Çevrem bana çirkinsin diyor?

Çevrem gerçekten bana çirkinsin diyor arkadaşlar olsun akrabalar olsun KS deki insanar bile kaç defa sorduysam her zaman yanı yanıtı aldım. 10 üzerinden puanlattim kendimi ve herkes 2/10 veya 0/10 verdi bir sınıf arkadaşım eskiden şöyle bi konuşma geçmişti knk sen çok dürüst birine benziyorsun ilk defa senin gibi birini görüyorum valla dedim bana dediği şey şu bende ilk defa senin gibi çirkin birini gördüm dedi. Önceden derlerdi ondan sonra iyice aklıma takıldı buraya çok kez sordum ve vasat olduğumun artık farkındayım dün sordum bu soruları farklı KS hesaplarından ve hep aynı cevabı aldım. Böyle göğsüme sanki dünden beri baskı var öyle içim sıkıldı öyle kötüyüm ki bunaldım namaz kılıyorum dua ediyorum ama içimdeki sıkıntı gitmiyor o kadar kalbim kırıldı ki gercekten kimseye anlatamıyorum buraya yazıyorum bi nebze olsun içimi döker rahatlarim diye ama yine rahatlamiyorum 22 yaşımda erkeğim ve şuanda bunları yazarken bile gözümden yaş geliyor neden herkes böyle bana öyle olmayanlar da var demeyin herkes aynısı herkes tipe bakıyor ilk. En mütevazi insanı bile içi iyi olsun yeter diyen bile en iyi görüntüsü olanla evleniyor. Artık öyle bunaldım ki ölmek tek çare

Çevrem bana çirkinsin diyor?