Güncellemeler
+1 yıl
Konu şu kendimi herkes güzel ve sevimli buluyor ama ben beğenemiyorum
Burnu küçük insanları daha iyi daha güzel buluyorlar benim ablamın burnu küçük benim burnum kendime büyük geliyo bilmiyorum ailem sürekli burnun güzel artık takma kafana diyip duruyorlar şu bant takmıştım bi ara okadar takmıştım kafama bi arkadaşımla benzetiyolardı beni burnumu örnek vermişlerdi arkadaşımın burnu güzel yani birsey demicem bana uymuyo herkesin burnu kendine yakışıyo kendimi beğenemiyorum yüzüm tombik değil ama tombik gibi vücudum zayıf sürekli kendime birşeyler buluyorum yok şuram böyle buram böyle ne yapıcam kendimi beğenmek istiyorum insanlara teselli veren benim kendime aynısını yapamıyorum yardım edin lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önemli olan kendini güzel bulman zaten
Öyle zaten ama ben kendimide güzel bulamıyorum sürekli takıyorum kafama ne yapıcam bilmiyorum
O zaman kafana takılan yerleri yaptır
Yaptırmak istemiyorum Allah yaratmış bozmak istemiyorum şahsen sadece sordum belki bir şey derler falan diye sagil tavsiyen icin
Sağol*
Instagramı sil abla sorun burun değiil sorun o
İnstagram burnu kucuk insanlar var diye silmicem herhalde sorun instagram degil kendimi guzel bulamiyorum ne yapmaliyim dedim ve abla demene gerek yok buyuk degilim
Yok o abla benim hitap şeklim de Instagramı burnu küçük insanlar var diye değil de herkesin burnu küçük olması gerekiyormuş gibi bir algı oluşturduğu için, herkes güzel sen niye değilsin diye kendine soru sordurduğu için silmelisin
Çok doğru konuştun alnını öpm bende abi diyorum hitap olarak olabilir normal ben direk abla olarak algıladım ve cidden burnu kucuk ince bel zayif olmak bunları surekli guzellik algisi olarak kafamiza sokuyolar ben önceden kimsenin burnuna bakmazdim bile umrumda degildi instagrami cok kullanmaya baslayinca bende gordugum icin kafama taktim
Eyvallah abla ben de geçen sildim çok saçma diye kendime geldim yav herkeste böyle bi garip havalar stori atmalar ne bileyim hayatını milletin gözünün önüne sokmak çok saçma geliyo
Bencede olum ne bilim dışardasın çekiyosun geziyosun atıyosun yav tam gez anam gez napalım gezemeyenler var hayatlarını gözümüzün önüne sokuyolar cidden bende atıyorum ama reels vs abartmıyorum bende silicem galiba bilmiyorum uğraşıcağım bir şey yok yt de birtek japon hamzayi izliyorum evde sıkıldığım için instada geziyorum
Doğru diyon yapcak bişi de yok öyle bakıyoz ben de beyaz showa takıldım bu aralar sürekli beyaz show izliyom sarıyor ndjgkm
Öepqnwndşürownğdğxüdoan ayıp olmazsa kaç yaşındasın merak ettim
19 yaşındayım ben abla belki se gerçekten ablasındır kdmvmd
Ohooo 15 yaşındayım abimsin ödqpnşgçüzkan
Vaay ama ben yine abla dicem sjmcms
Öepqnşgçüalxnak abla diyince abla gibi hissediyorum
Demek ki neymiş insanların yaşları arasında çok fazla uçurum yoksa, birbirlerinin yaşlarını bilmeseler de farkı hissetmiyorlar
Fiktre hepsi
Fotoşop yabıyolar cnmm
Galiba öyle bilmiyorum
Senin burnun nasıl ki cnmm
Dediğim gibi normal yani küçük ama değil gibi bilmiyorum kendimi anlayamiyorum
iri burun iyi
Örpqnşgçüzowjşğcüsoan 👍👍
oyle
Öylesine mi yazdın yoksa ciddi anlamdamı
ciddi ciddi
Hmmm anladım sevndm galiba 9wpqmşğçüzlşğaokwjnd
boy kaç