Bak işte sen beni anlamadın. Benim öyle düşeslikte falan gözüm yok yani öyle birinde ve onu da zaten kalbinin güzelliği ve bir sürü özelliği bana sevdirdi ve ilk sevgilim değil. Yani sadece öyle diye asla sevgili olmam , olamam ki dediğim gibi zaten. Bak sevsem düşes falan farketmez elbette ama benim aşk çizgim böyle işte
Birini beğendin ama daha konuşmadın ve sonradan çok zengin olduğunu öğrendin bak abartıyorum kız Düşeş falan napardın. Eski sevgiliyi unutur hazır seviyorsun kızı parada var gider misin
Yaa bak para bilmiyorum zaten param var ki düşes falan dediğim gibi cezbetmiyor beni. Tamam bak sevsem olur ama düşes veya mesela normal çalışan bir kadının bende bir farkı yok. Eski sevgilimi seviyorsam hayır umurumda olmaz ama benim şu anki eski sevgililerim umurumda değil ve şu anki sevgilim Allah korusun öyle olsa evet düşes falan farketmez ben yine onu isterdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tabi ki evlenirim
eğer görüşlerimiz ve mantığımız uyuyorsa neden olmasın
Hayır sevgilim var ve onu çok seviyorum yani hiçbir kadın umurumda değil
Soru bu değil şöyle olsun sevgilin yabamxı olsa evlenir miydin
Elbette evlenirdim çünkü ben onun ırkını değil kalbini sevdim o yüzden bir sn bile düşünmezdim
İlk sevgilin mi bilmiyorum ama. Diyelim ki bu ikinci sevgilin olsun ve yabancı Düşeş olsa mesela
Eski sevgilin aklına gelir miydi yoksa aman zaten bunu seviyorsun Düşeş de der hayatını mı yaşarsın
Bak işte sen beni anlamadın. Benim öyle düşeslikte falan gözüm yok yani öyle birinde ve onu da zaten kalbinin güzelliği ve bir sürü özelliği bana sevdirdi ve ilk sevgilim değil. Yani sadece öyle diye asla sevgili olmam , olamam ki dediğim gibi zaten. Bak sevsem düşes falan farketmez elbette ama benim aşk çizgim böyle işte
Birini beğendin ama daha konuşmadın ve sonradan çok zengin olduğunu öğrendin bak abartıyorum kız Düşeş falan napardın. Eski sevgiliyi unutur hazır seviyorsun kızı parada var gider misin
Yaa bak para bilmiyorum zaten param var ki düşes falan dediğim gibi cezbetmiyor beni. Tamam bak sevsem olur ama düşes veya mesela normal çalışan bir kadının bende bir farkı yok. Eski sevgilimi seviyorsam hayır umurumda olmaz ama benim şu anki eski sevgililerim umurumda değil ve şu anki sevgilim Allah korusun öyle olsa evet düşes falan farketmez ben yine onu isterdim
Sevginin ülkesi mi olur ya cidden bence soru bu olmalı
Evlenirim ama alman olsunn
Neden
Alman seviyorum
Anlaşabilirsek neden olmasın..
Hayallerime yabanci degilse neden olmasin
Hayır pek sanmıyorum.
Eskiler ile alakası yok ben kendi kültürümden birisini tercih ederim.
Olabilir neden olmasın
Evlenirim
EVET
Hayır
Asla, sevdiğim adamın yanında mutlu olamadıktan sonra ne önemi var eşyanın
Dedim olabilir
Why not
Evlendim
Nereliydi ve siz nereliydiniz
Ben izmirliyim eşim arap
Abla bize de Arap ya 🙄
Ahaha iyi güldüm sevdim seni 😀