2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yani şöyle düşün maddi olarak Ankara seni daha çok zorlar Adana'ya göre. Ama baksa açıdan bakınca Ankarayi daha çok beğeniyorum gelişmişlik açısından. Yani tamam Adana'da güzel ama Ankara ondan önde diye düşünüyorum.
Bende Mersin'de yaşıyorum. Hemen bitişiğimizde eskisine göre sıcak değil havalar en azından bu yaz öyleydi. Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu gibi sıcağı yoktur oraların.
Şimdi sana kalmış ne kadar maaş alıyorsun ve kiran masrafına ne kadar gidecek o para seni idare edebilecek mi ona göre bir düşün karar ver. Cidden sıcakta mi kalmayı düşünürsün yoksa parasız kalmayı mı? Parasız daha zor bir de yabancı memlekettesin yani.. ben öyle düşünüyorum. Senin düşüncen ne olur bilemiyorum.
Kusura bakmada az falan değil. Kaç yıl kalacaksın öyle düşün. Bak 3 yıl 72 6 yıl diyelim.144 az mı sence? Doğru paranın değeri düştü ama hiç yoktan iyidir. Ama diyorsan maddi durumum iyi orasını bilemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani şöyle düşün maddi olarak Ankara seni daha çok zorlar Adana'ya göre. Ama baksa açıdan bakınca Ankarayi daha çok beğeniyorum gelişmişlik açısından. Yani tamam Adana'da güzel ama Ankara ondan önde diye düşünüyorum.
Evet haklısınız Ankara daha iyi ama işte maddi açıdan 2 bin TL fark ediyor göze almaya değer mi aylık 2 bin
Bence değmez yeni atanmissin belki birikim yapacaksın. 2 bini biriktirirsen yılda 24 bin ediyor bu da az para değil yani.
Adana ya mi gitmeliyim o halde sıcağı insanlari korkutuyor beni acikcasi
Bende Mersin'de yaşıyorum. Hemen bitişiğimizde eskisine göre sıcak değil havalar en azından bu yaz öyleydi. Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu gibi sıcağı yoktur oraların.
Nem varmış nemin ne olduğunu bilmiyorum 😭çok kararsız kaldım Ankara da ki adliye Adana'da ki cezaevi oda korkutuyor
Ne işle meşgul olacaksınız? Evet nem çook fazla var. Nemde çok koku yapıyor işte.
Teknisyen
Ne teknisyeni
Elektrik hocam
Şimdi sana kalmış ne kadar maaş alıyorsun ve kiran masrafına ne kadar gidecek o para seni idare edebilecek mi ona göre bir düşün karar ver. Cidden sıcakta mi kalmayı düşünürsün yoksa parasız kalmayı mı? Parasız daha zor bir de yabancı memlekettesin yani.. ben öyle düşünüyorum. Senin düşüncen ne olur bilemiyorum.
Şimdi yeni hesap yaptım lojman çıkmazsa yılda adana 24 bin daha ucuz.24 binde az geldi bana bu devirde bir şey etmiyor o paraya
Kusura bakmada az falan değil. Kaç yıl kalacaksın öyle düşün. Bak 3 yıl 72 6 yıl diyelim.144 az mı sence? Doğru paranın değeri düştü ama hiç yoktan iyidir. Ama diyorsan maddi durumum iyi orasını bilemem
Peki sıcak neolacak 😭
Heyhat sen sıcağa taktın sen hangi bölgede yaşıyorsun sizin oralar sıcak değil mi
Kayseri de yaşıyorum burada sıcak da Adana'da yaşayanlar öyle anlatıyor ki sıcağı çok korkuyorum
Araştır bir o bölgeyi
Adana'ya 20 km uzakta cezaevi etraf da market bakkal bile yok
Valla bilemiyorum hayat senin hayatın sonuçta sen orada yaşayacaksın. Iyi düşün ailene danış bence
Bilmiyorum hocam 21 yıldır Ankara'da yaşıyorum sorunuz varsa cevaplarım
Hocam kiralar nasıl
Adana sıcak ama ucuz en azından yeni atancan birikime bak sonra yapamicaksım
Hocam şöyle bir durum var aylık 2 bin farkediyor yılda 24 bin göze almaya değer mi
Hocam kira olarak degil yeme içme ulaşım olarakda düşüneceksin eglence hayatımı da hesaba kat cafe fiyatları vs aslında senede çok farkediyor
30 bin diyelim yıllık 😭
Ee tamam 30 yeme içme farketsin 24 de kira 54k para yapar sen düz 60K de buna sende 10 cumhuriyet senindir
Yok toplam 30 ediyor fark kira dahil
Jdjdkd knka Ankara ve adana arasına yeme içme farkına 6000 verdiysen git Ankara'da çalış ama pişman olursun
😂 adana da aslında lojman çıkma şansı olabilir daha fazla fark açılır siz olsanız adana mi derdinjz kesin. Buarada nerelisiniz
Maddi bak kankim adana daha iyidir