Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Çok ayıp ediyorsun bence bu gençler arasında niye böyle ego var annenle babanın arasındaki yaş farkı seni ilgilendirmez seni anlıyorum genc babam olsun dağ gibi yanımda dursun felan genç babası olanlarda var kahveden çıkmaz eve uğramaz düşünüyorum da babanın 81 yaşında olması kimi ilgilendirecek
52 Yorumla
Soran+1 yılBakın yanlış anlaşıldı babamdan utanmıyorum, babamdan asla utanmıyorum. Çok sevşyorum, Allah başımızdan eksik etmesin ama bir tane öğretmenim ben küçükken dalga geçince sınıf önünde ayağa kaldırıp etkisi kaldı. Babamla asla bir sorunum yok, kendisine bu olayı hala bahsetmedim üzülmesin diye. Aramız çok iyidir, ruhu çok genç bana hep yoldaş arkadaş olur ama mesela ondan utanmam değil saçma sapan insanlar yüzünden
- +1 yıl
Sende beni yanlış anlamışsın aslında demek istediklerimi sen söylemissin senin gençligin ona gençlik veriyor seni çok sever o adam birkac kişinin dalga geçmesi önemli değil insanlara malzeme lazım bu dünyada kusursuz olsan bile yalandan birşeyi Bahane edip gene dalga geçerler onu. Bunun lafına bakmamak gerek kendini bilmez insan çok şimdi ona bunu hatırlarsan AA ben öyle demek istemedim der
En İyi Cevaplar
+1 yılTakma kafana bununla dalga geçenlere de laf sokmaktan geri kalma öğretmenin de olsa sınırını bildir. Kimin anası babası kaç yaşında kimseyi ilgilendirmez. Bulunduğun ortamda da söylemekten çekinme. Geç evlenmiş geç doğmuşsun bu da olağan bir durum.
03 Yorumla- +1 yıl
Olur ya öğretmen dalga geçince senin laf sokmana "sen benimle ne biçim konuşuyosun" falan derse yandaş toplayacak şekilde sözlerini devam ettir. Kalabalık görüntü öğretmenin geri vites yapmasını sağlar ve şikayetçi ol. Öğretmenler kutsaldır bana göre ama haddini bilmeyeni de öğretmenlikten attırırım bile
Soran+1 yılHaklısınız, çok teşekkür ederim. Babamı çok seviyorum zaten de işte küçük olunca öğretmene haddini bildiremedim ama bu yaşımda olsa bildirirdim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılNiye utanıyorsun ki. Bence babanın iradesi yüksekmiş baya o yaşlar da yaptığına göre. Hem ekonomik olarak da hem de sorumluluk olarak seni büyütmüş bu yaşa getirmiş utanacağına gurur duy.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır babamdan asla utanmıyorum, babam gerçekten mükemmel bir adam. Çok seviyorum, iyi ki de var Allah ayırmasın ama benim sorunum babam değil, birkaç kişi çok çirkin yorumlar yapınca acayip kötü hissetmiştim
- +1 yıl
Yaptırma yorum sen de, yapanlardan da uzak dur. Öyle insanlardan hayır gelmez. Babanın değerini bil, babanın yaşı sallantıda ne olur olmaz.
Soran+1 yılBir tane öğretmenim sınıfın önünde dalga geçince travma kaldı, demeyin öyle zaten düşündükçe ağlıyorum hep Allah uzun ömürler versin, çok sebşyorum
- +1 yıl
Gerçeklerle yüzleşeceksin, olması gereken bu. Babanla gurur duy, babanı sev, kimin ne dediği önemli dğeil. Bu bir hoca olsa bile ağzının payını vermen gerekiyor.
Soran+1 yılKüçüktüm verememiştim, şu an olsa veririm. Babamla zaten gurur duyuyorum, iyi ki var
Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. Babamı seviyorsan utanılacak bir durum yok bence, seni bugünkü haline tavırlarına getiren şey ailen ve değerlerin, böyle bir konu için kendi değerlerinden utanma bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılklsdfglksflkd yuh be dayı, 81 ne mkk benim dedem60 yaşında çöp atmaya çıkamıyodu enerji 0 klsdfsf
04 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ jcjed
Soran+1 yılTrol değil bu arada annemle babam arası yaklaşık 30 yaş var
- +1 yıl
adına üzüldüm haklısın
+1 yılMaalesef ca hil, ön yargılı insan kınar, dalga geçebilir. Hayayya her şey mümkün. Kimsenin babasının yaşı mesleği inancı başkasını ilgilendirmemeli.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılKrall son dakikalarda atmış golü doksana 😂😂
Saka bir yana sıkıntı olmaz eger dalga gecerlersede senin arkadaşın değillerdir09 Yorumla
Soran+1 yılDoğru, haklısınız. Birkaç kişi çok çirkin yorumlar yapınca çok kötü hissetmiştim
- +1 yıl
boş ver sen onları baban senin herseyin unutma bunu ve utanmada babandan
Soran+1 yılYok, asla utanmam ondan. Gerçekten her şeyim, iyi ki de var. Allah'ım uzun ömürler versin, düşünemiyorum onsuz
- +1 yıl
Aferin kız sana hep böyle ol sevdiğin insanların hep arkasında ol 👍
Soran+1 yılİnşallah ❤️🥰
- +1 yıl
Espiriye alınmadın dimi 🙄
Soran+1 yılYok hayır
- +1 yıl
Ha iyi o zaman bazen böyle şaka gelinde içimde tutamiyorum
Soran+1 yılDaha kötülerini duydum merak etmeyin
+1 yılboş ver milleti sen ben böyle seye kiziyorum kimene senin babanin yasindan boyle insanlara dogru soyleme 55 de gitsin
00 Yorumla
+1 yılBabandan utanma.
