Geçen gün Bursa metrosuna bindim altımda mini şort üstümde bralet südyene benzer bir kıyafet vardı ben 20 yaşındayım karşımdaki adam 45 vardır yanımdaki arkadaşım adam durmadan sana baktı dedi herkes bi garip garip bakıyor açık giyinene özellikle metrodaki erkekler neden böyle?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bakmasınlar diye o vaziyette giyindiğinizi sanmıyorum :Dd baksın ama yakışıklılar baksın diyorsunuz ama evdeki hesap çarşıya uymuyor :dd
Yakışıklılar baksın evet ben yakışıklılarla birlikte oluyorum zaten
hahaha gerçekler :D
Ağzına sağlık 😀🤙
Yakışıklı da bakar 55 yaşındaki amca da bakar. Genç değil ama erkek sonuçta. Baksınlar diye giyiniyosan niye şikayet ediyosun
Hemen havalara girdim ablamız yakışıklılarlayım diyor açık giyindi diye adriana kesildi başımıza yakışıklı nın hiç işi yokta bu açık giydi diye buna bakacak 😀😀😀
@1ACIMASIZBİRİ hayır zaten baksınlar diye giyiniyorsun, amacına ulaşmışsın bir de şu baksın şu bakmasın kitle ayırmak istiyorsun. Enteresan bi kafa
Aynen öyle amaç belli zaten ağzına sağlık sonra sağda solda tacz diyorlar halbuki kendi kılıkları tciz😀
@1ACIMASIZBİRİ taciz savunuculuğu yapmıyorum burada. Çıplak çıksa bile sokağa istediğine dokundurur. Kimse taciz edemez.
Niye tciz değil de ne bu çoluk çocuğa bedenini cinsel bölgelerini gösteriyor 🙂
@1ACIMASIZBİRİ bakmak farklı mesele taciz farklı. Gider misin burdan başka yerde sapıklık yap
Ya yobaz mısın isteyen istediğini giyer istesem tangaaayla çıkarım dışarı kimse bir şey diyemez annem babam bir şey demiyor Özgür bi ülke burası herkes istediğini giysin aşın artık bunları batıya yönelin
Çoluk çocuk bakmamayı nerden bilsin gözünün içine içine sokuyorlar laf edince de hemen tciz savunucusu yobaz oluyoz arkadaş gerçekleri konuşmak yasak mı hersey sizin istediğiniz gibi mi olacak
Batının artığı olduğun belli zaten sen git batıya burası Türkiye yallah çöplüğüne
Sende Arabistan’a
Batı bile sizin giydiklerinizi giymiyor valla. Ahlaksızlık başka özgürlük başka. p*rno* starı gibi dolaşıp bakmalarını isteyip bir de millete “bakmayın” diyemezsin. Yallah p*rno şubesine
Senin gibi ksar tiplerin soyunu kurutmak lazım Türkiye burası Avrupa değil ahlaksızlığını git orada yap burada değil arap ne alaka cahilllll
@1ACIMASIZBİRİ yavrucum mesele bakmak değil. Mesele sözlü veya fiziksel taciz. Bak adı üstünde taciz sapıklık. Baktın diye bir şey yapmıyorlar ama taciz gibi bir şey söz konusu olduğunda Silivri’ye gönderirler adamı
İşte diyorum onları bunlar yoldan çıkarıyor sonra ay tcize uğradım ay tcize karşıyız diye ağlıyorlar
@1ACIMASIZBİRİ dediğim gibi açar ama kimseye bakmayın diyemez. Göz sonuçta bakılır. Açtı diye de kimsenin taciz gibi bir hakkı yoktur. İstediğine elletir istediğine elletmez. Kimse de zorla bir şey yapamaz. Yapan Silivri’yi boylar
neyin tartışması bu okumadım çok uzun
Bunlar evdeki eşine veya sevgilisine onu giyme bunu giyme deyipde sokakta mini etekli görünce boynu kırılan çapsızlar
Açığın da açığı giyinenler olduğu için artık açıklar pek dikkatimi çekmiyor bakmıyorum
Onlar erkek değil oğlan bacıları giyse namusss derler gerçi açık giyinen kadindan hayır gelmez delikanlı adam bakmaz açık kadınla muhattap bile olmaz
Bu bi iç güdü yani elimizde olan bir şey değil ha tabi bakmak var bakmak var. Gözleriyle sevmek ayrı, rahatsız etmeden bakmak ayrı
Ben senin karşında o vaziyette olsam bakar mıydın
Hoşuma gitseydi bakardım ama baktığımı bilmezdin veya rahatsız olmazdın yani öyle öküz gibi gözümü dikip bakmam tabi :D Yalan yok gönül ister mısır kola cips alıp sabaha kadar izliyim ama maalesef :D :D
yag sorma metro dısına cıkınca hepsı ısınde gucunde dımı kızm acık gıyınınce herkes bakar
ne yalan söyleyim dikkat çekiyor bakmamaya çalışıyorum
Az önce yolda giden mini giymiş kızlara amca bildiğin durdu döndğ baktı kfkfkfk
Yaşlılar zaten zavallılar
Açık bilinenlere bakarlar
Sade metro damı baktılar
kadınlar bile bakıyor
Çoğu gençliğini yaşayamamış ondan öyle
Nasil arzuladılar seni bir bilsen
Nasıl arzuladılar
Bakarlar