Aile & Toplum Çevrenizde sizi şımartan kim var? Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor :PAnnem<3 Güncellemeler+1 yıl anladm Güncellemeler+1 yıl la benim başıma çok kötü olay geldi annem ondan şımartıyor bi gün yüzü göremedi garibim hesabı:) Çevrenizde sizi şımartan kim var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
denizcan1992 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl EL bebek gül bebek moduna geçemiyoruz bir türlü, takdir edip daha fazlasını istiyorlar genelde. 1 1 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Ben mesela sevdiğimi çok güzel şımartırım ama sevdiğim kimse yok be :/ Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kendim bile şımartmıyorum beni kim şımartsın. Sahi şımarmak nasıl oluyor 🙄 2 0 Yorumla
MavimsiTurnusol Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl @P4nch_ 🤭☺️ Yüzümü güldüren bni şımartan kendimi iyi hisetiren ortağım🫂 2 1 Yorumla P4nch_ +1 yıl 😂 Simarinca daha bi guzellesiyosun napayim😂 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl maşallah subhanallah kocam var Allah ona uzun ömür verisn 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben varım, arada çikolata falan alıp küçük sürprizler yapıyorum kendime. 1 0 Yorumla
mutsuzevlilik Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 48% +1 yıl bana bakan dikizleyen herkes şımartıyor ilgli görmeyi severim 1 3 Yorumla Subayyyy51 +1 yıl cidden hosunamı gidiyon Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl ben başım önümde yürüyorum sokakta felan. internette görüyorum sadece karı kız oda istemsizce çıkıyor mynette haber falan okurken he ama senin fotoyu merak edip tıkladım Allah affetsin. Yorumla mutsuzevlilik +1 yıl @Subayyyy51 ilgi görmeyi he kadın sever dışardan ters tepki versede içten içe içi gider ıslanır Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tam tersi "tamam şımarma" diyen var 😂 2 0 Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Ben erkek adamım ben şımarmayı sevmem şımarmak kadınlara yakışıyor onları şımartmak sürprizler yapmak mutlu etmek 0 5 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Dede sen yaşıyor musun Yorumla sineren +1 yıl Beni gömdüler mezara duramadım oradan geri çıktım ben 😁😁 anlaşıldı mı torun 🤣🤣🤣 Yorumla sineren +1 yıl Hiç şaşırmadım Osmanlı torunu olduğuna🤣🤣 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl :D kabrine geri dönmeyi unutma kaybolursun buralarda Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl amca cok enerjik ya djncnx Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Küçük abim. Sadece o beni zaman zaman şımartır. 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Kimse yok ki kendi kendimi şımartıyorum 1 0 Yorumla
a_lady Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kimse yok 1 1 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl neden yok kuzu Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Anneciğim var 1 4 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Allah sağlıklı uzun ömürler versin annenize. Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Çok teşekkür ederim... Sizin de annenize allah sağlıklı ve uzun ömürler versin 🙏 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Allah razı olsun :) Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Sizden de Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sevgilim. 1 3 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. afern sevgiline dicem de nikahsız olmuyor bu işler legal :D Yorumla SaçaklıBebek +1 yıl Nikâh ne alaka fmddhd şımartmak var şımartmak var legal bir eylem yok 😅🤔 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl bende kovayım evlenmeden olmaz. :D Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimse 1 1 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Neden acaba Yorumla
karpuzlusekerrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı. Hiç kimse:) 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Para 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Annem var 1 0 Yorumla
Tmknksensin Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Gimseee 1 2 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl üzülmeee Yorumla Tmknksensin +1 yıl Yok üzülmem kdkxlxl Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Babam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
EL bebek gül bebek moduna geçemiyoruz bir türlü, takdir edip daha fazlasını istiyorlar genelde.
Ben mesela sevdiğimi çok güzel şımartırım ama sevdiğim kimse yok be :/
Kendim bile şımartmıyorum beni kim şımartsın. Sahi şımarmak nasıl oluyor 🙄
@P4nch_ 🤭☺️ Yüzümü güldüren bni şımartan kendimi iyi hisetiren ortağım🫂
😂 Simarinca daha bi guzellesiyosun napayim😂
maşallah subhanallah kocam var Allah ona uzun ömür verisn
Ben varım, arada çikolata falan alıp küçük sürprizler yapıyorum kendime.
bana bakan dikizleyen herkes şımartıyor ilgli görmeyi severim
cidden hosunamı gidiyon
ben başım önümde yürüyorum sokakta felan. internette görüyorum sadece karı kız oda istemsizce çıkıyor mynette haber falan okurken he ama senin fotoyu merak edip tıkladım Allah affetsin.
@Subayyyy51 ilgi görmeyi he kadın sever dışardan ters tepki versede içten içe içi gider ıslanır
Tam tersi "tamam şımarma" diyen var 😂
Ben erkek adamım ben şımarmayı sevmem şımarmak kadınlara yakışıyor onları şımartmak sürprizler yapmak mutlu etmek
Dede sen yaşıyor musun
Beni gömdüler mezara duramadım oradan geri çıktım ben 😁😁 anlaşıldı mı torun 🤣🤣🤣
Hiç şaşırmadım Osmanlı torunu olduğuna🤣🤣
:D kabrine geri dönmeyi unutma kaybolursun buralarda
amca cok enerjik ya djncnx
Annecikler bitanedir 💖
Küçük abim. Sadece o beni zaman zaman şımartır.
Kimse yok ki kendi kendimi şımartıyorum
Hiç kimse yok..
Kimse yok
neden yok kuzu
Anneciğim var
Allah sağlıklı uzun ömürler versin annenize.
Çok teşekkür ederim... Sizin de annenize allah sağlıklı ve uzun ömürler versin 🙏
Allah razı olsun :)
Sizden de
Sevgilim.
sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. afern sevgiline dicem de nikahsız olmuyor bu işler legal :D
Nikâh ne alaka fmddhd şımartmak var şımartmak var legal bir eylem yok 😅🤔
bende kovayım evlenmeden olmaz. :D
Kimse
Neden acaba
Arkadaşlarım ve ailem ♥️
Anam anam canım anam
kimse..
abisim🥰
Keşke olsa
Arkadaşım
Kimse
Arkadaşım