Neden hep insanların gözüne batıyorum?

zararım yok kendi halimdeyim ama herşeyin bi alay aşşağılama konusu ve aileme okula gelin desemde hiç bir zaman ilgilenip arkamda durmadılar bende pek bişseyimi anlatmazdım zaten hep kendi içimde yaşardım odaya geçer ağlardım sabahına tekrar aynı seyler, tanımayanlar bile sevmiyor beni sebebi yok hakkımda dönen dedikodulara herkesin inanması ve benden nefret edip sürekli uğraşmaları fiziksel ve sözel bi şekilde tanıyanlar öyle olmadığını anlıyor ama biraz kötü olsan hemen onların tarafına geçiyolar ve sohbetini herkese yayıyor yine rezil edip aşşağılama çabası dediğim gibi okadar kötü ve hakeden insan varken gelip her pisliği bana bulaştırmalarına ne diyorsunuz ve bu küçüklüğümden beri devam etti 4 5 yıl geçmesine rağmen unutamıyorum ve travmam olarak kaldı birini sevdim o bile olay oldu ki oda onlar gibi bi insandı maalesef, onu bile eleştirdiler yargıladılar sanki benim hiç bir şeye hakkım yokmuş gibi şikayet ettiğimde ise biz sana bir şey yapmıyoruzki derlerdi hep ne yaptık bız sana felan cidden dayanamıyorum unutamıyorum çok zoruma gitti yaşanılanlar ve bu insanmı desem yaratık mı bilemedm ama yolda gördüğümde bile hala bana nefret kusar biçimde bakıyolar bazen ölsem huzura erebilirmiyim acaba diye düşündüğüm bile oluyor neden ben anlamıyorum sık sık gece aklıma gelıyor halıyle hazmedemedım cunku haketmedım hiçbirini sabah oluyor aglıyorum gun gun sizce neden battım ki insanların gozune bu kadar

Neden hep insanların gözüne batıyorum?