O katliama Holodomor ismi veriliyormuş. Ruslar'ı kimseye zararı olmayan insanlar olarak bilirdim 😕
Doğrudur
Yalandır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O katliama Holodomor ismi veriliyormuş. Ruslar'ı kimseye zararı olmayan insanlar olarak bilirdim 😕
Ahahahah Ruslar'ı kimseye zarar vermeyen ırk olarak bilmen çok tuhafıma gitti direkt bu kız mağarada mı büyüdü dedim kendi kendime git Stalin'i araştır az ayrıca Rusya Ukrayna’ya meselesini de araştırabilirsin ayrıca Rusya'da ki eşitlik kavramını da araştırabilirsin Rusya'da bir kadın erkeğe yumruk atabilir aynı zamanda bir erkek bir kadın yumruk atabilir bu çok doğaldır kadın erkek eşitliği zirvededir ayrıca Rus milleti LGBT gibi oluşumlardan nefret ediyor
Cevap
4Cevap
İnternetten tarih ogrenilirse böyle olur. Sonra bizim insanlar neden cahil. Kurana inanir, okuma zahmetinde bulunmaz. Tarihi yalanci dizilerden ogrenir, internet çıktı birde. İsteyen istedigi gibi yazar, bizimkilerde doğru sanar inanır. Evet o katliam dogrudur. Ama yanlis olan, en büyük katliamı yapan, Atam olarak ta gördüğüm cengiz han dir. iyi de yapmış.
Evet. Açlıktan öldü. 8 milyon rusların verdiği rakam. 20 milyondan fazla insan öldü
Şimdi donetsk ve luhanskta yaşayan ruslar öldürülen ukraynalıların yerine yerleştirilenlerin devamları
Ruslar mı zararsız ahkslajshhshs
Gece gece ne bu soru ya 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?