Aile & Toplum Çay koyaniniz var mı? Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hep ciddi soru olmasin, biraz da gülelim dimi ama😅Bir gönüllü olursa yok demem😅🤣 Çay koyaniniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evde herkese çay koyuyorum bir kişi bile bana çay koymadı dkbdksks 1 1 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Anane olana kadar beklemen lazım daha çok erken🤣 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İs yerinde çırak akşam eve gelince hatun. Elime 2 senedir çaydanlık değmedi 0 1 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Vaay abinizde çifte şans varmış KS, dağılabilirsiniz🤣 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl çayımı kendim alıyorumbu daha güzel :) 1 1 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Bendensin, afiyet olsun...😉
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Kalkıp kendim koyuyorum çayımı :D 1 1 Yorumla Hayatgercek +1 yıl En iyisi👍😅 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Var. 1 4 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Ooo bir şanslı varmış aramızda😅 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Ablam var yahu hangi dişi bana çay koyacak şaşarım 😅😃 Yorumla Hayatgercek +1 yıl bir şey demedik ya, bak ben daha bile iyi düşündüm annedir kesin demiştim, senin kalbin fesat🤣 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Seyga Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı. Olmaz mı canım kizim kunkuşum 1 0 Yorumla
Grandecoollime Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Çay değil de bir kahveye hayır demem. 1 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi çayımı kendim koyarım kimseye muhtaç değilim 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Fanta getiren kölem var :D 0 3 Yorumla Hayatgercek +1 yıl O profildeki mi yoksa o köle 🤣 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ben onun kölesiyim :D Köle olan kız kardeşim :D Yorumla Hayatgercek +1 yıl Kız kardeş duyuyordur inşallah bu yazdıklarıni...🧐 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı. Yok kendim yapıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evde herkese çay koyuyorum bir kişi bile bana çay koymadı dkbdksks
Anane olana kadar beklemen lazım daha çok erken🤣
İs yerinde çırak akşam eve gelince hatun. Elime 2 senedir çaydanlık değmedi
Vaay abinizde çifte şans varmış KS, dağılabilirsiniz🤣
çayımı kendim alıyorum
bu daha güzel :)
Bendensin, afiyet olsun...😉
Kalkıp kendim koyuyorum çayımı :D
En iyisi👍😅
Var.
Ooo bir şanslı varmış aramızda😅
Ablam var yahu hangi dişi bana çay koyacak şaşarım 😅😃
bir şey demedik ya, bak ben daha bile iyi düşündüm annedir kesin demiştim, senin kalbin fesat🤣
☺️☺️
En kısa zamanda görüşelim 😊
Olmaz mı canım kizim kunkuşum
Basit ama aslında çok anlamlı. ☕
Hayır, pek sevmem zaten.
Çay değil de bir kahveye hayır demem.
Kendi çayımı kendim koyarım kimseye muhtaç değilim
Fanta getiren kölem var :D
O profildeki mi yoksa o köle 🤣
Ben onun kölesiyim :D Köle olan kız kardeşim :D
Kız kardeş duyuyordur inşallah bu yazdıklarıni...🧐
Koyarızzzz