10 milyon insanı kontrolsüz ve kayıtsız şekilde ülkeye sokan hükümet, bu konuda da elbette yargılanmalıdır ve aklı başında insanlar, eleştiri yapmalı bu meseleyi de gündeme getirmelidir. Tabiki de bu ülkenin bir parçası olan Türk, Kürt, Arap, Afrikan fark etmeksizin her vatandaş bunu dillendirip şikayet etmelidir.
Biliyor musunuz Suudi Arabistan'da, Kuveyt'te, Bahreyn'de, BAE'de tek bir Suriyeli yok. Hatta BAE Arap erkeklere (Tunus, Fas, Cezayir) vize vermiyor. Niye düşünün... (Huzur kaçırıyorlar, kadına bakış açıları kötü, suç işleme riskleri var, ülkelerine dönmezler)
Boş boş hümanizm kasmak yerine Avrupa neden hiçbir göçmeni almıyor onu düşünün. Yahu, Riyad'dan Berlin'e gidecektim anam değil babam ağladı. Halbuki tüm evraklar da tam. Konsolosluk büyükdedemin mal varlığını sorgulayacak neredeyse.
Türkiye göçmen besleyecek bir ülke değil. Bugün 10 milyon göçmeni, bakın şaka yapmıyorum Kuveyt'e, Bahreyn'e bırakın orada da ekonomi çöker tüm samimiyetimle ve o ülkeleri gezmiş, yaşamış biri olarak söylüyorum.
Yani bugün 10 milyon demek bir Avrupa ülkesi kadar nüfus demek. Türkler ne yaptığını bilmiyor. Anlatabiliyor muyum?
İslamcılık, Araplık vs. ile ilgisi yok. 10 milyon göçmen olmaz bir ülkede.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer