Aile & Toplum Erken uyananlar size gün aydı mi? Tavşanfriyse Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Erken uyanıp tekrar uyuyanlar ve erken uyanıp işlerine koyulanlaaaarrr günaydın hepinizeeeeee. 😂♥️ Güncellemeler+1 yıl Offffffffffffff yağmur bana çok huzur veriyooooo. Galiba yağacak 😇😇😇😇 Erken uyananlar size gün aydı mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. geç uyandım maalesef 1 0 Yorumla
Egemenefe4909 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl maalesef gün batıyor hava kapalı yağışlı iş sıkıcı nasıl günaysın ki 1 0 Yorumla
Canlıerik Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Gün aydın Bana hala karanlık 1 27 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Karanlık olma xbnsnsn Yorumla Canlıerik +1 yıl Meğer gözümü kapatmışım serviste giderken ordan karanlık oluyor Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Yaaaa 😂😂😂😂 Yorumla Canlıerik +1 yıl Göz kapaklarıyla beraber heryer aydınlandı Yorumla Canlıerik +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Servisle ise mi gidiyorsun 😂 Yorumla Canlıerik +1 yıl Evet işe gidiyorum bir ton da iş bekliyor Hiçbirisini yapmayacam keyfime bakacam bugün pazartesi Yorumla Canlıerik +1 yıl Hatta KS de dolaşacam 😂😂😂 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Dünya boştur lo keyfine bak 😂😂😂 Yorumla Canlıerik +1 yıl Bu sözler bana birini hatırlattı 😊😊 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Kim 😳 Yorumla Canlıerik +1 yıl Sen değilsin Yorumla Canlıerik +1 yıl Korkma 🤣🤣🤣 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Korkmadımmmm zaten niye korkim ylsbshmssbjw Yorumla Canlıerik +1 yıl Üniversite de bizden yaşça büyük bir arkadaş vardı hep öyle derdi ; law law dünya boştur loo Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Adam haklı valla 😂😂 Yorumla Canlıerik +1 yıl Bölüm de boş diyordu bırakıp gidelim diyordu hep öyle böyle adamı mezun ettik Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Neyseki mezun olmuş 😂😂 Yorumla Canlıerik +1 yıl Aynen adam mezun oldu 😂😂😂 Yorumla Canlıerik +1 yıl Çoğu şehir hastanesinde de dışcephede şeflik te yaptı ve yapıyorda Yorumla Canlıerik +1 yıl Aradım Law law dünya boştur dedim Yok yok çok ta boş değil dedi 😂😂😂 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl E tabi öğrencilik hayatı geçti gitti ya öyle der😂😂 Yorumla Canlıerik +1 yıl Parayı vurmuş ondan 😂😂 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Sen buldun mu parayı 😂 Yorumla Canlıerik +1 yıl Ondan önce köşeyi döndüm Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Helal 😂 Yorumla Canlıerik +1 yıl Döndüğüm köşe çıkmaz sokaka çıkıyormuş 😅😅😅 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Eyvallah sana da günaydın tavşan hanım. 😅 1 1 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Tavşan hanım 😂😂😂 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erken mi 05:30 da kaliyorun 1 11 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl İşe mi gidiyorsun 😬 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Evet o saate işe gidiyorum , daha karanlik hava Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Çok zorrrr Allah yardımcın olsunnnn Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Tsk ederim , ama isimi seviyorum Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Mesleğin ne Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Özel bir meslek burada soylenilmeyecek bir sey 😉 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Polis 😂 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Nau nau 🤣 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Jandarma mi 😂 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Millet haho diyor Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl 🤷♀️🤷♀️ Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Günaydın işe geldik nerdeyse 1 23 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Offff işe gitmek ölüm nerdeyseeee.😬 Yorumla Mooodman +1 yıl Sen gitmiyon sanırım işe flan Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Eskiden çalışıyordum da şimdi okulum var o yüzden gitmiyorum Yorumla Mooodman +1 yıl Oh mis benim yerime de yat Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Bugün son yatma günüm😂😂 Yorumla Mooodman +1 yıl Neden yarın ne var Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Okulum 😳😳 Yorumla Mooodman +1 yıl Ooo iyi bari bu gün tadını çıkar üni mi Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Dershane. Keşke üni olsaydı 😂 Yorumla Mooodman +1 yıl üniversiteye hazırlık yani olur olur çalış bizde o yollardan geçtik Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl İnşallah dua et 😆 Yorumla Mooodman +1 yıl Nereyi kazansın diye dua edeyim Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Hayırlı bir yer olsun de 😂 Yorumla Mooodman +1 yıl Olmaz tutar falan tam net