Eşimle evlendikten sonra ailesi evi kesinlikle yapmadı kendileri yaşadıkları zamandan kalma gelin evine çok önem veriliyor bu dönemde ben kendimde varlıklı bir aileden çıktım eşimin ailesininde geliri çok iyi ama birikim yapmıyorlar hep yok bildiğiniz aynı katta duruyoruz birinci kata inecektiler 2 yıldır yapamıyorlar yapmak içinde bir çaba sard etmiyorlar biz eşimle kiraya çıktık 2 katlı ev var ama onların yüzünden bizde çekiyoruz elalem artık laf söz ediyor bize değil tabiki ama onlara çoook fazla ve bende bezdim bıktım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
istersen elalemin arazisine çadır kurup yaşayabilirsin. hem aksiyonlu da olur.
Sayelerinde oda olacak yakında
kovarlar
her şey paradır
Onlardan para istemiyoruz biz artık düğüne vs zaten hiç katkıları olmadı ama gelirleri çok fazla iyi olduğu halde 0 birikim yapan ve birikim yapmayı hic düşünmeyen insanlar en azından bizden utansınlar 2 yıldır tavsiye vermekten ve yalvarmaktan eşim yoruldu en azından kendi katlarını düzsünler bizde kendi katımızı istediğimiz gibi yapalım
aile coğrafya kader balım maalesef kimseye laf anlatamazsın yaradan kimseye muhtaç etmesin
Amin inşAllah biz muhtaç değilizde onlar yeri gelince bize oluyor
üzüldüm
İnan bende acıyorum hallerine ama daha çok kendime üzülüyorum 🤷🏼♀️
keşke evlenmeyeydim diyem i:D
Yok evlendiğime hiç pişman değilim çünkü eşim benim ruh ikizim 2 yıldır hiç bir şekilde tartışmadık her konuda kafamız çok aynı ve bir birimize destek oluyoruz ama ailesi böyle yapınca ben geriliyorum o artık beklemiyorum onlardan hiç bir şey diyor görmedim görmeyeceğimde ona benden daha ağır eminim kendi ailesi hiç düşünmüyor.. ben sadece sinir oluyorum okadar..
İşlerine gelmiyor
Evet gelmiyor anlayabiliyorum ama artık ben onlardan beklemiyorum dahi tek istediğim kendi katlarına insinler ve bende kendi evimi istediğim gibi dayayıp döşeyeyim... düğüne vs zaten hiç katkıları olmadı yinede saygı duyuyorum ama onlar iyi niyettende anlamıyor artık ne yapacağımı bilmiyorum çok stres yapıyorum bu durumu
Eşin ne diyor duruma? Cahillik kadar insanı yıpratan bir şey yok anlıyorum.
Eşim 2 yıldır birikim yapın boşa çar çur etmeyin bir sürü tavsiye vermekten artık bıktı çünkü her geçen gün durum aynı daha da vahim hatta bugün varsa harcarım yarın yoksa vahlarım borç alırım durum bu oysa gerçekten çok iyi gelirleri var ama bereket yok diyebilirim.. artık yalvarıp rezil olacağımıza yani duvara anlatsam 2 yıl bana karşılık verirdi onlarda tık yok bizde dedik ki kendimize ev alalım inşAllahta alacağız en kısa zamanda
Öyle yapın evet en doğrusu, kimseye de müdahale izni vermeyin. Hayırlısı olsun ve mutluluklar.
Çok teşekkür ederim amin inşAllah
Rica ederim
Öyle maalesef
Sabret
2 yıldır sabrediyorum daha ne kadar kendimi düşünmeyi bıraktım hamileyim doğacak çoçuğumu düşünüyorum kiraya masraf harcayacağıma kendi evimiz varken doğacak bebeğime birikim yaparım rahatla ama anlayan yok utananda yok yinede saygım sonsuz
Abla haklısin eşini doğacak evladını düşünuyorsun ama ne yapacan uzulmekle olmuyor. Eşin durmadan bu konuyu konuşsun elbet pes edecekler
Yok inan aklı başında düşnceli bir insan olsalardı olurdu ama 2 yıl az bir süre değil tam tersi olmalį hatta büyüklerin bize yol yordam göstermesi gerekiyor bizde tersi oluyor benimde yalvaracak halim yok en azından zamanı geldiğinde kendi emeğimizle başardık diyebilmek bile yeter bana günahı onların boynuna.. bazı insanlar evlat sahibi oluyor ama herkes anne baba olamıyor maalesef