Güncellemeler
+1 yıl
Kötü rüya gördüm teselliye ihtiyaçım var
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel yok mu
Bebeklerin dişi kaşınır ya aynı o şekildeyim. Resmen bıçakla dişimi kaşımak istiyorum. Tabii ben de bebek gibi bir kız olduğum için tüm bu çile 😌. Biri çıktı şimdi diğeri çıkıyor. Nazımı çeken kimse yok ben de sizinle paylaşmak istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İşin çok zor valla insallah tez zamanda atlatirsin ya da hemen doktora git
Çoğu insanın acılı geçiyor hatta çektirmek zorunda kalıyor ama benimki öyle değil kendi kendine çıkıyor çok amansız ağrımıyor ama hissediyorum ağrısını
Konusmak istersen burdayim
cektirdigin zaman dilini oraya goturuyon cok aceuip bi hissiyati var
hemen sana yakışıklı kaslı bi erkek bulma gidiyom
Bebek gibi kızım 😂😂😂😂 hiç güleceğim yoktu
Öyleyim 😌
Benim 2 tane 20lik dişim çekildi 1 er hafta arayla. Bu süreçte 1 haftada 5 kilo vermiştim, su bile içemiyordum hayvan gibi apseden dolayı.
Bende taş gibi erkeğim demek ki...
Ahaah maşallah
Ve dün azı dişim kırıldı yarına randevum var 🥺 benimde nazımı çeken biri olsa şu süreçte iyi olurdu 😂😂
🥺🥺 şimdiden acil şifalar diliyorum
Sanadaa 😇😇
30 eylüle randevu verdiler 🥺 devlet hastaneleri böyle 😅
İyi vermiş yine de
Evet pamukkale üniversitesi 11 ay sonraya vermişti gittiğimde
Özgüvenin iyi 👍umarım biran önce çıkar seni uzmez
Benim daha çıkmadı
Büyüsün de çektir
Sorunlu değil ya benim ki
Olsun, hızlı çürüyorlar ilerde sorun olur
Hiç dişçiye gitmedim
Bu hiç gitmeyeceğin anlamına gelmiyor 😂 20likler öyle. İyi bakıyor olman engellemez her türlü çürüyorlar diye biliyorum. En fazla geciktirirsin. Tabi yine de bi araştırmak lazım gidip bakıcam şimdi google amcaya 😂
😊 gitmicem
Hahahahah korku sezdim ama umarım özgüvendir 😂
Dişçilere güvenmiyorum hele devlete gidip yeni mezun dişçilerin oymuş olduğu kişiler ile iç içeyim bildiğin elinde olsa tüm dişleri dökecek sjsj. Her dişçi işini iyi yapmıyor özel desen üstüne koydukça koyuyorlar kısacası çürük olsun benim olsun
Ama acısını da sen çekeceksin. Zaten iç içeymişsin illa bi tanıdık isim vardır güvendiğin
İç içe derken ağızları oyulmuş kişilerle iç içeyim
Heeeee ahhhahahahahaahhshs
Afedersin yanlış anlamışım
Tamam sana bol diş sağlıklı hayat dilerim ✌🏻👋🏻
Güncel yok 😂
Ben çekerim nazini