Hayatımda en unutmsdığım en nefret ettiğim aklıma geldikçe ırkcılığımın arttığı haber Sakarya'da 16 yaşındaki kızın afkan biri tarafından kafasına vurularak bayıltılıp tecavüz edilmesi. O kız 200 gün komada kalıp ölmüştü o afkanların alayını onları ülkeyi alanlarında alayını tikim
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Afgan suriyeli türk.. Erkekler kapsamından bahsediyorum
Benimde hatalarım oldu burdan yaşı ufak daha reşit olmayan kızlar nude. içerikli resimler atıyordu pişman oldugum halde bunu yapıyordum ve iğrenç hissetiriyordu
Ama genede iyi değil ya birdem fazla oldu o kızla hatta ondaki de nude atma hastalığıydı ama geçti mi bilmiyorum ama bir şey istemeden sohbetimiz de vardı umarım gecmiştir birde bisexsuell durumu vardı bu durumu düzeltmek için ark niyetle yaklaşmış olabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatımda en unutmsdığım en nefret ettiğim aklıma geldikçe ırkcılığımın arttığı haber Sakarya'da 16 yaşındaki kızın afkan biri tarafından kafasına vurularak bayıltılıp tecavüz edilmesi. O kız 200 gün komada kalıp ölmüştü o afkanların alayını onları ülkeyi alanlarında alayını tikim
Afgan suriyeli türk.. Erkekler kapsamından bahsediyorum
Cunku aksine nerden acaba savunabilirim diye dusunenlerde var da..
Yok utanmıyorum o şekil. Sonuçta kadınlarda aynı
Allah Allah pardon kadın ne alaka
Mesaj kutumu görsen anlarsın 😑
Bi kadın sana en fazla ne yapabilir
Ben sana mesaj kutumu gostersem peki :d
Yok gurur duyuyoruz allah askina nasil soru bh
Aksine nerden acaba savunabilirim diye dusunenlerde var da..
Savunduklari sey iftiraya uğramiş olabilir farkli bi savunma olamazz
Mesela düzelir diyenler falan da var
Sapik ayni sapik neyi düzelcekki sacmalik
Hemcinslerim adına özür dilerim ben utanıyorum onlardan
Benzer düşünceler taşıyan varlıklar savunacak yer arar
Evet
maalesef Yabancı uyruklulardan öncede vardı ihtiyar dedeler amcalar hayvan çocuk tacizcileri
Sizi tebrik ediyorum çünkü yanlizca siz böyle düsünuyorsunuz duymak istedigim tek kelime EVET ti ama hala daha savunmaya çalisanlar var yazık.
Ben dahil herkes kötü ☹️ benimde hatalarım oldu
Nasıl anlamadim
Benimde hatalarım oldu burdan yaşı ufak daha reşit olmayan kızlar nude. içerikli resimler atıyordu pişman oldugum halde bunu yapıyordum ve iğrenç hissetiriyordu
Tebrik etmeyin bende çöpüm ☹️
En azindan dürüstsün bunu kabullenmeyip daha da tepeme cikanlar da var.
Ama genede iyi değil ya birdem fazla oldu o kızla hatta ondaki de nude atma hastalığıydı ama geçti mi bilmiyorum ama bir şey istemeden sohbetimiz de vardı umarım gecmiştir birde bisexsuell durumu vardı bu durumu düzeltmek için ark niyetle yaklaşmış olabilirim
Öylelerine istediginizi yapın
Alan memnun satan memnun
Yok öyle deme kız daha ufak eskisi gibi masum hissetmiyorum 21 yaşından sonra çok kötüleştim kibir nefret kıskançlık
Olsun ama kıza yazık böyle kötü giderse kendi hayatını mahvedicek daha gencecik