Evli bir kadının böyle fotoğraf paylaştıktan sonra müslüman erkeğin hala onla evli kalması mantıklı mı?

Fotoğraf herkese açık milyonlara açık boşuna şikayet etmeyin. Soruyorum. Bana çok değişik geldi. Adam da kadın da müslüman. Başka koca olsa kadın böyle foto paylaştıktan sonra evli kalmamalı bence. Ve artık sadece kendilerinde meme varmış gibi açma derdine düşmüş hemcinslerimden gına geldi

Evli bir kadının böyle fotoğraf paylaştıktan sonra müslüman erkeğin hala onla evli kalması mantıklı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Yok arkadaş ben Müslümanlar adına düşünüp kabul edemiyorum mantığım da midem de almaz kadının bedeninin görünmedik hiçbir yeri kalmamış bu sadakatsizlik herkes hakettiğini bulsun açmayan iyi kadınlara sadık eş versin Allah. Bu sadakatsizlik başka erkek mememden etkilensin diye bu kadar kamerayı sokmak
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar siz erkeklerden daha abazasınız onlar tanımadıkları her kadına teşhir yapmak istemez bana kudurmayın her yerinizi açın rahat edin