edeyim Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl İşte hayırlı bir yer olsun de bende bunu istiyorum 😂 artık neresi çıkarsa xbbbshshw Yorumla Mooodman +1 yıl Tunceli su ürünleri çıkarsa Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Ohaaaa 😂😂😂😂😂😂 Yorumla Mooodman +1 yıl Hayırlısı buymuş Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl O olmasın 😂 Yorumla Mooodman +1 yıl Hayırlısı dedik ama Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Ama o ne biçim bı bölüm. İsminde hayır yok 😂 Yorumla Mooodman +1 yıl Su ürünleri mühendisliği mis gibi mühendislik nesi var Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl 🤷♀️🤷♀️ Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gün ayalı çokk oldu 2 0 Yorumla
Degisik0laylar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl uykum vaaarrrrrr 1 24 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Uyuuuu 😂 Yorumla Degisik0laylar +1 yıl mesaideyim :D Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Ooo uyuman imkansız 😂 Yorumla Degisik0laylar +1 yıl sen niye bu saatte uyandın Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Uykum kaçtı 😂 Yorumla Degisik0laylar +1 yıl hiç uyumadın mı yoksa uyandın mı Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Uyandım tabiki hatta şimdi uyurum 😂 Yorumla Degisik0laylar +1 yıl hayyııır uyumaa Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Bananeeeeğ sen çalış ben uyicam dbsgshhwhw Yorumla Degisik0laylar +1 yıl hayııır ben uyumuyorsam sende uyumucannn Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Buna neden çok güldüm 😂😂😂 Yorumla Degisik0laylar +1 yıl çok kötüsün ondan :D Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Yaşasın kötülük. Ben burada 99. ruyami göreyim sende orada çalış hehwjsgwhe Yorumla Degisik0laylar +1 yıl gıcık ya inş kötü rüyalar görürsün Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Benim normal yaşantım zaten kötü rüyalar gibi 😂😂😂 Yorumla Degisik0laylar +1 yıl allah allah neler yaşıyorsun merak ettim :D Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Esprisine diyorum ya 😂 Yorumla Degisik0laylar +1 yıl mesaj atsana :D Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Sebep bxbsbwbsb Yorumla Degisik0laylar +1 yıl özelden kötü dilekte buluncam :D Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Burdan kötü dilekte bulun 😂 Yorumla Degisik0laylar +1 yıl cıks Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl 🤷♀️ Yorumla Degisik0laylar +1 yıl :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
geç uyandım maalesef
maalesef gün batıyor hava kapalı yağışlı iş sıkıcı nasıl günaysın ki
Gün aydın
Bana hala karanlık
Karanlık olma xbnsnsn
Meğer gözümü kapatmışım serviste giderken ordan karanlık oluyor
Yaaaa 😂😂😂😂
Göz kapaklarıyla beraber heryer aydınlandı
😅😅😅
Servisle ise mi gidiyorsun 😂
Evet işe gidiyorum bir ton da iş bekliyor
Hiçbirisini yapmayacam keyfime bakacam bugün pazartesi
Hatta KS de dolaşacam 😂😂😂
Dünya boştur lo keyfine bak 😂😂😂
Bu sözler bana birini hatırlattı 😊😊
Kim 😳
Sen değilsin
Korkma 🤣🤣🤣
Korkmadımmmm zaten niye korkim ylsbshmssbjw
Üniversite de bizden yaşça büyük bir arkadaş vardı hep öyle derdi ; law law dünya boştur loo
Adam haklı valla 😂😂
Bölüm de boş diyordu bırakıp gidelim diyordu hep öyle böyle adamı mezun ettik
Neyseki mezun olmuş 😂😂
Aynen adam mezun oldu 😂😂😂
Çoğu şehir hastanesinde de dışcephede şeflik te yaptı ve yapıyorda
Aradım
Law law dünya boştur dedim
Yok yok çok ta boş değil dedi 😂😂😂
E tabi öğrencilik hayatı geçti gitti ya öyle der😂😂
Parayı vurmuş ondan 😂😂
Sen buldun mu parayı 😂
Ondan önce köşeyi döndüm
Helal 😂
Döndüğüm köşe çıkmaz sokaka çıkıyormuş 😅😅😅
Eyvallah sana da günaydın tavşan hanım. 😅
Tavşan hanım 😂😂😂
Erken mi 05:30 da kaliyorun
İşe mi gidiyorsun 😬
Evet o saate işe gidiyorum , daha karanlik hava
Çok zorrrr Allah yardımcın olsunnnn
Tsk ederim , ama isimi seviyorum
Mesleğin ne
Özel bir meslek burada soylenilmeyecek bir sey 😉
Polis 😂
Nau nau 🤣
Jandarma mi 😂
Millet haho diyor
🤷♀️🤷♀️
Günaydın işe geldik nerdeyse
Offff işe gitmek ölüm nerdeyseeee.😬
Sen gitmiyon sanırım işe flan
Eskiden çalışıyordum da şimdi okulum var o yüzden gitmiyorum
Oh mis benim yerime de yat
Bugün son yatma günüm😂😂
Neden yarın ne var
Okulum 😳😳
Ooo iyi bari bu gün tadını çıkar üni mi
Dershane. Keşke üni olsaydı 😂
üniversiteye hazırlık yani olur olur çalış bizde o yollardan geçtik
İnşallah dua et 😆
Nereyi kazansın diye dua edeyim
Hayırlı bir yer olsun de 😂
Olmaz tutar falan tam net edeyim
İşte hayırlı bir yer olsun de bende bunu istiyorum 😂 artık neresi çıkarsa xbbbshshw
Tunceli su ürünleri çıkarsa
Ohaaaa 😂😂😂😂😂😂
Hayırlısı buymuş
O olmasın 😂
Hayırlısı dedik ama
Ama o ne biçim bı bölüm. İsminde hayır yok 😂
Su ürünleri mühendisliği mis gibi mühendislik nesi var
🤷♀️🤷♀️
Bİze değilde sana günaydın
Aydı gibi ama günaydınnn
Gün ayalı çokk oldu
Günaydın.