Kızlar onlardan güzelim güzel giyiniyorum diye beni aşırı kıskanıyor ve çok canımı sıkıyorlar onlara napsam? ) Hep böyleler hep küçük düşürmeye çalışıyorlar yalnız bakıyorlar falan
Mesela bu gün Sınıfta grup arkadaşlar var 2kız 1 erkek (2kız benim önümde otuyordu illa ben oturdum diye bana burdan kalk erkek arkamızda otursun dedi bende kendi yerimi verdim arka sıraya geçtim sonra kızlardan biri dediki sen gel o çocuğun yanına arkamıza gel bende gittim sohbet ettik falan ders bitince beni brakıp gittiler işte dudağın ince falan dediler akıllarında özgüvenimi kıracaklar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böylesi durumlarda harekete geçmelisin... GÖSTERECEKSiN içindeki KAPLANI! O öyle emretti diye ne mecburiyetin var kii her dedigini yapmaya? senin sergiledigin davranis resmen EZiKLiK... :/
Sizce ne yapmam gerek bundan sonra?
içindeki VAHSii KADINI GÖSTER yani tamamen ZITTINI yap. Misal herseye evetmi diyorsun HAYIR de! Kendine güven ve korkmadigini hissettir; gözlerinle konus; sessiz kal... o zaman FARKI kendi gözlerinle göreceksin :D (ETRAFINDA nasıl TIRSARAK BÖN BÖN BAKIYORLAR) bunu kendin göreceksin eger uygularsan ;)
Onlar çok fazlalar düşman olmaktan Korkuyorum ben yalnızım
Tamam yapacağım kesinlikle
Yalnız olsanda ASLA korkma.
Onlardan güçlü bir karaktere sahip olduğunu aklından çıkarma sakın.. kimki onlar yaa...
Böyle davranmazsan hep ezilen taraf sen olursun bu yalan dünyada. Yardım istersen her zaman manevi açıdan destek olurum kuzum dert etme😉 çözeceğiz bu işi...
Eğer olurda yapamazsan sana hayat hikayemi anlatmak isterim belki ilham alır güçlenirsin👍🏻
Evet sizi dinlemek çok isterim size takip attım
Siz kadın milletini çözmek çok zor 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
patakla bi tanesini hepsinin gözü önünde, ondan sonra cesaret edemezler sana
Ha şöyle.. dediğiniz gibi yapar inşallah... şıparık veletler işleri güçleri yok... neyse sakinim.
@Sinirrr sakin ol :D sen de benzer şeyler yaşadın sanırımm
Haksızlığa dayanamıyorum hepsi bu.. masum, sessiz sakin insanlara sataşanlara karşıyım kim olursa olsun elimden geldiğince yardım ederim. Küçükken yapayalnızdım kimse yoktu beni kollayan belki onun verdiği trawmamı nedir bilemedim şimdi😊
@Sinirrr şimdi anlaşıldı niye böyle tepki verdiğin, beni de dövmezsin dimi sinirlenince :D
🤷🏻♀️Bana zararın yoksa durduk yere neden döveyim ki dövermiyim aceba..🤔😅
@Sinirrr tipin de çok hoş, insan hiç dövecek birine benzetemiyor :D
Hangi tipten bahsediyorsunuz bayım? Araba modelimi... elektirik eşyasımı... biz en iyisi ne yapalım biliyormusunuz? Elimize bir kap çekirdek, çay, tv...😅 sigara tüketiyorsanız balkona doğru...🚬
@Sinirrr yüzünü beğendim işte. ama sen beni beğenmezsin o yüzden umutlanmıyım fazla
Boşyere ümitlenmeyiniz resimdeki ben değilim üstelik çok çirkinim.
@Sinirrr hadi ya tüh.
yine de görmek isterdim yüzünü
Sohbet için teşekkürler..
Hayırlı akşamlar✋🏻
@Sinirrr sana da. iyi geceler
Bak şöyle yap çık masa nın üzerine açılın İİ ulen hepinizi sever de en zayıfını patakla biraz
Yapacak bir şey yok maalesef
Nasıl yani
Sende o kızlar gibisin belli
Tanımadığınız kişilere böyle demeyin
Takılma bence görmezden gel.
Nasil kiskaniyorlar
Takma sende