büssürü arkadaşlık siteleri var.artık burda bile duyuyoruz insanlar birini ekleyip muhabbet kuruyor.sevgili bulan varmı cidden ya meraktan soruorm :D
Cevabın nedir?
+1 yılya açıkcası ben tanımadığım bi kızı eklemem. ne olursa olsun. gerek burda gerek face'de.çok garip gelir bana sapık gibi hissederim kendimi. bu yüzden internet aracılığıyla kız arkadaşım (normal olarak) olmadı diyebilirim. ama internetten tanışıpta canciğer olduğum erkek dostlarımda var. halen görüşür arada bir mangal falan yakarız (farklı şehirlerde olsakta)
01 Yorumla- +1 yıl
way be o da iyi aslında :D
En İyi Cevaplar
+1 yılgöz göze gelip nefesinin kesilmekdikten sonra fazla bi etkis iyok sanal ortam neticede isteidğin kişi karakter ve kılıga bürünebiliyosun ha yürüyen ilişkiler yokmu var ama gerçek hayat gibisi vaz geçilmez en iyisimi sanal alemin asosyal insanı olmak daha iyi
01 Yorumla- +1 yıl
aslında tanışmak sonuçta internet araç amaç değil tanıştıktan sonra gözgöze gelip nefesinde kesilir bence :D
+1 yılgerçek hayattan o kadar güvenilmez iken sanaldan tanışıp nasıl güvenebilirsin. Valla güvenemem ben. imkansız demiyorum ama zor. arkadaşım yöçaşadı kız neler yaptı gidip geldi yanına kaç kez oğlan sebepsiz yere bıraktı. neden ? çünkü emek verilmeden kazanılıyor. bir çaba sarf edilmiyor. o yüzden kaybetmek daha kolay göze alınıyor. sağlıklı bulmuyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
yoo emek daha çok veriyorsun aslında buluşmaya ikna edene kadar 1 ay geçio zaten :D
- +1 yıl
hahahha :)))) iki tıkla :))
- +1 yıl
yok yaa öyle değil işte beni hep uğraştırdı ve sonucunda birhalta ulaşamadık :D
- +1 yıl
aman ne beklersin ki sanaldan. sıkılıyor adam aaa napsam. kız bakayım lan belki düşer bi tane. looppp ahanda düştü. dur şunla uğraşayım az. belki tanışırız birşeyler olur. :))) değilse değil de
Evet iki buçuk yıldır birlikteyiz biz. ama bizim için reelden tanışmak çok zor. Ha ben sanaldan çok uzayan muhabbetlere de karşıyım. Ne olursa olsun tanıyamazsın karşındakini. Tanıştıktan iki gün sonra yemeğe çıkıp buluşmaya başlamıştık. Dolayısıyla netten tanışmak sadece bir araç, ilişkinin sürdürülebileceği bir yer değil.
11 Yorumla- +1 yıl
çok doğru
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
26Cevap
yabancı siteler çok sağlam bu konuda ve türk sitelerindeki gibi önyargılı değil biz daha aşamadık bunu ciddi ve samimi değiliz çok tanıdık kişi sanaldan sevgiliyle alay ettiğini söylemiştir dikkat özellikle sanal kız arkadaşa kötü gözle baktıklarını bu olmaz böyle
01 Yorumla- +1 yıl
:S . zaten binbir türlü insanı var sanalda ya o riske rağmen napalım
arkadaşlık sitelerinden pek bir şey olmaz. pek? aslında hiç. bir kere ismi arkadaşlık sitesi. yok öyle bir şey. dışarı çıkmak lazım, kafelere, barlara, eğlence mekanlarına gitmek lazım, ortamlara süzülmek lazım, insanlarla birebir iletişim yaşamak lazım, sosyal olmak lazım. sözün özü şu ki her şey yeterince samimi ve doğal olduğu sürece şans da varsa insanın yanında gerisi boştur aslında. tabii şansını kendinde yaratabilirsin, ama arkadaşlık sitelerinde değil.
