri dışarı çıkalim diyorum gelmiyor dediği de anlaşılmıyor sessiz sessiz konusuyor hazırlık sınıfında ise kimse birbirini tanımıyor herkes ders aralarında universiteye birlikte geldigi eski arkadaşıyla takılıyor dedigim gibi herkes kankasiyla ayni yeri yazmis okulun ilk günu bir kizin yanina oturdum oda aydinli cikti sinifta 2 tane aydinli daha var tenefuste herkes yakin arkadasinin sinifina gidiyor ben sinifta oturuyorum sınifta herhangi bir arkadas grubu yok zaten sinifta secicilik yapmadigim halde kafama gore adam bulamadim. sadece yanindaki kizla aram biraz iyi oda 5 tenefusun 3 unde arkadasinin sinifina gidiyor oda aydinli diger tenefuslerdr sinifta oturuyor beraber konusuyoruz okulun cikisinda yine herkes onceden tanidigi insanlarla takiliyor ben okulun hemen karsisindaki yurduma gidiyorum yurtta bomboş cok az kisi tutmuş çoğu yatak boş sabah kahvaltiya gidiyorum kimse yok az kisi var onlarda buyuk galiba 2 gundur yan odalarda kim var onu bile göremedim acayip sıkılıyorum okuldan yurda yurtan okula gidiyorum 1 de dersim bitiyor patlıyorum nasıl arkadaş bulucam yanımdaki kızla takılmaya çalışayim diyorum hem hemşeriyiz hem iyi bi kız bügün yemekhane mevzusu acildi cok acim falan diyodu okul bitince yemekhaneye gidicem dedi baska bisey soylemedi onla yemekhaneye gitmeye mi baslasam arkadasiyla beraber gidiyor yemekhaneye nasıl onunla gidicem yemekhanenin yerini bilmiyorum beraber gidelim mi desem yoksa sehirde kimseyi tanimiyorum yurt arkadasiminda dersi geç bitiyo yemekhaneye gidicek kimse yok beraber gidelim falan mı desem 3 aydınli yemek yemeye gitmis oluruz yanindaki arkadasiylada tanisirim kabul eder mi ki ya bu arada kiz sinifta bana en yakın oturan kişi benim yurdumun hemen yanindaki yurtta kaliyor ne yapayim boyle desem çok aciz mi gözükürüm kusura bakmayın çok uzun oldu çok çaresizim

Universitede yanlız kaldım yardım edin?