bugune kadar hiç evrak işleri, ev eşyası alım satım, tamir tadilat vs gibi işler yapmadım. Birkac ay önce boşandım ve haliyle hayatın akışı beni dinlemiyor beklemiyor. Koltuklarımı satıp yenisini almam gerekiyor mesela bunu nasıl yapabilirim? Birkaç spotcuya resim gosterdim işimi görmez dedi ki, kendi sattigi urunler benim koltugumdan 5 beter. Özellikle yalnız yaşayan kadınlara sorum nasıl ve nerden başliyoruz böyle işlere? Pazarlik yapamam hem utanir hem korkarım. Bana bu isleri yapacak bir erkek arkadaş, akraba vs hic biseyim yok. Mesela gelecek sene evi degişmem gerekiyor nasıl yapacam tek başıma nasıl taşıyacam evi nasıl tutacam? Kafam cok dolu nolur bi yorum yazın. Herseyi her korkumu zorluğumu anlatamasamda kiz kardeşlerim anlamıştır beni 🌸
Öncelikle başarılar diliyorum şimdiden. Madem kimse yok çevrende. İlk iş eşyalarını Letgo gibi platforma koyup müşteriler içinden bayanlar ile iletişime geçerek gündüz vakti satış yapmak her alışverişte iban kullan elden para alma sahte olabilir. Ev taşıma işi en kolayı. Tanınmış kaliteli firmalar var eşyalarını kutulara koyup yeni evine taşırlar düzerler yerli yerine. Bunları yaparken her takıldığında lütfen yaz gerekirse şehrinde tanıdık olan firmaları yönlendirip yardımcı olurum. ve en kısa sürede kendine kardeş gibi bir erkek arkadaş bul bu tür işlerde yanında olması çok büyük avantaj.
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeş gibi bi erkek arkadaş işi çok zor. Mumkunsuz hatta Turkiyedeyiz bunu kabul edelim.. taşima şirketine para verecek bi durumum yok ondan korkuyorum ya. Param olsa aslinda yanlizlik güzel ver parayi yapsinlar ama olmayinca her şey ustune kaliyor birde bekar kadınsan.. tesekkur ederim yorumunuz için
Matematik gibi düşün hayatı. Nakliyeci lazım ise yaşlı babacan birini bul 50₺ fazla ver tüm işine koşar Letgoda eşya tek tek satışa koy gündüz satış yap 50₺ aşağı ama bayana sat böyle böyle çözersin sen bu işi 😊
Letgo ve benzeri sitelere koydumda alinacagini sanmiyorum ikinci eller bile uçmuş. Satip yerine alabilmek icin mecbur bende benzer fiyat koydum. Babacan nakliyeci nerden bulunur? Akilda planlamak kolayda icraatta yolu yok işte. Kahveye gidip aranizda bana sarkmayacak Allah korkusu olan bi nakliyeci var mi diyemem ya😄 ay sinirim bozuldu. Taşinmaya vi sene var bakalim belki her şey cok farkli olur o gün
En İyi Cevaplar