00 Yorumla
+1 yılbir arkadaşlık sitesi var adını vermem doğru olurmu daha doğrusu evlilik sitesi üye oldum 20 tl verdim 1 ayda 3 tane hatun koynumdaydı. yanlıs olmasın hakaret için değil hepside ben bildiğin kızlardan değilim terbiye almıs dediğim kızlar hele bir tanesi tanıstığımız gün beni sessiz sakin bir yere götürsene kimsenin olmadığı yer dedi arabada ...
01 Yorumla- +1 yıl
oha . hem sen profiline yazmışsındır arabam var die bizim yokki . iett otobüsüne bindircez artık napalım olursada.hangi site ver ya burda büssürü link paylaşıolar bişi olmaz
+1 yılArkadaşım bu dediğin ancak facebooktan mümkündür neden diyecek olursan kişinin karakterini ortak noktalarını çevresini v.s ni az da olsa ordan çözebiliyorsun e buda işe reealit katıyor yani ordan tanıştığın birisinde yanılgıya düşme payın neredeyse hiç yok gibi.ama diğer flört sitelerinden tanıştığın insanlar kendilerini gizliyorlar ve ayrıca facebooktan iki kız arkadaşım olmuştu
01 Yorumla- +1 yıl
ya faceboktan beğendini ekleyince kabul etmiyor ki hiç bide nerden bulcam bana uygun kızı büssürü kız var fb de
burada olan herkes illa ki birileri ile mesajlaştı konuştu :) ama lafa gelince inanmıyorum bu günlere mi düştük diyorlar :)
rahat olun kime neyi ispatlayacaksınız... ben cok görüştüm netten... çünkü burda rahat tanıyorsun...00 Yorumla
+1 yılYürüten varmış duyduğuma göre helal olsun diyorum biz daha normalden yürütemezken sanaldan evlenenler var ben mı becerıksızım yoksa onlar mı çok yetenekli ?
04 Yorumla- +1 yıl
bnce onlar çok kısmetli xD
- +1 yıl
yada ben kendimi öyle avutucam :D kısmetlerinden biraz bizede versinler nerde dengesiz insan geliyor beni buluyor çünkü :s
- +1 yıl
hahahaa bi lokmada ben istiyorum ya :D
+1 yıl@ kız olayı saçma dostum kızı görmüosun sesi ne olduğu belli diil ve işin çirkin yanı sitede eğer o kız sana diilde bi başkasına denk gelirse onunlada buluşmaya gidebilicek karakterde biri yani herkese ışık yakan bir kız ve öyle biri şahsen kız arkadaşım olsun istemem bana ters ..
01 Yorumla- +1 yıl
aslında cam açtırılabilir buluşmaya gitmeden önce
+1 yılvar tabi ama çok zor.. arkadaşlık sitelerine takılanlanır çoğunun amacı yatak arkadaşı bulmak.. bu yatak arkadaşlığı da 1 geceden öte gitmez.. Çok dikkatli ol..
02 Yorumla- +1 yıl
iyi ki kız değilim :D
- +1 yıl
böyle bir işe erkek bile girse çok dikkat etmeli.. mazallah kamerayı açınca bi erkekle karşılaşma ihtimali de yüksek :( düşüncesi bile kötü :)
Ciddi ilişki olmadı hiç. Ama günübirlik ilişki için bu kadar kızı bir arada bulabileceğin başka bir yer yoktur herhalde.
01 Yorumla- +1 yıl
e tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sevgılımle bı sıtede tanıstım ordan muhabbet ettık sonra msn sonra cepten mesaj sonra konusma sonra yuz yuze gorusuk şu an hala bırlıkteyız gayette guzel gıdıyor hersey:))
24 Yorumla- +1 yıl
ama aynı şehirden bulmuşsundur diğer türlü valla yürümüo kaç kez denedim olmadı kocaman bir 0 kattı hayatıma
Cevap sahibi+1 yılılk baslarda aynı sehırde degıldık ama bız onunla o bodrumdaydı ben ankarada bı kac telde nette gorustuk daha sonra buraya geldı gelıncede gerı gıtmek ıstemedı bodruma burda kaldı
- +1 yıl
way be ilginç fedakarlık kaçınılmaz
Cevap sahibi+1 yılbenım ımkanım olsa bende yapardım her halde aynısını zate oda ankaralı aiilesı burda yanı sehıre geldıysede hayatı cok degısmedı sadece ısı degıstı guzel anlastık kafalarımız uydu bızım ama bır bırımıze saygı duya bılıyoruz
+1 yılVardır.Neden olmasın?Aşk,hissiyat la ilgilidir.Karşındakinin sana ne hissettirdikleri ile ilgilidir.Konuşmakla,sözcüklerle de insan karşındakine bir çok şeyi hissetirir.
00 Yorumla:D var öyle bişey. İlk bu tarz sitelerin olduğu zamanlarda bulmuştum yürüttümde uzuuunca bir süre. Mutlu son olmadı o ayrı.
01 Yorumlacafede yan masada görüp tanışmakla böyle bir siteden tanışmanın ne farkı var. ya da barda tanışmaktan daha ne negatif yanı olabilir bunun nedir bu ön yargı
13 Yorumla- +1 yıl
cafede yan masada görüp tanışma die bişi mi var ya :D
- +1 yıl
way be inanılmaz .zaten bardanda çıkmaz damsız kız gitmio ki barlara
+1 yılsanal ortamdaki aşklara inanmıyorum kesinlikle. sanal ortamda dürüst birini bulmak çok zor.herkes geyik peşinde diye düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
çoook nadir çıkar bence
- +1 yıl
yani katılıyorum. çok nadir çıkar bencede
+1 yılyürüten derken ilişkiyi uzun süre sürdüren mi demek istiyorsun ? var tabi olmaz mı . 2 kız arkadaşımla öyle tanıştıydım. 5 te 2 .
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılInsanin basina ne gelirse meraktan gelir isine bak...
00 YorumlaVardır tabii hatta insanlar çoğu kişiden hoşlaşıyorlar :)
00 Yorumlabence yürütülür.yani uyumlularsa hoşlnıyorlarsa nerde tanışdıklarının önemi yok.
02 Yorumla- +1 yıl
uzaksa yürütülmüo ya hakkaten
+1 yılChatroulette cok buldum . Facelerini aldıklarım oldu fakat sevgili olmak zor iş tabi.:) Sadece samimi birer dost olarak kalabiliyosunuz
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle kızlar pek güvenmior sanaldakilere
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonline poopleden bulduklarım var seks icin iyi bence
033 Yorumla- +1 yıl
online poople ne ya
Cevap sahibi+1 yılfacebook kullanıyorsan ve bilmiyorsan yuh derim sana
- +1 yıl
walla yeni duydum ya . ama şimdi baktım jeton işleri falan var nasıl mesaj atıosun ki beğendigin kıza ? hediye mi gönderiosun paso o sana nsı geri cevap verio ?
Cevap sahibi+1 yıl1000 tane mesaj at illa 1 biri verir
oda seni begenirse
tamamdır. biraz muhabbet sonra gel evde takılırız icki falan de gerisi seks- +1 yıl
sen bna bi mesaj yollana özelden şimdi
Cevap sahibi+1 yılben sana yolu gösterdim
online poople üye ol tırmala fizigin fena degilse birazda eglenceli biri isen gerisi gelir ama dedigim gibi 1000 tane tıklarsın birini zikersin genelde ziktigim kisileri 2 defa götürürüm ama işi duygusallıga baglarsa duygusal ilişkileri sevmem derim bitti.- +1 yıl
mesaj atamıorm ki kızlara kilit imgesi var orda sadece online fan ı olabiliorm
Cevap sahibi+1 yılsadece begen dostum onları oda seni begenirse mesaj atabilirsin
- +1 yıl
eyw saol :)
- +1 yıl
ya yorumları okudumda burdan zor diolar başka var önerebilceğin ?