Arkadaşların bir şeyler söyler diye çekiniyor isen sen onlara bir şey söyle onlar sussun.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye utanıyorsun ki bunda utanılacak bir şey yok benimde babam 50 yaşında hatta 51 yaşında belki de
01 Yorumla
Soran+1 yılBabamdan utanmıyorum, saçma sapan insanlar sinirimi bozuyor
+1 yılGulen olursa babamin sihirli bir sikkiii var dersin istersen sanada bi kardes yapsin dersin
050 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah ne etmesin 😂
- +1 yıl
Acimicaksin alay edene hakkini verceksin 👊😄
Soran+1 yılArtık veririm 😂 küçükken bir öğretmenim sınıf önünde dalga geçmişti, onun etkisi sürüyor o yüzden. Küçüktüm bir şey de diyrmmiştim
- +1 yıl
Sinif onunde susakalman normal kalabalik onunde olmasida etkiler
Ya soyle dusun sikissmachine bir baban var laf sokan olursa birak laftada olsa baban onlara soksun
Kullan bu gizli silahi
Soran+1 yılTövbestafirullah 😂 aslında neden şaşırtıcı ki eğer bir erkek antropoza girmediyse istediği yaşa kadar çocuğu olur 😂
- +1 yıl
Erkek olene kadar yapabiliyor aslinda
Sadece cocuk olma ihtimal yuzdesi dusuyor
Soran+1 yılÖyle ama antropoz meselesi de önemli, eğer sıkıntı varsa olmaz. İki tane daha ablam var, aynı anne değiliz ama çok seviyorum ikisini de. Onlarla baya yaş var aramızda ama iyiyiz çok
- +1 yıl
Ya tamam bu is babanin seri uretim biyografisine doncek 😅
Soran+1 yıl😂 Yok yok 3 kardeşiz merak etmeyin
- +1 yıl
Yoksaa 3 es 3 cocuk mu
Soran+1 yılHayır hayır 2 eş 3 çocuk
- +1 yıl
Iyi erkekte olsun diye isi inada bindirmemis 😄
- +1 yıl
Neyse konudan saptik bak
Laf eden olursa acima sok lafi
Ben cocukken satasanlari laf sokarak aglattigimi bilirim
Dayanamayip dovmeye calisan oluordu bende ya kolunu isirip birakmiodum ya da siranin altindaki tahtayi cikarip vuruyordum
Dayak yiyip gelme onume kavgaya girceksen dov diye ogretti bana babam 😄
Soran+1 yılYok ya hep kız bebek istemiş. Hepimize çok düşkündür
- +1 yıl
Ozman vurma konusunda ve 12den vurma konusunda da iyi
Soran+1 yılHahahahahha, çocukları dövmenize çok güldüm, ya işte küçük olunca ben hep bilmiyordum laf sokmak vs. Şu an olsa öyle olmaz tabii ki, babama bahsetmedim zaten bu konuyu zaten bilse çok sinirlenirdi. Evet dediğiniz gibi hep istediği cinsiyette bebği olmuş, küçüklüğünden beri 3 kız çocuğu olsun istiyormuş 😂
- +1 yıl
3te 3 takdir ettim 😄
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılAman şu an olmasın da çocuk 😂
- +1 yıl
Hala mi calismalar devam edio bi dur yaaa😅
Durkiz koyun olursa adini 😂
Soran+1 yıl😂😂😂 Yok yok devam etmiyordur herhalde 😂😂😂
- +1 yıl
Emin olma en son ablanda bole demisti 😄
Soran+1 yılAllah korusun 😂
- +1 yıl
Ole deme ablasi 😄
Soran+1 yılYok yaa 😂 anlamlar zaten yaklaşık 30 yaş büyük
- +1 yıl
Iste senin icin hala ihtimal var onlari olcu alirsak 😄
Soran+1 yılYok ya Allah korusun 😂
- +1 yıl
Sus da kardesin altina sicmis onu temizle koca kiz oldun derlerse gorurum seni 😄
Soran+1 yıl😂😂 Annemin yaşı var artık, ilk attığınız yorumu okuyup okuyup gülüyorum
- +1 yıl
Aaa dogru biz babanin performansi uzerinden yuruyoz tabi sihirbaz olan babaydi 😅
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Allah ne etmesin ya 😂
- +1 yıl
Daha sayardim da neyse 😂
Soran+1 yıl😂😂😂 Güldürdünüz beni çok
- +1 yıl
Ne ka guzell
Soran+1 yılSen kaç kardeşsin 😂
- +1 yıl
Kardessiz
Soran+1 yılAbla vs?
