Avukatlar isim soyisimle hakkında hiç şikayet ve adli sicili olmayan birinin tüm bilgilerini görebilir mi öyle bir sistemleri var mi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet avukatlar uyap avukat portalı aracılığı ile bazı temel bilgiler yardımı ile kişilere ait pek çok bilgiye ulaşabilirler
Dava ve adli sicilim yok
. sadece özel sebeple merak etti diye buna teşvik etmisse mesleği kötüye kullanmaktan şikayetçi olacağım
Sadece adlı sicilini ve varsa davalarini görür. Detay için Savcı kararı lazim
Biriyle görüşüyordum israrla nerelisin ana ada baba adı sorunca sohbet orasinda beni mi arastriyorsun dedim. öyle olsa ben isim soyisumle bulurum dedi o yüzden soruyorum
Neyini bulacak?
Bankacılıkta anne kızlık soyadı ve ilkokul adi
Devlette tc kimlik no baba adı ve kütük yeri önemli
Bunları vermediysen hiçbir şey yapamaz.
İşte ne arastirdigini merak ediyorum. israrla aba adı baba adı sorunxa ben hayırdır yeni tanıştık dedim. tyttum merak edebilecegi temiz kagidi ile bekar olduğumu belirten bilgiyi attim.
Yanlis anladın ben bunları istesem bulurum isim soyisimle zaten avukat olduğum için dedi. bende ona istinaden soruyorum
Avukat. isim soyisim ve kütük biliyor. bununla neleri öğrenebilir. yenl tanıştığın birinden bu tarz bilgiler neden istenir ilk kez başıma geliyor
Sende ondan avukatlık diplomasi iste bu 1 cepte
2. Avukatlar çok samimi savcı arkadaşı olmadan bisey yapamaz. Senin sadece adlı siciline erisir suç doyama bakar.. başkada bisey yapamaz.
Adli sicilimin temiz olduğunu biliyor. İstesem herseyi bulurum avukatım diye ego yaptı. bende keyfi olarak bakamayacagini bakarsa suç olacağını soyledim.
Anne baba kütük sorması beni cok şaşırttı art niyet aradım altında. baroyu arayıp şikayette bulunmalı miyim
Avukat olduğunu neren biliyorsun?
Birde baro degil bari bir dernek, cimer daha etkili (ama uğraşma derim)
Biliyorum barodan sorguladım googlada baktım eminim orada sorun yok
Bence bulaşma derim
Gerek yok
Ego yapmış
Cok tesekkur ederim
Ne demek rica ederim.
Allah mi bu neyi görecek 😂
Ya nasıl korktum belki art niyetli mala mülke bakar. hem ne hakla keyfi aruyorsyn dava yoksa sicil yoksa arastiramazsin.
Baroyu arayıp şikayet etmelisin miyim
Sana senin hakkında bildiklerini söyledi mi peki
Hayir söylemedi. sadece bilgilerimi görmek için anne baba adı sordu sohbet arasında. bende hayırdır dedim. istese tüm bilgileri görebileceğini söyledi. Bilgilere baksada bana söylemez. elimde mesaj var yaptığı suç. avukat keyfi olarak bakmamali. baroyu mu arayim yoksa bilgilerimi korumaya mi aldırayim inan ilk kez basima geldi. avukat neticede güvendim ama insan niye araştırır yani
Akıllım ana baba adını ısrarla soruyorsa bu herif hiçbir cacık bilmiyo. Sana ait bilgileri bulmuş olsa ilk ana baba adın önüne düşerdi zaten. Sen de söyleme
Soyledim temiz kağıdımı attim evli ol. adigimi ispat edip engelledim. sadece artniyetli olabilcehi aklıma geldi. benim hakkımda hicbirseye erimesini istemiyorum. meslegi kötüye kullanmaktan dava mi acmaliyim yoksa baroya şikayet yeterli olur mu kendime güvene almak için?
Ortada hiçbir şey yok ki. Seni dikkate bile almazlar
Uyap avukat portalindan bana ait araştırma yapildiysa benim avukatım hangi avukatın giris yaptığını görebilir ve delil olur. mesleği kötüye kullanmaktır bu suç bence.
Hiçbir cacık olmaz
Tesekkur ederim
Rica
E devletinde kaç kere WC ye gittiğini bile görür
Yahu adlı sicilim yok davam yok. neye nasil bakiyir. belki art niyetli nerden bilce. keyfi olarak bakarsa şikayetçi olurum. Bu tamamen suç teşkil ediyor.
Eger öyle bir sistem varsa baroya sikaeyye bulunayim?
E devletin yoksa bakamaz ama adliyeden bakar arkadaşları vardır
Peki sırf flort ettiği kizi merak edip bakarsa mesleği kötüye kullanmak olmaz mı?
Baroyu arayim mi içim rahat etmedi. ya da dilekçe mi vereyim savcılığa?
Sana ne diyor arkadaşım bu adam? Sanami bakıyorum diyor ne Dior? Avukatmi bu lavuk? Anlamadım ki konuyu
Sohbet ederken kütük ana baba adı sormaya başlayınca bende yaptığın çok ayıp bana sorsan söylerdim arkadan iş çevirme dedim. temiz kagidi ile hiç evlenmedigimi gösteren belgeyi attim. oda bana gerek olmadığını istese herseyi görebileceğini söyledi. bende görseydin o zaman kütük vs bilgiler olmadan goremedigin için soruyorsun bana dedim ve engelledim
Daha sonra art niyetli olabileceği aklıma geldi. baroyu mu arayim yoksa mesleği kötüye kullanmaya çalıştı dilekçe mi vereyim savcılığa
bir şey yapamaz somot bir şey olursa git et
Tesekkur ederim
ne bilem