Ankara da kiralar 3000 adana da 2000
Sadece maddi olarwk mi bakmalıyım olaya kararsız kaldim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ankara da kiralar 3000 adana da 2000
Sadece maddi olarwk mi bakmalıyım olaya kararsız kaldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani şöyle düşün maddi olarak Ankara seni daha çok zorlar Adana'ya göre. Ama baksa açıdan bakınca Ankarayi daha çok beğeniyorum gelişmişlik açısından. Yani tamam Adana'da güzel ama Ankara ondan önde diye düşünüyorum.
Evet haklısınız Ankara daha iyi ama işte maddi açıdan 2 bin TL fark ediyor göze almaya değer mi aylık 2 bin
Bence değmez yeni atanmissin belki birikim yapacaksın. 2 bini biriktirirsen yılda 24 bin ediyor bu da az para değil yani.
Adana ya mi gitmeliyim o halde sıcağı insanlari korkutuyor beni acikcasi
Bende Mersin'de yaşıyorum. Hemen bitişiğimizde eskisine göre sıcak değil havalar en azından bu yaz öyleydi. Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu gibi sıcağı yoktur oraların.
Nem varmış nemin ne olduğunu bilmiyorum 😭çok kararsız kaldım Ankara da ki adliye Adana'da ki cezaevi oda korkutuyor
Ne işle meşgul olacaksınız? Evet nem çook fazla var. Nemde çok koku yapıyor işte.
Teknisyen
Ne teknisyeni
Elektrik hocam
Şimdi sana kalmış ne kadar maaş alıyorsun ve kiran masrafına ne kadar gidecek o para seni idare edebilecek mi ona göre bir düşün karar ver. Cidden sıcakta mi kalmayı düşünürsün yoksa parasız kalmayı mı? Parasız daha zor bir de yabancı memlekettesin yani.. ben öyle düşünüyorum. Senin düşüncen ne olur bilemiyorum.
Şimdi yeni hesap yaptım lojman çıkmazsa yılda adana 24 bin daha ucuz.24 binde az geldi bana bu devirde bir şey etmiyor o paraya
Kusura bakmada az falan değil. Kaç yıl kalacaksın öyle düşün. Bak 3 yıl 72 6 yıl diyelim.144 az mı sence? Doğru paranın değeri düştü ama hiç yoktan iyidir. Ama diyorsan maddi durumum iyi orasını bilemem
Peki sıcak neolacak 😭
Heyhat sen sıcağa taktın sen hangi bölgede yaşıyorsun sizin oralar sıcak değil mi
Kayseri de yaşıyorum burada sıcak da Adana'da yaşayanlar öyle anlatıyor ki sıcağı çok korkuyorum
Araştır bir o bölgeyi
Adana'ya 20 km uzakta cezaevi etraf da market bakkal bile yok
Valla bilemiyorum hayat senin hayatın sonuçta sen orada yaşayacaksın. Iyi düşün ailene danış bence
Bilmiyorum hocam 21 yıldır Ankara'da yaşıyorum sorunuz varsa cevaplarım
Hocam kiralar nasıl
Adana sıcak ama ucuz en azından yeni atancan birikime bak sonra yapamicaksım
Hocam şöyle bir durum var aylık 2 bin farkediyor yılda 24 bin göze almaya değer mi
Hocam kira olarak degil yeme içme ulaşım olarakda düşüneceksin eglence hayatımı da hesaba kat cafe fiyatları vs aslında senede çok farkediyor
30 bin diyelim yıllık 😭
Ee tamam 30 yeme içme farketsin 24 de kira 54k para yapar sen düz 60K de buna sende 10 cumhuriyet senindir
Yok toplam 30 ediyor fark kira dahil
Jdjdkd knka Ankara ve adana arasına yeme içme farkına 6000 verdiysen git Ankara'da çalış ama pişman olursun
😂 adana da aslında lojman çıkma şansı olabilir daha fazla fark açılır siz olsanız adana mi derdinjz kesin. Buarada nerelisiniz
Maddi bak kankim adana daha iyidir