Sebep ne böyle. Tuhaf degil mi.
Dua ediyordum. Imkansız diyebileceğim seyler oldu. Ama simdi hic olmayacak sorunlar cikti hayatimda. Açıkçası son zamanlarda pek dua etmiyorum. Kuran da pek okumadim. Sebebi bu mu aceba
Sebep ne böyle. Tuhaf degil mi.
Dua ediyordum. Imkansız diyebileceğim seyler oldu. Ama simdi hic olmayacak sorunlar cikti hayatimda. Açıkçası son zamanlarda pek dua etmiyorum. Kuran da pek okumadim. Sebebi bu mu aceba
Duaya ve kuranına devam et kardeşim. Dua ile istenen şeylerin olduğu çok bariz. Lâkin her isteğin de bir sorumluluğu var biz isterken bunları düşünmüyoruz.
Insallah. Biraz boşluk oldu. Açıkçası rahata erince unuttum duayı. Halbuki istediğim şeylerin olması icin içten dua geliyordu. Dert yokken dua isteği olmuyo
Allah da al o zaman dert diyor galiba
Duaların gerçek dünyada herhangi bir geçerliliği yoktur, olsa idi dünya üzerinde açlık sorun olmaktan çıkardı.
Sadece manevi anlamda insanın kendisini iyi hissetmesini sağlar, dua etmek.
Yanı buna inanırdım belki ama kendi hayatımda yaşadım. Imkansız ve umudumu kestigim bi kaç şey oldu. Bir tane de degil. 3-4 tane son iki yılda.
Cevap
0Cevap
Allah'tan uzak duruldugu sürece sıkıntı ve belalardan kaçış yoktur
Yanı çok tuhaf bi olay. şu an en basit şey bile sorun oluyor:(
"Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.. ALLAH bilir, siz bilemezsiniz Bakara Suresi 216. ayet"
Insallah vardır bi hayir
Elbette.. Ettiğimiz dualara dikkat etmeliyiz.. Kendimiz için hayır isterken belki daha kötü şeylere Sebeb olabiliriz 😊
Evet haklısın. Buna benzer şey de yaşadım. Mesela çok iyi bi univde çok güzel bi bölüm kazandım ama kötü seyler yasadim
Umarım sıkıntıların gider. Güzel şeyler yaşarsın 👍😊
Allah razı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?