Güncellemeler
+1 yıl
Kendi tenime dokunabiliyorum tabiki
Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlımla görücü usulü evlenecez yeni yeni tanıma aşamasındayız.
Kardeşimden anneme kadar hiç bir insanın tenine dokunamıyorum elimde olan bi şey degil ve en kötüsüde yakında evlenecek olmam bu durumu nasıl aşarım?
Pazartesi için psikiyatrist randevusu aldım gidicem ama önce burdan sormak istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belki takıntın vardır
Geçmişe dayalı piskolojik bir olay travma korku kaygı sebep olabilir bende çocukken yanıma gelenlerden irkilir titrerdim
Tedaviye karar vermekle iyi yapmışsın umarım evleneceğin kişi de durumunu biliyordur
Bilmiyor once tedavi olmak istedim eger düzelmezse söylerim
Yakında evleniyorum yazmışsın damat nasıl bilmiyor bu durumu hiç mi bir yerde oturmadınız el ele tutuşmadınız. Brn şok😦
Görücü usulü evlenecez ondan hiç temas yakınlaşma falan olmadi hem yeni yeni tanıyoruz birbirimizi tedaviden sonra olumlu sonuç almazsam soylecem artik 🙂
Ben daha da şok 😂 neyse tedavi olup düzelten de bunu söylemelisin bu tip şeyler ciddi Güven sarsar. Unutma Güven tek kullanımlıktır
Bakalım beni çok rahatsız etmezse bu sorun söylerim yaa. İnşallah psikiyatrist derdimi çözer 🙂sağol
Onlar sana dokununca da mı aynı?
Evet tiksiniyormuyum bilmiyorum ama hoş gelmiyor rahatsız oluyorum istemsizce o eli itiyorum
Umarım tedavin olumlu ilerler, hayat standardıni düşüren bir şey
Teşekkür ederim inşallah
Psikolojik destek al buradakiler boş yapar şimdi
Evet bende zaten o yola başvurdum inşallah olumlu sonuçlar alırım
Bende de vardı geçti sonra
Bu nasıl mümkün oluyor?
Bende bilmiyorum ama kac yıldır böyleyim hatta sürekli alay konusu oluyorum evlenince ne yapacaksın eşin ister istemez dokunacak vs diyorlar
Evlenmeyi geç hiç mi birinin eline dokunmak zorunda kamıyorsun temas etmek falan?
Hayır bu yaşıma kadar hiç olmadı bu sorunum yüzünden zaten insanlarla arama baya mesafe koyuyorum
kendi tenine dokun
Ne alaka başkasının teniyle benim tenim bir degil ki
et ettir mk.
hem antrenman yapmış olursun ayrıca bundan kimse ölmedi sende olmezsin
Et et değildir senin tenine başka birinin teni ayni değil abicim. Az git bi şeyler öğren bide ya diyor
çok açıklayıcı oldu
İlk defa duyuyorum geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Tacize mi uğradın?
🥲 7 yaşındayken üvey amcam tarafından tecavüze uğradım fakat elinden kaçtım kacabildim 😏
Sevgilinin elini tutmadan evlilik kararı mı aldınız
Görücü usulü 🙂
Görücü usulü olunca noluyo.
El ele tutuşma falan olmuyor ya da yakınlaşma ne bilim ben bunların hepsini evliliğe sakladım
Konuşmak ister misin
Olabilir aslında 🙂