Cevap sahibi+1 yılyapancı dilin varmı
Cevap sahibi+1 yılben yapancı sitelerede takılıyorum bazen ingilizler özellikle istanbula gelmek isteyenlerle muhabbet et dersin hotele ne gerek var o parayla alısveris yaparsın deyip kızı davet et gerisi kolay zaten
- +1 yıl
var tabi akar ingilizce.hangi siteler onlar ?
Cevap sahibi+1 yılha birde gelirler baska kız arkadasları ile ben bir tanesine bir sey yapmamıştım oda bana lezbiyen oldugunu gelince söyledi sorun degil dedim. bir sey yapmadık cıplak görmeme ragmen ama arkadaslarına beni tavsiye etti 2 kız arkadası geldi grup yapmıştım.
Cevap sahibi+1 yılbirde yemek yapmayı severim ben hopi olarak faydasını gördüm dedigim gibi kendi fizik ve becerilerine güveniyorsan hatun bulmamak zor bir is degil bu arada güvenli seks olmaz ise olmazın olmalı
- +1 yıl
livemochayı biliorm zaten ordan dil kasıorm
Cevap sahibi+1 yıltanısmak icin birebir zaten
- +1 yıl
yalan yok öyle bişi ya bu dil öğrenme siteleri
- +1 yıl
ya bu online people da 1 tne bile yok profilme bakan delirceem
Cevap sahibi+1 yılben 1 ay bekledimi bilirim. oooo sen ne zannediyorsun
- +1 yıl
hahaha çok zormuş demek ya herşeyi geçtim insan bi profile bakar yaa
Cevap sahibi+1 yılben senin yasında uni de iken hic bos kalmazdım hep ortamlarda takılırdım gerci finaller yaz okulunda kıcım az terlemedi.ingilizcene güveniyorsan git sultanahmete istanbulda isen
orda gözüne kestirdigin iki yada 3 kızlı olması daha iyidir.tek kisiler korkar onlara ögrnci oldugunu söyle ingilizceni gelistirmek için gün boyunca size rehberlik yapacagımı karsılıgında ücret istemedigini söyle kabul ederlerse ortamı yaratırsın gerisi sana kalmış- +1 yıl
waay o da olur aslında ama pek yok öyle ya 2-3 kız bide abi şimdi türklerden çekinio kızlar anasını satım kafalarında kötü imaj oluşmuş onu kaldırmakta zor ya
Cevap sahibi+1 yılmerak etme sen bunu söyle ve onlara cinsellik ile ilgili yanasma sakın onlar konuyu kız arkadasına getirirse kız arkadasının olmadıgını bakir oldugunu belirt normal karsılarlar meraketme
- +1 yıl
ya bu sıcaktada sultanahmete gidilmez ki ya yanıyor istanbul
Cevap sahibi+1 yılvalla ben sana bulayım hemen bir tane paket yapıp yollayayım her yerde kaynıyor bunlardan
:-) kızlarda bekliyor zaten gelsede hemen versek
olmadı paralıda yapanlar var 350 tl sabaha kadar özbek ve rus var olur mu :-)- +1 yıl
hahaha ben para ödemem işimi beleşe getirim her zaman :D
Cevap sahibi+1 yılo zaman tırmalayacaksın :-)
- +1 yıl
param olsada alanyaya kaçsam bidaha ya istanbulda hayat yok walla
Cevap sahibi+1 yılalanya ya arkadasım gitti adam ingilizce almanca ispanyolca biliyor is cıkaramadı bana gel diye yalvardı.isim oldugundan gidemedim. hep senin memleketlilerin barları tutmuş kızları götürüyor diyor. sen olsaydın rahat olurdum. en azından tek basıma bir olay olsa senin vasıtan ile birsey yapmazlar dedi. mesele kiside biter arkadas gerisi hikaye :-)
- +1 yıl
ben 0 ingilizce bilen rus kızı kaldırdım ya sen ne diosun :D dilin hiç bi önemi yok kız seni beğensin yeter :D
+1 yılyahuu bulan buluyorr ama herkes de dürüst değil kii... zor yaniii
02 Yorumla- +1 yıl
zor ablacım zor
- +1 yıl
zor :)
var ve vardır ama bedadave sitelerden daha iyi olur:)
08 Yorumla- +1 yıl
bevada sitelerden zor ama ya gerçekten
- +1 yıl
ya faceten çogu kabul etmiyor edenlerde zaten konuşmuyor hiç
- +1 yıl
hahaha :D yolu bulmuşun sen.sevgili veya partner yapabildin mi o kızlardan :D
- +1 yıl
bizim aylardır ordan buraya sıçrayıp bir kanal bulamamız daha külfetli ya .her yolu denedim bi onu denememiştim.bide 3d oyunlardan ne var ki güzel ?
