Yalniz olmakk ?

Kendimi cok yalniz boş hissiz hissediyorum herkes herseyin sahibi olmus ben hep sanssiz tekim hic sevilmemisim ne aile is ask arkadas yok kisacasi herkes kendi derdinde 26 yasina geldim telefonumu ev sahibinden baska arayan olmaz zam icin benim yasitlarim evli barkli ben milleti seyrediyorum anca nete bi giriyirum millet gezmesinde tozmasnda millet birini bulur hemen is ciddiye biner benim ne aile ne is ne ask arkadas hicbiri hicbir zaman hayalimdeki gibi olmadi hayatimda bi duzen bi heyecan birini istiyorum en guzel yaslarimda herseyi dert etmekten sorunlarla mucadele etmekten de bıktım artik benimde hayatim degissin yuzum gulsun ıstiyorum cunku gercek anlamda aglayacak bir omzum bile yok cunku kimsenin bana ihtiyacı yok neden olsun ki herkesin dostu cok olunca neden sana luzum olsun bihter gibi milleti bakip bakip iclenmektende gina geldi yasadigim her anin acisi icimde.. yasitlarimi gorunce ozeniyorumda bende gencim ama ben hic onlar gibi degilim kimsem yok beni seven sayan koruyan isteyen herkesin bi bahanesi hep hazir ortamim yok biseyim yok utangac cekingen bir yapim var artik bende biseler yapmak istiyorum ama iste inancimda guvenimde yok sanki omur boyu hep böyle olucakmisim gibi 😪ben hep hayal kurup isticem o sey zorlasip imkansizlasip imtihanim olucak gibi geliyo herkesin hayati degisti ben disinda bende hep hayallerle anilarla yasayim sizde bazen boyle hissediyo musunuz?
Yalniz olmakk ?