"Dersimdeki ilk bombardımanın heyecanını unutmam" demişti. Ve o bombardımanda sadece isyancıları değil, çoluk çoğu, keçi ve dağda yaşayan bi ton masum hayvanı da katletmişti.
Neyse Ben hiç sevmiyorum.
"Dersimdeki ilk bombardımanın heyecanını unutmam" demişti. Ve o bombardımanda sadece isyancıları değil, çoluk çoğu, keçi ve dağda yaşayan bi ton masum hayvanı da katletmişti.
Neyse Ben hiç sevmiyorum.
Severim sabiha gökçeni o dönemin şartlarını anlatayım sana ülke yeni kurulmuştu şeriatçılar ülkenin dört bir yanında isyanlar çıkarıyordu bu durum o kadar ciddiydi ki bir tane şeriatçı için 100 tane masum sivilin canı gözden çıkarılmıştı ha iyi mi hayır kötü ama o dönemin kritikliğini anlasaydın bunu da anlardın
Oraya kadar tamam ama yıllar sonra çıkıp bununla övünmesi çok saçma
Ya kusura bakma da şu an F-16'larımız Irak ve Suriyenin Kuzeyinde bombardıman yapıyor teröristleri etkisiz hale getirmek için orada da pilotlar takar mı sence hayvanlara vurmayalım insanlara vurmayalım tabii ki takmıyor bizzat eniştem emekli bir ordu mensubu general seviyesinde terör yüzünden binlerce masum insan öldürüldü istemeden Sabiha gökçen isyanı bastırdığı için sevinmiş olabilir
Cevap
1Cevap
Evet severdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?