- +1 yıl
Neyi amaclion hayali ablalari olan bir coklu kisilik bozuklugum mu ciksin istion 😂 yok iste 😂
Soran+1 yıl😂😂 Yok ya estağfurullah merak ettim 😂 senin gibi insanları çok seviyorum, çok güldürüyorsun beni Allah da seni güldürsün hep
- +1 yıl
Bende seni seviorum diycem deee simdi ilani ask eder gibi olcak adimiz cikcak falan sonra ugrasmam ben hollanda falan euro zaten ucmus birde gaz maz vermicekler bu kis oraya gotumuz donar yeni yasam kurmaya kalksak 😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Olsun biz de rusyaya kaçarız putinle birlikte yaşarız kremlinde 😅
- +1 yıl
Ben soguga gelememmmm
Soran+1 yılOlsun be
- +1 yıl
Daha ismini bile bilmiom zalim babam beni sana vermez 😂
Soran+1 yılTüüüüh
- +1 yıl
Neden normal insanlar gibi mesaj atmak yerine yorumdan sohbet ediyorsun 😂
Soran+1 yılXp yetmiyor
- +1 yıl
Takip etmeyede xper istemiolar ya insan takip eder takip
Soran+1 yılEderiz tabii ki sen iste yer
- +1 yıl
Daha nasil istiyin yazili dilekce mi verim bre kadin 😂
Eğer bu durumu eleştirilerse laf şok, izin verme yani ki cesaret edemesinler
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında yeni olan bir olay değil, öğretmenim sınıfın önünde benle dalga geçince çok kötü hissetmiştim, çok etki bıraktı
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkararini kendin veremedigin konularda karsindaki kisileri empati yapmalarini soyle herhangi bir cevp veremeyeceklerdir
00 Yorumla Benim babamda 72 yaşında ne var bunda ya neden kafana takıyorsun umursama gereksiz insanları.
00 Yorumla
+1 yılYalan söyle 45 yaşında de mesela, babanı nerden görücekler
00 Yorumla
+1 yılAnne babaların yaşı kimi ne ilgilendirir ki? Genç yaşlı ne farkeder? Önemli olan onların kişiliği karakteridir? Sana ve çevrene nasıl yaklaştıklarıdır. Babası çok genç olup, kızının arkadaşları ile flört edenler de var. Bir de bu açıdan bak.😇
03 Yorumla
Soran+1 yılAy Allah korusun düşüncesi bile iğrenç, babam zaten çok şükür kankam arkadaşım gibidir. Her daim bana çok iyiydi, çok sevdi. Hiçbir zaman eksikliğini hissetmedim, bir sorunum ne kadar büyük olursa olsun hep yardımcı olmaya çalıştı. Babamdan utanmıyorum sadece o öğretmen sınıfın ortasında dakge geçince etki bıraktı normal olarak
- +1 yıl
Saygısızlık yapmış. Takmaya değmez. Adam olsa o hareketi yapmazdı.👍
Soran+1 yılKesinlikle bence de bit de öğretmen
+1 yılDalga geçmeyecek erdeme sahip insanlarla arkadaşlık edersen sorun kalmaz
00 YorumlaValla benim babamla annem arasinda 30 yaş vardı aldırma bu alaya alinacak dalga geçilecek utanılacak bişey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimkiler de o civar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakılma böyle şeylere , doğruyu da söylemeyebilirsin 58 de mesela
00 Yorumla
+1 yılBen olsam gurur duyardım peder 63 e kadar çalışan emanet geni verdi falan diyip güler geçerdim kendini sıkıntıya sokma
03 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten ben kendisini çok sevşyorum, iyi ki de var ama mesela benim öğretmen olacak bir insan küçükken sınıf önünde dalga geçince etki bıraktı, yoksa babamdan yana hiçbir sıkıntım yok
- +1 yıl
Vay ya kah. peye bak sen öyle öğretmen mi olur. 😒
Soran+1 yılDemek ki öğretmen olmaktansa insan olmak önemli
Ohaaaa ya lan dedem. bile o. yaara değil yuh jasjjajwjedjjdje
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim en büyük derdin bu olsun be. Allah aşkına gitte bi şükret haline.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır babamdan asla utanmıyorum, babam gerçekten mükemmel bir adam. Çok seviyorum, iyi ki de var Allah ayırmasın ama benim sorunum babam değil, birkaç kişi çok çirkin yorumlar yapınca acayip kötü hissetmiştim
