* aşk hayatın,
* planın,
* kazandığın para,
* aile problemlerin,
* gelecek hamlen,
Vs. Vs..
* planın,
* kazandığın para,
* aile problemlerin,
* gelecek hamlen,
Vs. Vs..
Herkesin bir özel alanı olmalı. Eşlerin bile aralarında, bir özel alanı olmalı. İşte bu özel alan şahsiyetlerine has ve çok gizli olmalı. maalesef şu zaman da bir yediğini paylaşma hastalığı var, birde yaptığı iyiliği. Adam yaşlı bir insana yardım sdiyor, yaptığı yardımı geçtim, adamı o videoyu gören tüm insanlara teeşir etmesi, tahammül edilesi değil. Böyle bir hadsizlik olabilirmi?
Gizlim saklım olmadı birinden Karşımdaki insana güvenmediğim için bu kadar zamana rahmen benimle oynadığı için okadarda güzel gelmeme rahmen dalgaya vurduğu için artık son kişiydi onada olan güvenim inancım gitti bitti dahada kralına güvenmem açık ve net
Kaç çeyreğin olduğu bence fkfkg
Benimde var 1 tane nolmuş yani fkfkg
Oh oh evin adresinide yaz fjfjg.
Benim kaç çeyreğim var söylim mi
Sorunun başlığını hatırla 🤫🤫🤫 fjfkgkg
Cevap
14Cevap
Gizli tutma gereği duyduğum tek şey cinsel hayatım. yine de söylemem tabi ki hiç bir şey ama gizlemek zorunda olduğum için değil canım öyle istediği için
gelecek hamlelerimi gizliyorum soyledigim zaman olmuyor bu sekilde totem yapiyorum ve istedigim gerceklesiyor
valla ben borsaya başlamıştım arkadaşlara bir söyledim iki ay içinde tüm para gitti yok bu devirde ne önemli şey varsa söylenmez
Kimseye içimden neler geçtiğini anlatmam.. Kapalı kutu.. Keyifli geceler..
valla benim gizlim saklım yok. Saydığın her şeyi sevdiğim insanla paylaşırım.
Ben hiç birşeyimi anlatmıyorum. Bu yola ne zaman başvursam boğazımda diziliyor bütün heveslerim
Bunların hepsini yeni tanıştığım kişiye anlatıyor olmam :(
sağlık problemim...
Her şey. Hayatımın her anı bana özeldir.
Olsun hayatım, çünkü kimseyi ilgilendirmez
Her şey aslında ama başaramıyoruz pek
Her şeyimi gizli tutuyorum
Valla güzel sıralaşmışsın.
Anlatınca insanlar koz olarak kullanabiliyor
hepsi
Özel hayat
Gizlim saklim yok
Yaşam hevesim
Hepsi 🙂
Hassas nokta
Hamle, aile