Güncellemeler
+1 yıl
Jagras amca yorum yazarken engellemen hiç hoş değil boşa gitmesin o yüzden buraya yazıcam. Savunacak bir argümanın yok çünkü kaçarsın hemen bu ülkede okutulmayan kadınlar şiddet gören aldatılan kadınlar ama sen şikayet edebiliyorsun dimi amca valla güzel iş. Bak şey de hak verdim ama ataerkil düzeni kırmayan kadınlar vardır doğru işte onlardan biri de senin annen ki böyle arsız bi dngalak herif yetiştirmiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dincilere karşıyım. ve cahillere karşıyım
Güzel seçimler zaten dinci olunca otomatik olarak cahil oluyorlar maalesef
Katılıyorum teşekkür ederim. maalesef böyle insanlarla tartışılmıyor bile.
Çoğunluk oldukları için özgür düşüncelere de izin vermiyorlar ağzını açtığın an asar kesr bunlar
Bunun ata erkillik ile ne alakası var.. Yaşlı bir adama kahvaltı hazırlamak kölelik degilya. İyilik yap iyilik bul.
Ya ne iyiliği sağlam kazık kadar herif dükkan sahibi biri defolsun kendi hazırlasın zor mu peynir zeytin koymak önüne
Tabikide zor değil fakat yapanda gelini kızı sonuçta eli kırılmaz ya.. Kendinden başka kimseye Bi hayrın olmiyacak öyle hayat mı biter be..
Gelini k olesi değil yani saçma sapan konuşma hasta değil sonuçta öyle hayır olmaz
Çok bencilce.. Evlatlarımız yarınlarımız için var 3 öğün yemeğin lafımı olur ln. Git çalış diyen var be.
Allah karın olacak k oleye sabır versin şimdiden geçmiş olsun
Olur sağol..
Erkekler yücedir :D
Erkekleri bi kamyona dizip imha etsinler😏
Olmayacak duaya amin denilmez be :D Çatla :D Ben erkeğim sen kadın oh oh :D
Anan da kadın derim donar kalırsın bak😀 hem erkeklik dedim ben işin esprisi bi yana
Bir cinsi yüceltip diğerini itin dötüne sokmak kusura bakmada espri değil. Hemcinsimide severim laf ettirmem.
Zaten sorunlu taraf erkekliğin yüceltilmesi kadınların hep ezilmesi ayıplanması
Peki geyiği bırakalım ciddi konuşalım. Ben sana aslında bunu yapan kadınlar desem ne dersin?
Hadi ordan derim valla kusura bakma sen bu ülkede kadınlar yüceltiliyor dersen aklı selim herkes bi tarafıyla güler
Pekiii iyi dinle o zaman. Anneler erkekleri kayırır. Oğluna iş yaptırmaz ama kızına sofra toplatır, temizlik yaptırır. Kızına dışarı çıkma yasağı koyar erkeğe serbest (Daha çoook sayarımda anladın sen olayı) Kim yapıyormuş sence? :D :D
Evden çıkma yasağını babalar koyar bi kere softayı erkek toplasa yine babası karı mısın sen diye laf söyler bu böyledir? Ha ataerkil düzeni kırmayan savunan kadınlar da var onlar da mide bulandırıcı ama sonuçta adı üstünde ataerkil düzen hangi cinsiyetin savunduğu farketmez o zinciri kırmak gerek
hadi anam senle sidik yarışına giremem. Okumaya bile değmez yazdığını. Selametle.