28 yaşındayım, evlenmedim... Hayatımda da kimse yok.
Çevremde evlenenler var hem de benden küçükler 20-25 arası...
İstemiyorum da ama tuhaf da hissediyorum, sanki evlenmek gerekiyormuş gibi.
Mimarım.
28 yaşındayım, evlenmedim... Hayatımda da kimse yok.
Çevremde evlenenler var hem de benden küçükler 20-25 arası...
İstemiyorum da ama tuhaf da hissediyorum, sanki evlenmek gerekiyormuş gibi.
Mimarım.
Evlilik konusu geniş yelpazeli bişey. İyi düşünmek iyi kavramak ve iyi sindirmek gerekir. Eğer bu konudaki fikri belirsizliğin devam ederse yaş geçtikçe aklına takılan bir durum olmaktan öteye gitmez ve bu da sana stres verir. Ehil kimselerle istişare et istersen.
Bak şimdi eninde sonunda evleneceksin bekar bir insanın hakkında yorum yapılır heleki kadi lar için acaba sevdiğimi var ya da bir haltmi yedi kız degilmi korkuyormu bunu sen duymazsin ama ailen böyle düşündükleri hisseder ben erkek halimle evlenmiyorum diye bana laf ediyorlar iki çocuğum var olduğu halde bir sorunmu var diyeni duydum bu çocuk lar nasıl oldu canımsın aradım bacını yollada sorun var mı yokmu şahit olsun dedim
Kadınlar çocuk da istediği için daha çok evlenmek ister. İleride pişman olabilirsin diyorlar o yüzden. Ama sen bilirsin tabii her kadın aynı olmayabilir.
Cevap
18Cevap
asla degil. oyle bi hayat kosuliyorki bizlere evlilik ev sahibi olmak veya zengin olmak sartmis gibi. mutlu olmak huzurlu olmak daha kiymetli
Bunu söylüyorsan bilki daha hazır değilsin boşuna böyle bir tartışma yaşama içinde
Evlenmek şart değil ancak bunu istiyorsan gerçekten ama yanlız kalinmiyor inan psikolojik
istemeseydin böyle bir şey düşünmezdin demek ki istiyorsun
Hayir evlenmek sart degil. Hatta evlenmemek dogru olan. Hayatini kendin icin ysamalisin kocan veya cocuklarina fedaa etmemelisin
Uygun birini bulursan evlen yoksa evlenmek icin evlenmek cok sacma
Sonuna mimarımı eklemen ayrı bir ironi katmış. Şimdi bende iktisat mezunu bir üsteğmenim desem evliliği kategorize mi etmiş oluyoruz?
Kendini hazir hissettiğinde buna değecek biiri olursa yoksa cok da onemli değil
Hazır hissettiğin de evlen. Toplumu takan biriysen 30’u görmeden evlen
Toplum baskısı diyorlar senin bu dediğine acele etme derim
30da geç olunca anlarsin gerekliliği
senin kararın kimse karışamaz
Şart değilde ihtiyaç gibi.
Hayır şart değil. Ben de düşünmüyorum.
Herkes geç evleniyor şimdi
Evde kaldık sanki
şart değil
Bence evlen
Anı yaşaaaa