Ben 10 sene önce bulmuştum. Sevgili olmuştuk. Sonra her aşk gibi bitti:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnetten evlenen arkadaşlarım var gerçekten çok mutluluar samimiyet olduktan sonra tanışıp konuşup anlaştılar çocukları bile var hemde 2şer 3er tane
02 Yorumla- +1 yıl
way be baksen
Cevap sahibi+1 yılönemli olan kriterlerin birbirini tutması
+1 yılbenim tanıdığım bir ablam var internetten tanışıp evlendiler çocukları var ve çok mutlular
012 Yorumla- +1 yıl
yok artık lebron james :D
- +1 yıl
valla bak :|
- +1 yıl
oluo ya nanelipudding nası bişidir merak ettim .D
- +1 yıl
bunu sadece a arkadaşlık sitelerinde takılanlar bilebilir :(
- +1 yıl
haha neymiş o :D
- +1 yıl
bunun için arkadaşlık sitelerinde +50 kız yapman lazım :| işte o zaman gel görüşelim :|
- +1 yıl
49 tane yaptım 50.de sen olcaksın işte söle şunu :D
- +1 yıl
49 taneden bi tane bile çıkmadı mı ne şanssız adammışsın be sende :|
- +1 yıl
yok çıkmadı ya malesef 50.sinde olur diye umuyorum :D
- +1 yıl
tamam tamam senin için polyannacılık yapabilirim azcık... olurrr tabiii yaaa 50 de kesin olur :D
- +1 yıl
yani 50 rakamının bi asaleti var . hem 50. olmazsa 100 e kdr zorlarsam illaki olur ama 50 rakamını severim ben anlaştık o zaman :D
- +1 yıl
tamam 50 de anlaştık :D
bırkac hafta ıcınde sozlenıyoruz:) cok mutluyum ve kımsede bulamadıgımı onda buldum.
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel ya
+1 yılyürümüyor boşverin şu sanalı... reel en temizi.
15 Yorumla- +1 yıl
ya ama nette bulma olasılığı daha çok reel'e bakarsan reelde zaten arkının arkını bulursun anca yada bi erkek gelir teklif eder.erkek içn öyle bi durum sözkonusu değil hiçbi kız gelip teklif etmez biz yine işimizi nette sağlama alıyoruz
- +1 yıl
hayırlı işler sana o zaman... sanala takıldıgınız için asosyalleşip reelde bi kızın yanına gidip 2 çift laf edemez hale gelip şansınızı kendiniz kaybediyorsunuz ama farkında değilsiniz. sanal daha koalymış... sen reelde kendini şu sanaldaki kadar ifade edebilsen ohooooo
- +1 yıl
e orası öyle dediğini inkar etmiyorum .biliyorum kendi olumsuz ve eksik yanlarımıda fakat bu işler öyle sandıgın gibi kolay değil.gidip kızın yanına 2 çift laf etmek deyimi biraz paradoks ya .cafede oturuyorum diyelim yada okuldayım kim gidipte tanımadığı kıza bişiler söyler
- +1 yıl
o da biraz CESARET isteyen bişi :)) sanalda takıla takıla köreltiyorsun...
- +1 yıl
ben artık kendimi bataklıgın en dibindeymiş gibi hissediyorum.reelden hiç kız arkım olmadı neredeyse olduysada 1 ay sürdü 1 kez görüşebildik o da lisedeydi uniyi bitircez şimdi
+1 yılevlenen bir tanıdığım bile var..
