Gerçek hayatta rüya falan olmadığına eminim iki parlayan göz görüyorum çevremde sürekli?

Her şey bir cinle iletişime geçmeye çalışırken başladı o gün parlayan bir çift gözü havada bir gidip bir geliyormuş gibi gördüm ardından iletişime geçtiğimiz cihazdan "hole" ve "join" gibi kelimeler belirdi kısaca boyutlar arası delik açıp bize katıldığını falan söylemiş. O günün gecesi uyurken bir anda yüksekten bırakılmışım gibi uyandım ama o düşme hissi gibi değildi yatakta basbayağı bir anda bırakılmışım gibi zıplamıştım. Üstünden 3 ay geçti ancak bazen hala oluyor biri ya da bir şey uyumamı engelliyor, beni uykumdan uyandırıyor. Tatile gittiğimizde de hava gayet sıcaktı gece 3 gibi uyumaya çalışırken bir anda gözlerim karardı deli gibi titremeye başladım ve hareket edemiyordum. Ama öyle böyle değil nasıl titriyorum her neyse o gecenin sabahı hiçbir şey olmamış gibi uyandım. Bazen geceleri yine oluyor aynı şeyler. Yardımcı olur musun cin falan mı musallat olmuştur napmalıyım?

Gerçek hayatta rüya falan olmadığına eminim iki parlayan göz görüyorum çevremde sürekli?