Bu şoktan ne zaman çıkıcam?

2 hafta önce bankta otururken yanıma adamın biri geldi oturdu. Adam çok bakımsızdı saçı sakalı birbirine karışmıştı kötü kokuyordu, hayattan vazgeçmiş gibi bi hali vardı. Oturdu yanıma parkta bir o bir ben bir de koşu yapan bi abi vardı saat sabahın 6'sıydı, adam bir süre boş boş etrafı izledikten sonra benimle konuşmaya başladı. Hayata her şeye karşı sinirliydi, isyankar bir şekilde konuşuyordu hep hem o an gerildiğim hem de yaşadığım şok yüzünden kesik kesik hafızamda söyledikleri. Neyse konuşmasının sonunda cebinden bi 20 tl çıkardı bana uzattı, bu benim son param al senin olsun dedi ben de ne münasebet neden benim oluyormuş kalsın sende dedim o da al şunu çünkü artık maddi manevi hiçbir şeye ihtiyacım yok benim dedi zorla 20 tlyi elime tutuşturdu korktuğum için fazla da inatlaşmadım onunla. Parayı bana verdikten sonra da ayağa kalktı önümde birkaç adım yürüyerek benden uzaklaştı cebinden silah çıkarıp kafasına sıktı gözümün önünde intihar etti. O kanlar adamın o beyninin parçacıkları falan gözümün önünden gitmiyo polis ve ambulans sirenleri hala kulağımda çınlıyor... Öyle bi şoka girmişim ki bana verdiği 20'liği 2 gündür avuçlarımda sıkarak tutuyormuşum, para kırış kırış olmuş köşelerinde de küçük yırtıklar oluşmuştu. Adamın ruhu rüyama giriyo. Terapi görmeye başladım 1 hafta önce ama hiçbir ilerleme yok daha
Bu şoktan ne zaman çıkıcam?