Türkiye ABD den daha güçlü savaşirsal Turkiye kazanir , cunkü turkiye musluman.
Ben mesala bosnagim. Bosna da musluman. Gucluyuz
Türkiye ABD den daha güçlü savaşirsal Turkiye kazanir , cunkü turkiye musluman.
Ben mesala bosnagim. Bosna da musluman. Gucluyuz
Dünya'da güç dengeleri ellerdeki kozlarla belirleniyor. Menderes marshall anlaşmalarını imzaladığı gün turki vatanını zaten sattı. Köy enstitüleri kapatıldı, yavaşça halk beyinsiz yapıldı, büyük ortadoğu projesi için Irak ve Suriye karıştırıldı, Ortadoğu'dan Medine dilencileri Türkiye'ye yollandı ve Türkiye'nin başına mossad, mi:6, CIA ve Interpolden emir alan israiloğulları yerleştirildi.
Türkiye savaş mavaş? 😂
Türkiye'nin ipleri şu anda emperyalistlerin ve İsrailoğullarının elinde. Ümit Özdağ geçen ay otomatik silahlarla ilgili bir paylaşım yaptı. Daha ötesi yok. IŞİD yönetimi İstanbul'da yakalandı. Devletin mit'inin ne kadar vahim durumda olduğunu gösterir. Seneye seçimlerde kan gövdeyi götürecek iç savaş çıkacak gibime geliyor benim. O otomatik silahlar, sabat aracılığıyla bu medine dilencisi istilacilara verildiyse Türkiye bir savaş yaşayacak evet ama ABD ile değil kendi içinde. Çok kanlı bir savaş. Zaten herkes etnik köken derdine düştü 1924 anayasası unutuldu. Şeyh Sait vakfı gibi oluşumlar kuruluyor, Abdülhamid han diye sondaj gemileri var. Kahramanından çok haini olan, her 100 yılda kurtarıcıya mahkum olan bir ulusun hazin sonu.
Türkiye elinde hiçbir gücü olan bir ülke değil tam bağımlı manda muz cumhuriyeti. Eğer Misak-ı Millî sınırlarını en azından Kerkük ve Musul petrollerini alabilseydi bir de belki Batum'u bugün hiçbir azınlık her fırsatta vatana ihanet etmezdi çünkü kişi başına düşen ortalama milli hasılat bugünkünün 10 katı olacaktı ve her yere hizmet gidince kimse kalkıp da "dövlet bize bahmey" demezdi.
Türkiye güçlü bir ülke değil evet Müslüman ülkesiyiz elhamdülillah ama sor hele dünya da kaç milyon Müslüman var hangisi zulüme karşı çıkıyor Amerika onca ülkeyi yerle bir etti hep kışkırttı terör örgütlerine destek verdi bu savaşlar böyle sürecektir hep ama tüm Müslümanlar bir olsa böyle olamayacak Arap milyonerler böyle abdnin eline su döküyor ne Müslümanı hep sahte Müslümanlar akşama kadar dubailer Arabistanlar 9 10 kadın alırlar gezerler lüks arabalar yatlarla git almanyaya kerhaneye giden zina yapan hep bizim Türkler hani nerde Müslümanlık sözde Müslümanlar bir savaş çıksın o zaman göreyim ben bütün vekiller bakanlar çocuklar başkanlar muhtarlar hepsi kaçarken yurt dışına bizim gibi malları da verecekler sınır dışına çatışın diyecekler.
Cevap
4Cevap
Yüreğin istediğin kadar iman dolu olsun, vücudun etten ve kemikten ibaret.
İyide savaşlar güçle olmuyor..
namaz kılıyor musun?
Evet hem de 5 vakit
maşallah
Masallah insallah.. muthis yakisikli askim ruhum bir tanemle sohbetimize devam edelim...
Nasilsin?
beni bilmiyorum sen nasılsın
Aynen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?