Cevap sahibi+1 yılOnlarin anasini ss
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılBenim yaşasaydı utanmazdım
01 Yorumla
Soran+1 yılBakın yanlış anlaşıldı babamdan utanmıyorum, babamdan asla utanmıyorum. Çok sevşyorum, Allah başımızdan eksik etmesin ama bir tane öğretmenim ben küçükken dalga geçince sınıf önünde ayağa kaldırıp etkisi kaldı. Babamla asla bir sorunum yok, kendisine bu olayı hala bahsetmedim üzülmesin diye. Aramız çok iyidir, ruhu çok genç bana hep yoldaş arkadaş olur ama mesela ondan utanmam değil saçma sapan insanlar yüzünden
+1 yılNe alaka ne alkaaaaaa dfknknj
02 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç yorumda yazdım neden
Soran+1 yılBabamdan kaynaklı değil
+1 yılBaban o yaşında bile çalışmış annnenle 😂😂
08 Yorumla
- +1 yıl
Salla gitsin onları kaile bile alma
Soran+1 yılYanlış yorum yapmışım size bu arada kusura bakmayın, ama haklısınız
- +1 yıl
Ayıp yok bunda utanacak bir şey yok
Soran+1 yılBen babamdan utanmıyorum insanların tepkileri o kadar iğrenç ki, hemen sapık saçma sapan iğrenç tepkiler veriliyor
- +1 yıl
Olabilir tüm erkekler genç kadınları beğenir takma kafana
Soran+1 yılŞu an beğenmeyle ne alaka
- +1 yıl
Baban ağzının tadını biliyormuş 😂😂
Herseyden utan ailenden utanma
10 Yorumla
+1 yılÖldür bari. Çok yaşamış zaten
03 Yorumla- +1 yıl
O nasıl laf lan kardeş
- +1 yıl
Noldu babba
- +1 yıl
Ayıp değilmi kardeş adamın babasına laf atüyn
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden o kadar geç evlenmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk evliliği değil
Cevap sahibi+1 yılolsun 61 çok geç
Soran+1 yılTamam zaten 63den önce evlenmiş ama ben hemen doğmamışım
Cevap sahibi+1 yıl40 evlense 15 yıl evli kalsa yine geç yav
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanma direkt söyle, annen kaç yaşında?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılneden utanıcaksın ki olabilr gayet doğal bir şey
10 Yorumla
+1 yılShjsskls güzel troll
01 Yorumla
Soran+1 yılNe trolü
+1 yılNe alaka ya
06 Yorumla
Soran+1 yılBir tane öğretmenim dalga geçmişti
- +1 yıl
Bide öğretmen takma kafana yaşı büyükolunca ne oluyo sanki
Soran+1 yılBenden yana hiçbir sıkıntı yok, ben babamı çok seviyorum gerçekten kendimden çok sevşyorum ama dediğiniz gibi öğretmen dediğimiz kişiler böyle saçma sapan yorumlar yapınca arkadaşlarına dalga konusu olunca çok kötü etki bırakmıştı. Babamın yüzüne bakıp üzülüyordum masumluğuna, ona bir şey demelerine çok üzülmüştüm. Sonrasında da böyle bir etki bıraktı
- +1 yıl
İnsanlara söylememeyi tercih edebilirsin utsnıcak bir şey yok dalga geçmesinler diye saklayabilşrsin
Soran+1 yılEvet haklısınız, aslında utanma kelimesini yanlış yazdım da işte çekinme diyelim. Yoksa babamla bir sorunum asla yol, çok sevşyorum
- +1 yıl
Ne güzel Öyle arkadaşlardanda uzak dur onlar arkadaş değil
Gurur duy babanla
011 Yorumla
Soran+1 yılAllah uzun ömürler versin, canımdan çok seviyorum ama işte insanlar çok boş konuşuyor
Soran+1 yılHaklısınız, bir tane öğretmenim sınıfın önünde dalga geçince çok kötü etki bıraktı
Soran+1 yılKesinlikle, teşekkür ederim
Soran+1 yılAllah razı olsun, teşekkür ederim
Soran+1 yılSiz de kendinize iyi bakın
Ben de şahsen utanırdım ne yalan söyleyeyim.
00 Yorumla
+1 yılHahah bişey olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaş fark var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler