Sürekli sinirlenen baba çemkiren huysuz anne ve düşmanca davranan kıskanç abla bıktım ya kurtuluş olarak sevgilimle konuşayım diyorum o da sürekli üzüyor beni bahtsız bedevi miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ailem başımın tacıdır, canım canlarına onları bir daha Nası bulabilirim , Allah kimseye yokluklarını göstermesin bu dünyada tek gerçek ailedir , aile herşeydir , aile kutsaldır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAile evi mental sağlık için uygun değil
En İyi Cevaplar
Hayır sadece mesafe koyman lazım herkese adamına göre muamele yap
015 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki mesafe koydum ama ablam sürekli dalga geçiyor eziyor
Soran+1 yılBende küçümsemeye laf sokmaya başladım eskiden böyle değillerdi şimdi yaşlanıyorlar ve huysuzlaşıyorlar ablam denen kişi de evlenmedi kocasızlıktan bu halde bende kendi halimde takılıyorum sen daha kuzusun öğrenmen gereken çok şey var diyorlar ablam da hırçın agresif herkesi sindirdi ona bir şey diyemiyorlar
- +1 yıl
Ablana de ki sen herşeyi öğrendin de ne oldu evde kaldın her şey ortada.
Bak canım kim sana nasıl davranıyorsa ona öyle karşılık ver. Ha bugün kötü davrandı yarın iyi davrandı mi sen ona iyi davranma mesafeni belirginleştir. Yaşlandıkca öyle oldular deme ya. Olgunlaşıp seni daha iyi anlamaları gerek miyor mu
Soran+1 yılBencede ama işte baskıcılar gençliğimi yaşayamıyorum ki bu evde isen bizim kurallarımıza uyacaksın benim evim diyor babam ne yapayım ki bu ekonomi de para nasıl biriktireyim kaç yere başvurdum almadılar açıktan üni okuyorum hedefim kpss sonra atanıp evlenicem 2 yılım kaldı umarım evleneceğim adama da karışmazlar sevgilim var ciddiyiz
Soran+1 yılBurdan söylesen olmaz mı
Soran+1 yılPeki sen bilirsin yorumların için teşekkürler
Soran+1 yılhiçbir şey yapmaz izin verir amaçları o zaten sürekli işe sokmaya çalışıyor onlar öldükten sonra iş sahibi olmazsam geçinemezmişim
- +1 yıl
Ya öyle düşünme be ailen sokağa düşeceğini bilmez mi öyle bir durumda göz göre göre kizlarlarini o... pusu olmaya yollamazlar. O yüzden fazla takma.. kendi bildiğini oku. Ve kardeşim ailene kızıp ta sevgiline çok güvenme. Hayatının merkezi o olmasın o da giderse ruhsal çöküntün ağır olur
Soran+1 yılİşte ikisini de dengelemeye çalışıyorum off ilişki yürütmek ne zormuş bolca kişisel gelişim okumalıyım ama bazıları doğuştan alfa işte sence sonradan olabilir miyim
- +1 yıl
Kriterlerin olsun
Taviz verme o kriterlerden
Doğuştan alfa olmayabilirsin
Ama doğruların olsun mesela. Bugün bişey diyorsan o laftan dönme mesela. Zamanla bu sana saygı duymalarını sağlayacak. Ve kimseye de güvenme anlatma. Bunu hiçbir zaman unutma düşman kör nişancıdir nereye denk gelirse oraya vurur ama dost zayıf noktani bilir nerden vuracağını bilir
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
+1 yılAllah umarım sana hiç birinin yokluğunu göstermez. Aile her şeydir. Dışarda o medet umduğun adamdan sadece B. okluk görürsün. El eldir kan gibi asla olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle
+1 yılAilen varken sevmeyebilirsin yokken özlersin ağlarsın hayat böyle bi şey eğer seni üzüyorlarsa görüşme sıklığını azaltabilirsin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmiyorum
00 Yorumla - 00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHepsini sildim gitti, ailemi de bütün akrabaları da hele ki sözde kardeş denen mahlukatların hepsinin canı cehenneme 🔥🔥
15 Yorumla- +1 yıl
senin cesaretinden istiyorum idolüm oldu bu yorumun
- +1 yıl
@kullanıcı1504 cesaretlik bir durum yok sadece hakettikleri şey tam olarak buydu ve geç bile kalınmış bir şey aslında, ama bardak ziyadesiyle taşınca gereği düşünüldü
- +1 yıl
kaç yaşındasın
Soran+1 yılBiz seçmedik onları görüşmek de istemiyorum eskiden ailesiyle akrabasıyla görüşmeyenleri anlamıyordum şimdi çok iyi anlıyorum
- +1 yıl
@kullanıcı1504 42
Elbette. Aile candır, güvendir. Soruyu yanlış sormuşsun.. sevmeyen var mı demeliydin..👍
00 Yorumla
+1 yılNe de olsa onlar mutlu olmamı sağlayan kişiler seviyorum ama babama olan nefretim hala var.
00 Yorumla
+1 yılAilen ile konuşup bi şekilde sana da yaşam alanı vermeliler. Aile önemli ve gereklidir. Eğer yapmıyorlarsa ayakları üzerinde durana kadar biraz sık dişini. Bende kpss sınavına girene kadar evde bunalabiliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni çok iyi anlıyorum ekonomik olarak sıkıntıda olmasam tek kişilik bir eve taşınırdım ama yine gelir sıkboğaz ederlerdi bir de ben yanlız yaşamayı sevmiyorum evlenmek daha iyi gibi
+1 yılAile kısmı bir tık derin ama erkek arkadaşın özellikle konuşurken seni üzüyor ve yarı yolda bırakıyorsa çok da "erkek arkadaş/Sevgili" denemez. Bir an önce ayrılmanı öneririm.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bir yandan destek oluyor ama bir yandan da küçümsüyor aramızda 8 yaş fark var ileride sorun olur mu
- +1 yıl
Toxic bir ilişki olabilir, evet baya büyük bir sorun.
+1 yılSabredeceksi. Düzelir sevgiliye sığınma işini geç olacak iş değil önce aileni arani düzelt sevgili olmasa başka bulursun ailen onemli
20 Yorumla
+1 yılaile güzelde bazen seni zorlayabiliyor kaç kere evden kaçtım sokakta yattım ama şu an evde bilgisayarda oynuyorum yine ailemleyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyleyim ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen onları seviyorum ama onlar beni sevmiyor onlar için canımı Bİle veda ederim ama bunu anlamıyorlar Mutlu olduğum zamanlar babam öfke kusuyor resmen hiç mutluluğumu istemiyorlar
Öyle bir ailem var ki Allah razı olsun Hergün ağlatıyorlar011 Yorumla
Soran+1 yılBenimkiler de öyle istediğim hiçbirşeyi alamıyorum zevkime karışıyorlar beni kesip biçip kendi kafalarindaki modele sokmaya çalışıyorlar ablamdan nefret ediyorum hiç sevmedi beni hep kıskandı ve aşağıladı babam yine merhametli ama annem ve ablamda zerre merhamet yok sürekli bağırıp çağırıyorlar insanları eleştirip duruyorlar
Cevap sahibi+1 yılAynı benimkiler de öyle az kaldı kurtulacağım bunlardan
Soran+1 yılKeşke ailemizi seçebilsek maddiyat olarak her şey bedava ama mental olarak zulm
Cevap sahibi+1 yılKeşke seçe bilseydik. Hiç ailem olmamasını dilerim
Cevap sahibi+1 yılBenimkiler her konuda luzüm
Soran+1 yılİşte barınma yeme içme internet sağlıyorlar yoksa ben beş parasız biriyim keşke evlenip gitsem
Soran+1 yılSeninkiler hangi konuda zulm
Cevap sahibi+1 yılHer konuda çekemiyorlar uykuma Bİle karışıyorlar Evlendiğin insan daha mi iyi sanıyorsun
Soran+1 yılNapıyım başka çarem yok 😞😞
Cevap sahibi+1 yılGide Bilirsen başka şehre git onlardan uzak dır
Soran+1 yılHer boku sorguluyorlar yoksa sevgilim bize gel bizde kal demişti başka şehirde o da benim tek kurtuluşum başka şehirde üni okumaktı ama kazanamadım açıktan okuyorum
Allah başımızdan eksik etmesin hepsini çok seviyorum aileci bi yapım var 🤍
01 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana 😊
+1 yılAilesiyle mutlu olmayan biri başkasıyla da mutlu olamaz
010 Yorumla
Soran+1 yılYa eskiden böyle değildi yaşlanıyorlar ve işler iyice sarpa sarıyor
- +1 yıl
Diyorsun ki herkes bana çephe aldı.
Soran+1 yılAynen öyle hiç sevgi görmedim dolayısıyla sevgilime de ilgili olamıyorum bu durum beni çok üzüyor
- +1 yıl
Bir kişiyle sorun yaşasan olabilir diycem ama ailenin tamamıyla sorun yaşıyorsan empati yap derim.
Soran+1 yılUmursamaz biriyim sorun olduğunda konuşmuyorum iletişim kurmuyorum çünkü daha da büyüyor ben de sorunlardan kaçıyorum bundan dolayı olabilir mi bana pasifsin utangaçsın diyip dalga geçiyorlar
- +1 yıl
Bakış açına göre degişir eger bu durumdan rahatsızsan ekonomik gücünü eline al evden ayrıl
Soran+1 yılYalnız nasıl yaşıcam daha kötü 😞
- +1 yıl
Sende hep olumsuz taraftan bakıyorsun önce kendine güven.
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Kendine iyi bak
+1 yılÜlkecek aynı bu emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde sevgi yok sürekli bir resmiyet var bir de cezalandırma 😞
+1 yılBulursam seveceğim ailemi de Yok kimsem
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞
- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılErgenlikte oluyor böyle şeyler
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka mk 40 yaşındaki adamlar babasını kardeşini vuruyor bı sktr git ya
- +1 yıl
Amw salağîv 2 çemkirdiler evden kaçma fikirleri yapma kendine elin oğlu incitir bi tarafını o zaman akıllanırsın inşallah. Sendekide dert mi lan biraz etrafına bak
Soran+1 yılAkillanmam için hayır duası etsene şerefsiz ne diye beddua ediyorsun sendeki dert mi diyor soru sordum nerden biliyorsun benim çektiğim dertlerin boyutunu sktr git yazma
- +1 yıl
Az çok belli baban kıyafetine karışıyor annen ablan şunu yap diyor hemen zıtlaşiyorsun. Sem bi de o oğlanla kal gör o zaman hayat kolay mi aileden uzaklaşınca. Baban kulübeye almazsın akıllanırsın
Soran+1 yılİlk defa doğru bir şey dedin hemen çözdün sen atomu da parçalarsın bu gidişle bahtsız bedeviyim işte okey
Annem çok iyi babamı da Allah bildiği gibi yapsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorum çok şükür 🙏🏻
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılAile Herseydir
00 Yorumla
+1 yılAynı durumlar herkeste var
00 Yorumla
+1 yılevet hiçççç uyumlu değiliz ama seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılOf boş yapma amlorndan çıkarttilwr seni ak aleme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyorum onlarla buyümedim
052 Yorumla
Soran+1 yılKimle büyüdün
Cevap sahibi+1 yılSanane?
Soran+1 yılKorkak
Cevap sahibi+1 yılLn ne alaksi var. korkakla sana ozelimi. mi anlaticam burada
Soran+1 yılKimsin necisin mk anonim ortam FBI kapıda bekliyor sanki basit bir soru sordum dramalaştıran sensin kız mısın sen kızlar trip atar
Cevap sahibi+1 yılNe trip aticm mk belki anlatmak istemiyorum
Soran+1 yılSktr git o zaman
Cevap sahibi+1 yılAnni skm
Soran+1 yılOrspu cocu kes lan
Cevap sahibi+1 yılSlelni skm seni de skm
Soran+1 yılSenin bu orpsu çocukluğunun nerden geldigi belli oldu anası babasi belirsiz orspu cocu pic seni ailen bile yok baksana onlarla buyumemissin
Cevap sahibi+1 yılSenin ciktigin yeri bi skrm ailemle. gorusuyorum onlar büyüttu beni oc
Cevap sahibi+1 yılOrspunun cocugu seni
Soran+1 yılBok sever orspu cocu onun bunun cocu haha
Soran+1 yılPicccccc
Soran+1 yılAileni skm senin
Soran+1 yılSenin babanın attırdığı bozuk dölü skm
Soran+1 yılKeşke baban o gece dışarı attirsaydi da snein gibi bir hayat artığı dogmasaydi
Soran+1 yılHa ha yedin lafları hadi şimdi sktr git uğraşamam senle
- +1 yıl
Verimli bi tartışma
Soran+1 yıl@zeyneppp25 Aman kanka rotayı sana çevirir şimdi hiç bulaşma 😂
Cevap sahibi+1 yılOlm seni ske ske cogaltirjm orspunun cıkarttigi seni
- +1 yıl
Hee malın tekine benziyo zaten 😃 boş ver kudursun
Cevap sahibi+1 yılLn sizi bi skrm orspu cocjklari
- +1 yıl
Hoşt
Soran+1 yılŞerefsiz adi onun bunu çocuğu ya ailesiz olduğu için ahlak ve terbiye de almamış 😂
Soran+1 yıl@zeynepp25 Aynen ya her sinirlenen soluğu burada alıyor ona buna çatıyor sonra lafını yiyip gidiyor çok entersan ortam 😃
Cevap sahibi+1 yılHost
- +1 yıl
😂 valla öyle ben atismaktan yoruldum onlar küfür etmekten cahilliklerinden yorulmadi
- +1 yıl
ben host dedimya oda aynısını diyo bak bu kadar cahil
Kelime turetemiyo
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi ciğeri beş para etmez insanlara tenezzul bile etmiyorum cingeneden farkin yok ezik şopar
Soran+1 yıl@zeyneppp25 Özürlü işte
Cevap sahibi+1 yılDomuzla aynisin benim gozumde
Soran+1 yılAyyyy çok korktum senin gözün domuz oldum ayyyy napcam
- +1 yıl
Cingeneden farkın yok? D tamam abi
Soran+1 yılTüh bugün de senin gözüne giremedik orspu cocu
Cevap sahibi+1 yılLn bi sktrin gidin *
Soran+1 yıl@zeyneppp25 Ben yatıyorum beybim iyi geceler ❤️🌸🌸
Cevap sahibi+1 yılAnneniz sizin gibi f*ise dogurdugu icin onu * lazim sizi de * lazim
- +1 yıl
İyi geceler cano💕💕
Cevap sahibi+1 yılInşallah sabaha uyanamzsiniz kaşmerler sizi
- +1 yıl
Neden bu kadar kudurdun
Cevap sahibi+1 yılIki orspu birleşip benle ugrasiyor * lazim sizi üst üste koyup
- +1 yıl
😃 kuyruk acısı gibi girmiş sana şu an
Cevap sahibi+1 yılSizi üst üste koyup skrm 😂
Cevap sahibi+1 yılHayatiniz boyunca boyle yarrk yemedim der durursunuz 😁
- +1 yıl
Kıvırda kendine s o k
- +1 yıl
Acın diner belki
Cevap sahibi+1 yılSize sokym da bos otobuste ayakta gidin oturamayin bir yere 😆
- +1 yıl
yok şu an senin soklmaya ihtiyacın var
Cevap sahibi+1 yılYeter yzm kaşmer
- +1 yıl
bencede senin gibi i*bneyle ugrasmaya değmez
+1 yılBen severim sorunum yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Ayetel kğrsi okumalısın
07 Yorumla
Soran+1 yılRegl oldum
Soran+1 yılMüslümanım zaten
Soran+1 yılMekke'ye gittin mi de böyle konuşuyorsun elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz en Müslüman sen misin bunu Allah bilir
Soran+1 yılTmmm
Evini ayır
04 Yorumla
Soran+1 yılYalnız yaşarsam kafayı yerim evlenmek tek çözüm
Soran+1 yılKorkutma beni 😂
+1 yılAile herşeydir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet barınma ve ihtiyaçları karşıladıkları için hakları ödenmez ama manevi olarak çok yıprattılar
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ailesini seven çoktur
00 Yorumla
+1 yılAile her şeydir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAilemi seviyorum
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbenn
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum ailemi çok şükür
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum
00 Yorumla
+1 yılYalnız değilsin
00 Yorumla
+1 yılBenn
00 Yorumla
Devamını Gör(22)