"gel ben sana yardımcı olurum, bulurum" demeyin, nereden bulacağımı soruda direkt olarak yazmanız mümkün.
Hangi sosyal sitelerde bulurum, veya reelde nereden bulurum?
Tşkler.
"gel ben sana yardımcı olurum, bulurum" demeyin, nereden bulacağımı soruda direkt olarak yazmanız mümkün.
Hangi sosyal sitelerde bulurum, veya reelde nereden bulurum?
Tşkler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Migros ta vardı geçen ama şimdi kalmamıştır malum çok talep var
Merhaba konuyla alakasız olacak ama bir soru sormak istiyorum bende 3 yıldır konuşma bozukluğu var ben konuşurken çok takılıyorum duraksıyorum kekeliyorum birde konuşurken şey şey şey diyorum toplum içinde konuşamıyorum yabancı insnalarla konuşamıyorum çok kitap da okuyorum ama konuşmam hala aynı hiç düzelmiyor 2 yıldır her gün günde Tam 1 saat sesli kitap okuyorum. Ne yapmalıyım?
bulursan banada söyle kuma olarak gelirim
Merhaba konuyla alakasız olacak ama bir soru sormak istiyorum bende 3 yıldır konuşma bozukluğu var ben konuşurken çok takılıyorum duraksıyorum kekeliyorum birde konuşurken şey şey şey diyorum toplum içinde konuşamıyorum yabancı insnalarla konuşamıyorum çok kitap da okuyorum ama konuşmam hala aynı hiç düzelmiyor 2 yıldır her gün günde Tam 1 saat sesli kitap okuyorum. Ne yapmalıyım?
gag dan girls ask guys
Abisi falan varsa onu da bana ayarla sjfjg
@Emir3433 çekingenlikle ilgilidir çok büyük ihtimalle. Dünyanın en rahat relax konuşan insanları genelde ticaretle uğraşanlar ve turizmciler çünkü çok fazla insanla iletişim kuruyorlar.
Sen de daha fazla iletişim kurman gereken bir işe girebilirsin daima gülümseyerek konuş o zaman şey şuy demenin de çok bir önemi kalmaz karşındaki de daha pozitif olur bu da seni rahatlatır.
Sosyal fobim de var şu an psikolojik destek alıyorum 8 aydır antidepresan hap kullanıyorum psikiyatri doktoruna da gittim bana sosyal fobi tanısı kondu orada
@Emir3433 tahmin edilebilir bir şey zaten
Seni senden başka kimse iyileştiremez daha fazla ortama girmen lazim. Ortam deyince club a gidip coşmak olarak algılama akraba arkadaş işyeri gibi de olabilir
Maalesef hiç arkadaşım yok burada da hiç akrabamız yok akrabalarımızın hepsi İstanbul da yaşıyorlar
@Emir3433 mesela önce birebir iletişimi arttirirsin biriyle tanişip buluşursun rahat edeceğin yanında konforlu hissettiğin biri olsun.
Zor bulursun
buldun bile