12 Yorumla- +1 yıl
biz hep kısa çöpü çekmişiz bu hayatta napalım
- +1 yıl
kısmet
+1 yılvar evet evlencez
212 Yorumla- +1 yıl
yürümez
- +1 yıl
neye göre diyebiliyosun bunu
- +1 yıl
allah mutlu etsin :)))
- +1 yıl
bi insan ne kadar samimi olabilir ki netten
- +1 yıl
netten devam ettiğimizi kim söyledi ki biz ilişkimizi reele taşıyıp yüzükleri takalı çok oldu geçen hafta beyaz eşyalarımızı da seçtik yürüten yürütüyo yani
- +1 yıl
way be bravo :D
- +1 yıl
Harikasınız siz ya :)
- +1 yıl
gelinle damata kocaman bir alkıııışş
- +1 yıl
:))) teşekkür ettik
- +1 yıl
vaayy bravo:)
- +1 yıl
ne kadar zaman geçti peki evlenene kadar ? ve tebrker :)
- +1 yıl
4,5 ay yetti
evet var hatta evlenecek olan bıle var
03 Yorumla- +1 yıl
yok ya olurmu öyle şey .bnde bulmuştum 2 ay sürdü 1 kere görüşemedk o süreçte uzaktaydı tabi kız olmaz dedi ayrıldık
- +1 yıl
işte o antalyada ben istanbulda olunca olmadı taşıyamadık sadece zaman kaybı oldu benim içn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvar
ben evlendım ve 3 yıl sonra ve ayrıldım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkomşum nette tanışıp evlenmiş eşyle bulan var
12 Yorumla- +1 yıl
ilginç
Cevap sahibi+1 yılilk duyunca banada öyle gelmişti
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor ama iyi birini ordan bulmak
01 Yorumla- +1 yıl
e tabi
- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılBuldum yürüyor mutluyum.
00 Yorumla Bende bayan arkadas arıyorum
00 YorumlaEsmer1989. ct@hotmail. com bayanlar eklesin
00 Yorumla
+1 yıloldu oldu. :)
00 YorumlaBulan buluyor
03 Yorumla- +1 yıl
waay buldum havamı atarım diosun yani :D
- +1 yıl
haha :D öyle dedin gbi geldi de
+1 yılartık inanmıyorum:/
017 Yorumla- +1 yıl
bu da yeni ayrılanlardan :D
- +1 yıl
:))) boşverdim yaa
- +1 yıl
boşwer salla realde kas biraz
- +1 yıl
hohoo boşverdim zaten realde de sevgiliyle felan uğraşamam
- +1 yıl
aynen sna yalnızlık ii gider uzun bi süre
- +1 yıl
dimi yanıııı :))
- +1 yıl
bırak onlar gelsin sana :d
- +1 yıl
ya ne öyle olacak tabi kii :))
- +1 yıl
hahaha :D .beyaz atlı prensin kapını çalar birazdan merak etme
- +1 yıl
yok ya o masallara tok karnım hıh :)))
- +1 yıl
hahaha :D masaldı gerçek oldu sözüne inandırcam sni şimdi kapına yolluyorum bitane biscolata erkeği beyaz atlı olanından :D
- +1 yıl
:d allahım nerdeeee biscolata erkeği hani nerde :))))
- +1 yıl
hahaha :D bekle akşama italyadan sipariş ettirdim btane gelcek adonisi bile var hadi şanslısın :D
- +1 yıl
yok yaa istemiyorum :))) söyle gelmesin ona :)))
- +1 yıl
hahaha :D ii şansını kaybettin bak
- +1 yıl
başımı dinliyorum ben istemem yahuu :))
- +1 yıl
oo tamam o zaman sna bulaşmasın kimse söliimde :D
+1 yılyok beeee
00 YorumlaŞansına küs.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok öyle bişey
02 Yorumla- +1 yıl
dmi ya :D içimi rahatlattın saol :D
Cevap sahibi+1 yılne demek ya her zaman :)
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Arkadaşlık sitelerinden kız/erkek arkadaş bulup yürüten var mı ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat