Güncellemeler
+1 yıl
+ zaten az buçuk biliyordum farklı olduğunu ama direk görüp emin olmak çok tuhaf
Zaten tek arkadaşı benim çünkü aşırı hassas, duygusal filan davranıyor her şeye millet de yanına almıyor kız gibi diye. Bende kavga ediyordum sizden ala i*bne var mı diye ama şu an şokdayim...
AVM'de foto çekmiştik telefonunu aldım dedim şifreyi aç wp den fotoları kendime aticam tamm dedi açtı orada fotoları atarken daha da aşağıya indim bir kaç g*ay film/dizi ss leri gördüm. Tabi çaktırmadim.
Ne yapmalıyım sizce zaten benden başka arkadaşı yok konuşup destek mi olmalıyım yoksa hiç caktirmamaya devam mı etmeliyim kafam çok karışık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
saygı duymalısin bence her insanın tercihi farklıdır hani yakınlaşma olduysa sana karşı konuşsan bile degismez
Yok ben arkadaşım olarak görüyorum o da öyle görüyordur herhalde. Değiştirmek için demiyorum zaten sadece destek olmak için çünkü farkediyorum bazen çok üzgün
belki oda istemiyordur ama iç dünyasını bilemezsin üzgün olsada sen en yakın arkadaşıysan sana anlatmalı bence sorun ne diye
Ya bak bence anlatırdı çünkü biliyor ben onu hiçbir zaman yargilamam abisi gibi arkasında dururum. Ama şimdi ben bunu savunurken millete ib*ne filan deyip hakaret ettim ya acaba bu beni orada farklı filan anlayıp mi açılmıyor
Küçüklükten beri millete bunun yüzünden bu tarz hakaretler ediyorum. O da belki bu zamana kadar beni homofobik sanmistir. Çünkü o anlar dışında hiç böyle bir sohbetimiz olmadı
ortam içinde başkasına etmiş olabilirsin ama onun öyle olduğundan belki şüphen vardı TLF gördükten sonra fikrin degisti tam açık yazamıyorum silinir diye
Nasıl istek atayım mi bı yaz yeni açtım hesabı bunu sormak için
sen bilirsin konuşuruz
Attım istek
Konşsan onla. Yani gay ise sana duygusal yKlaşir habern olsn
Lgbt yide savunma asla. Onla konş dertleş. Normale dönmesi için yardımcı ol
Yaklaşamaz abisi gibiyim. Normal zaten ben bir anormallik görmüyorum doğuştan olan bir şey değişmez
Bari lgbt yi savunma
🤦🏻♂️
Noldu
Yani demek istediğim yadırganacak bir şey değil tabiki savunucam yanında olacam. Sen nasıl kaşınla gözünle dogmussan o da öyle doğmuş bir farkı yok
Sen bilirsin
Aynısı benım de basıma geldi. Konuşmayı dene belki de tam aradadır
Senin nasıl oldu ve konuştun mu? Evet deniyecem de korkuyorum daha da içine kapansın telefonlara çıkmasın
Ya öyle bi durum var tabi canım
Ya bana annesi söyledi önce onunla ni konusur musun evlenmek istemıyor dedi 27 yaslarında falandık o zaman. Sonra ben onunla konustum neden böyle yapıyorsun falan derken bana gay oldugunu artık kadınlara bişey hşssetmediğini söyledi şok oldum çocukluk arkadasım. Aynı ona da kız gibi derlerdi ben hep kızardım kibar naif diye çekemıyorshnuz derdim. Sonra dedim psikolojik yardım alalım demekki tam aradasın iki tarafa da kayabiliuorsun çünkü önceden sevgilisi de vardı. Ama yok dedi ben kendjmı farkettim baska türlüsü olmuyor dedi öylece de kaldı
Himm belki o da aradadır diyecem de hiç sanmıyorum, ne sevgilisi oldu ne de bır kız hakkın da konuştu. Hayır yakışıklı çocuk da. Bir de benden 2 yaş küçük 18 daha aslında bu yaşlar daha kendini tanıdığın bilmeye basladigin yaslardir diyorum acaba ondan mı gay filmleri izlemiş. Ama sanırım konusunu açmayacam alttan alttan lgbt savunurum o anlatırsa anlatir
ya da bilmezlikten gel. Senın de eğilimin olduğunu düşünüp sana karsı bir his barındırabilir
Barındıramaz abisi gibiyim. Bakalım zaman gösterecek
Sen o kadar emın olma
Tövbe tövbe
Yoo bence çok tatlı bir çift olmuşsunuz, ikinci aşamaya geçin artık bence
Tövbe tövbe. Kardeşim gibi görüyor kolluyorum
Sana bir zararı yoksa arkadaşlığını bozma.
Yok bozmam zaten benim demek istedigim konuşup destek mi olmalıyim yoksa hiç bir şey yapmamalı miyim
Destekte olma ben bu durumu zaten normal bulmuyorum karşıyım aslına bakarsan, bilmiyor gibi arkadaşlığına devam et
Belki ben biraz genisim bilmiyorum. Ama bilmiyorum artık sanırım alttan alttan lgbt savunurum cesaret veririm filan
O da senin yanlışın olur ben saygı duymuyorum kimse kusura bakmasın.
Çaktırma. Senlik bi durum yok
Belki konuşacak birine ihtiyacı vardır ne bilim. Bu kadar zaman için de tutmak zor olsa gerek